ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Αναδευτήρες Κρέατος

Αναδευτήρες κρέατος xειροκίνητοι, επιτραπέζιοι, τροχήλατοι για κάθε ανάγκη και επαγγελματική χρήση. Μεγάλη ποικιλία, αναδευτήρες από ανοξείδωτο ατσάλι, αλουμινίου ή με πλαστικό κάλυμα. Με αφαιρούμενα πτερύγια ανάμειξης γαι εύκολο καθάρισμα και περιστρεφόμενους κάδους για εύκολο άδειασμα. Με ρελέ ασφαλείας στο καπάκι και μπουτόν έκτακτης ανάγκης. Κουμπί για λειτουργία όπισθεν. Ιδανικοί για όλους τους τύπους κρέατος, για κρεοπωλεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία και μονάδες επεξεργασίας κρέατος. 

Model: 300.0140 Brand: DYNAMIC
Αναδευτήρας Κρέατος FMM02Χειροκίνητος αναδευτήρας από ανοξείδωτο ατσάλι, χειρολαβή αλουμινίου και πλαστικό κάλυμα. Aφαιρούμενα πτερύγια ανάμειξης για εύκολο καθαρισμό...
Model: IMP-301 Brand: SAP
Αναδευτήρας Κρέατος IMP-301 SAPΙδανικός για όλους τους τύπους κρέατος, τροχήλατος για να μεταφέρεται εύκολα παντού. Ο κάδος γυρίζει 90° για εύκολο άδειασμα. Με ρελέ ασφαλείας στο καπάκι και μπουτόν έκτακτης ανάγκης. Κουμπί για λειτουργία όπισθεν. Eύκολη αφαίρεση αναδευτήρων για καθάρισμα. Ιδανι..
Model: IP-10M Brand: SIRMAN
Αναδευτήρας Κρέατος IP10M SirmanΕπιτραπέζιος αναδευτήρας κρέατος κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι Aisi 304. Με σύστημα προστασίας εργαλείων με διπλή στεγανοποίηση και στοιχεία ελέγχου IP54 με αντιστροφή. Μειωτήρες γραναζιών λαδιού με σκληρυμένα και ελικοειδή γρανάζια. Αεριζόμενοι, ασύγχρονοι κι..
Model: 020.0403 Brand: SIRMAN
Αναδευτήρας Κρέατος IP 120M XP BA SirmanΜοντέρνος σχεδιασμός, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 και ανακλινόμενη δεξαμενή για εξαγωγή του κρέατος με πύρο ασφαλείας. Ρόδες με φρένο, με δυο άξονες ανάδευσης που λύνονται χωρίς εργαλεία. Κίνηση με γρανάζια. Με IP67 control panel, διπλή κίνησ..
Model: 020.0404 Brand: SIRMAN
Αναδευτήρας Κρέατος IP 180M XP BA SirmanΜοντέρνος σχεδιασμός, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 και ανακλινόμενη δεξαμενή για εξαγωγή του κρέατος με πύρο ασφαλείας. Ρόδες με φρένο, με δυο άξονες ανάδευσης που λύνονται χωρίς εργαλεία. Κίνηση με γρανάζια. Με IP67 control panel, διπλή κίνησ..
Model: 020.0400 Brand: SIRMAN
Αναδευτήρας Κρέατος IP20M SirmanΕπιτραπέζιος αναδευτήρας κρέατος κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι Aisi 304. Με σύστημα προστασίας εργαλείων με διπλή στεγανοποίηση και στοιχεία ελέγχου IP54 με αντιστροφή. Μειωτήρες γραναζιών λαδιού με σκληρυμένα και ελικοειδή γρανάζια. Αεριζόμενοι, ασύγχρονοι κι..
Model: IP-25 Brand: AMB
Αναδευτήρας Κρέατος IP25 με μονή λεπίδαΑναδευτήρας κρέατος με κουμπί για λειτουργία όπισθεν και εύκολη αφαίρεση αναδευτήρων για καθάρισμα. Τροχήλατη κατασκευή για να μεταφέρεται εύκολα παντού. Ο κάδος γυρίζει 90° για εύκολο άδειασμα και διαθέτει ρελέ ασφαλείας.Ιδανικό για όλους τους τύπους κρέα..
Model: 020.0401 Brand: SIRMAN
Αναδευτήρας Κρέατος IP30M SirmanΕπιτραπέζιος αναδευτήρας κρέατος κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι Aisi 304. Κιβώτιο ταχυτήτων με σύστημα διπλής στεγανοποίησης και στοιχεία ελέγχου IP54 με αντιστροφή. Μειωτήρες γραναζιών λαδιού με σκληρυμένα και ελικοειδή γρανάζια. Αεριζόμενος κινητήρας 2HP. Αφα..
Model: IP-50 Brand: AMB
Αναδευτήρας Κρέατος IP50 με μονή λεπίδαΑναδευτήρας κρέατος με κουμπί για λειτουργία όπισθεν και εύκολη αφαίρεση αναδευτήρων για καθάρισμα. Τροχήλατη κατασκευή για να μεταφέρεται εύκολα παντού. Ο κάδος γυρίζει 90° για εύκολο άδειασμα και διαθέτει ρελέ ασφαλείας. Ιδανικό για όλους τους τύπους κρέ..
Model: 020.0402 Brand: SIRMAN
Αναδευτήρας Κρέατος IP 50M XP BA SirmanΜοντέρνος σχεδιασμός, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 και ανακλινόμενη δεξαμενή για εξαγωγή του κρέατος με πύρο ασφαλείας. Ρόδες με φρένο, με δυο άξονες ανάδευσης που λύνονται χωρίς εργαλεία. Κίνηση με γρανάζια. Με IP67 control panel, διπλή κίνηση..
Model: 351.0050 Brand: AMB
Αναδευτήρας Κρέατος IP60 με διπλή λεπίδαΑναδευτήρας κρέατος με κουμπί για λειτουργία όπισθεν και εύκολη αφαίρεση αναδευτήρων για καθάρισμα. Τροχήλατη κατασκευή για να μεταφέρεται εύκολα παντού. Ο κάδος γυρίζει 90° για εύκολο άδειασμα και διαθέτει ρελέ ασφαλείας. Ιδανικό για όλους τους τύπους κρ..
Model: IP-80 Brand: AMB
Αναδευτήρας Κρέατος IP80 με διπλή λεπίδαΑναδευτήρας κρέατος με κουμπί για λειτουργία όπισθεν και εύκολη αφαίρεση αναδευτήρων για καθάρισμα. Τροχήλατη κατασκευή για να μεταφέρεται εύκολα παντού. Ο κάδος γυρίζει 90° για εύκολο άδειασμα και διαθέτει ρελέ ασφαλείας. Ιδανικό για όλους τους τύπους κρέατος..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 15 (2 Σελ.)