ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Απολεπιστές ψαριών-Ηλεκτρικά Μαχαίρια γύρου

Απολεπιστές χειρός και βαρέου τύπου για το αποτελεσματικό και γρήγορο καθάρισμα των ψαριών. Ιδανικά εργαλεία και επαγγελματικές κουζίνες, μαζική παραγωγή φαγητων και για εστιατόρια κάθε μεγέθους. Μεγάλη ποικιλία σε ειδικά ηλεκτρικά μαχαίρια για την κοπή γύρου και κρέατος σε λεπτές φέτες για όλες τις έθνικ κουζίνες.

Model: 300.0280 Brand: DYNAMIC
Ειδικό μαχαίρι για κοπή γύρου/ κεμπάπ χωρίς καλώδιο KS100C Το KS100C αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για όλα τα ψητοπωλεία, σουβλατζίδικα, μεξικάνικα, κεμπαπτζίδικα και όπου σερβίρεται γύρος ή κρέας σε λεπτές φέτες. Το KS100C λειτουργεί χωρίς καλώδιο, κόβει το κρέατος σε φέτες μέσα σε λίγα δευτερό..
Model: 300.0281 Brand: DYNAMIC
Ειδικό μαχαίρι για κοπή γύρου/ κεμπάπ ηλεκτρικό KS100E Το KS100T αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για όλα τα ψητοπωλεία, σουβλατζίδικα, μεξικάνικα, κεμπαπτζίδικα και όπου σερβίρεται γύρος ή κρέας σε λεπτές φέτες. Το KS100E λειτουργεί χωρίς καλώδιο, κόβει το κρέατος σε φέτες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτ..
Model: 300.0282 Brand: DYNAMIC
Ειδικό μαχαίρι για κοπή γύρου ηλεκτρικό KS80SΤο KS80S αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για όλα τα ψητοπωλεία, σουβλατζίδικα, μεξικάνικα, κεμπαπτζίδικα και όπου σερβίρεται γύρος ή κρέας σε λεπτές φέτες. Το KS80S κόβει το κρέατος σε φέτες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και στο ιδανικό πάχος αφού λειτουργεί με ..
Model: 105.0010 Brand: DYNAMIC
Aπολεπιστής ψαριών αδιάβροχος για επαγγελματική χρήσηΛειτουργεί με όλους τους κανονισμούς ασφαλείας και προστασίας για το χρήστη. Είναι ασφαλώς μονωμένο από το ηλεκτρικό ρεύμα με μόνωση που αντέχει ως 4.000 volt. Πλήρως προστατευμένο από νερά και υγρασία. Το μοτέρ είναι συνεχούς λειτουργίας. Μπορεί ..
Model: 300.0270 Brand: DYNAMIC
Aπολεπιστής χειρός αδιάβροχος με μπαταρίαΈξυπνη φορητή συσκευή χειρός που αφαιρεί τα λέπια από τα ψάρια χωρίς να καταστραφεί το δέρμα τους. Ιδανικό για οικιακή ή επαγγελματική χρήση αλλά ακόμα και για μονάδες επεξεργασίας ιχθύων. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και βιομηχανικό πλαστικό, για αντ..
Model: 300.0271 Brand: DYNAMIC
Aπολεπιστής χειρός αδιάβροχος με ρεύμαΈξυπνη φορητή συσκευή χειρός που αφαιρεί τα λέπια από τα ψάρια χωρίς να καταστραφεί το δέρμα τους. Ιδανικό για οικιακή ή επαγγελματική χρήση αλλά ακόμα και για μονάδες επεξεργασίας ιχθύων. Εύκολη και ασφαλής λειτουργία με εργονομική λαβή και με αδιάβροχη προστασ..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)