Η ICS είναι η εξέλιξη της προσωπικής εταιρείας που ίδρυσε το 1987 ο Στράτος Καραφύλλης. 
 
Είναι μια σύγχρονη εταιρεία διαρκώς αναπτυσσόμενη και εξελισσόμενη σύμφωνα με την τρέχουσα τεχνολογία και τις απαιτήσεις του σύγχρονου εμπορίου. 
 
Προσφέρει σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις πρωτοποριακές ολοκληρωμένες λύσεις τις οποίες, μελετά, εγκαθιστά και υποστηρίζει το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και το πανελλαδικό δίκτυο της της που διαθέτουν δεξιότητες και τεχνογνωσία. 
 
Σήμερα η εταιρεία έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση για την Ελλάδα των οίκων SWEDA Ιταλίας για τις ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ICS (40.000 εγκαταστάσεις), TOSHIBA-TEC Ιαπωνίας για τους ηλεκτρονικούς Ζυγούς, τα POS συστήματα και τους εκτυπωτές Barcode (πάνω από 1.000 εγκαταστάσεις), PREH Γερμανίας για POS συστήματα και πληκτρολόγια, AXIOHM Γαλλίας για θερμικούς εκτυπωτές, METROLOGIC USA για Scanners και PI Γαλλίας για Συστήματα Εστίασης. 
 
Έχοντας Πανελλαδικό Δίκτυο αντιπροσώπων έχει την δυνατότητα να καλύπτει με τις ολοκληρωμένες Λύσεις που προσφέρει όλη την ΕΛΛΑΔΑ. Αυτό που έχει κεντρική σημασία για την εταιρεία μας είναι η καινοτόμος ιδέα, η ιδέα που μπορεί να διαφοροποιεί, να αναπτύσσει και να δημιουργεί. Η ICS κατέχει ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων οργάνωσης και λειτουργίας επιχειρήσεων λιανικής πώλησης γιατί έχει τη δυνατότητα της δημιουργικής σκέψης και της υλοποίησης της. 
 
Η ICS είναι μια εταιρεία με ανοιχτούς ορίζοντες, χωρίς περιορισμούς, χωρίς όρια. Μια εταιρεία με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους πελάτες και τους συνεργάτες της να είναι ανταγωνιστικοί, με γρήγορούς ρυθμούς ανάπτυξης μέσα από μια νέα επαγγελματική αντίληψη που ενώνει δημιουργικά κατασκευαστές, προμηθευτές, πελάτες. 
 
Απώτερος σκοπός μας είναι η αύξηση των επιχειρηματικών εσόδων πελατών και συνεργατών, η βελτιστοποίηση των διαδικασιών σε θέματα προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, η πλήρης ικανοποίηση των επιθυμιών και των απαιτήσεων των πελατών, η βελτιστοποίηση των ενδοεπιχειρισιακών διαδικασιών. 
 
Τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας μας την τελευταία δεκαετία επιβεβαιώνουν την ορθότητα του προσανατολισμού μας.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Πολιτική απορρήτου

 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

H εταιρεία “ΚΑΡΑΦΥΛΛΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ...

ics_tameiaka_systimata