ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Αυτόματα Μηχανήματα

Αυτόματα μηχανήματα δοσομέτρησης ζάχαρης Sugar Point με πατενταρισμένο σύστημα για απόλυτη ακρίβεια. Έξυπνα συστήματα διαχείρισης, αποθήκευσης και μετατροπής χαρτονομισμάτων σε κέρματα ή μάρκες της VNE, αυτόματα συστήματα διαχείρισης μετρητών σε ταμεία της Cashlogy με απομακρυσμένο έλεγχο, ασφάλεια και αποφυγή κλοπών.

Model: 4PAY Brand: VNE
VNE 4Pay Αυτόματο ταμείο για πληρωμές με μετρητά, ρέστα, έλεγχο ταμείου 24/7Το 4pay είναι κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα εμπορικών δραστηριοτήτων. Είναι ένα ειδικό αυτόματο μηχάνημα που μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε εφαρμογή λογισμικού διαχείρισης στην επιχείρηση και επίσης να λειτο..
Model: CASHLOGY new Brand: CASHLOGY
CASHLOGY new αυτόματο συρτάρι ταμείουΟλοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ταμείου Cashlogy που λειτουργεί αυτόματα και εξασφαλίζει μοναδικά οφέλη για την επιχείρηση, τον πελάτη και τον εργαζόμενο. Επικοινωνεί με το πρόγραμμα πωλήσεων της επιχείρησης. Αναγνωρίζει το ποσό πληρωμής. Πραγματοποιεί έλεγχο πλ..
Model: CASHLOGY POS 1500 Brand: CASHLOGY
CASHLOGY POS 1500 Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ταμείου Cashlogy POS 1500 που λειτουργεί αυτόματα και εξασφαλίζει μοναδικά οφέλη για την επιχείρηση, τον πελάτη και τον εργαζόμενο. Επικοινωνεί με το πρόγραμμα πωλήσεων της επιχείρησης. Αναγνωρίζει το ποσό πληρωμής. Πραγματοποιεί έλεγχο πλαστότ..
Model: ICS CM-22 Brand: ICS
ICS CM-22 Αυτόματο Ταμείο για πληρωμές με μετρητά, ρέστα,All-in-one αυτόματο μηχάνημα πάγκου που εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στους πελάτες, με πληρωμές και εξόφληση απευθείας από τον πελάτη, εύκολα, με ασφάλεια, χωρίς λάθη. Ασφαλές, υγιεινό και πλήρως ελεγμένο για τη διαχείριση μετρητών. Μ..
Model: King Change Brand: VNE
VNE King Change για μετατροπή χαρτονομισμάτων σε κέρματα και κερμάτων σε χαρτονομίσματα.Μηχάνημα μετατροπής κερμάτων και χαρτονομισμάτων, μικρό σε μέγεθος αλλά με μεγάλη χωρητικότητα. Δέχεται κέρματα και χαρτονομίσματα και μπορεί να πραγματοποιήσει και τους δύο τύπους αλλαγών είτε διανέμει νομίσματα..
Model: MAXI-CHANGER Brand: VNE
Maxi Changer Αυτόματο Μηχάνημα μετατροπής χαρτονομισμάτων σε κέρματα και κερμάτων σε ψιλά..Το αυτόματο VNE Maxi Changer είναι ένα μεγάλο ενισχυμένο μηχάνημα που δίνει σε ψιλά τα χαρτονομίσματα και τα κέρματα που εισάγονται. Δέχεται χαρτονομίσματα και τα δίνει πίσω σε κέρματα ενώ τα κέρματα τα δίνει ..
Model: MINI-CHANGER Brand: VNE
Aυτόματη μηχανή μετατροπής χαρτονομισμάτων σε κέρματα.Το VNE Mini Secure Change είναι ένα μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα. Με απλή δομή, σε στήλη, ενισχυμένο και σημαντικά μικρό μέγεθος σε σύγκριση με τη μεγάλη χωρητικότητά του. Γρήγορη και αποτελεσματική αλλαγή χαρτονομισμάτων σε κέρματ..
Model: SPAY Brand: VNE
VNE SPay Αυτόματο ταμείο που συνδέεται με ζυγό αλλά λειτουργεί και αυτόνομα.Σχεδιασμένο για να τοποθετείται κάτω από τον πάγκο. Αποδοχή δέσμες χαρτονομισμάτων όλων των ονομαστικών αξιών και παρέχει ρέστα για έως και 6 ονομαστικές αξίες χαρτονομισμάτων. Εάν απαιτείται διαχείριση κερμάτων, μπορεί να σ..
Model: SUGARPOINT Brand: SUGARPOINT
Αυτόματος δοσομετρητής ζάχαρης με πατενταρισμένο σύστημα για απόλυτη ακρίβεια.Το SUGARPOINT είναι η ιδανικότερη λύση για σταθερή ποιότητα στον καφέ καθημερινά. O πελάτης μπορεί να απολαμβάνει τον ίδιο καφέ σε γεύση ανεξάρτητα από τον άνθρωπο που τον ετοιμάζει. Με δύο δοχεία για λευκή και καστανή ζάχ..
Model: SynaG Brand: VNE
VNE SynaG - εισαγωγή μετρητών - ρέστα - τροφοδοσία - καταμέτρησηΤο Syna-G διαχειρίζεται μεγάλο όγκο μετρητών με ταχύτητα και ασφάλεια για κάθε είδους εμπορική δραστηριότητα. Με την εισαγωγή της κάρτας και του κωδικού, δέχεται μαζικά μετρητά, τόσο χαρτονομίσματα όσο και κέρματα. Πραγματοποιεί διαχωρι..
Model: Token Change Brand: VNE
VNE Token Change ανταλλακτήριο χαρτονομισμάτων σε κέρματαΤο VNE Token Change είναι ένα μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα και αλλαγής των κερμάτων σε ψιλά. Δέχεται όλα τα χαρτονομίσματα και διανέμει όλες τις αξίες κερμάτων, από 0,01€ έως 2€. Παράλληλα, μπορεί να διανέμει και μάρκες, εφόσον ..
Model: VIRTUO Brand: VNE
Αυτόματο ταμείο VNE για πληρωμές μετρητά, ρέστα, έλεγχο πλαστότητας, καταμέτρηση.Το Virtuo είναι ένα μηχάνημα σχεδιασμένο για να δέχεται αυτοματοποιημένες πληρωμές σε μετρητά και μπορεί να επιστρέψει ακριβώς τα ρέστα. Ιδανικό για κάθε τύπο εμπορικής δραστηριότητας, για τις ανάγκες του λιανικού εμπορ..
Model: VNE-AUTO-CASHIER-ADVANCE Brand: VNE
Αυτόματο συρτάρι-ταμείο VNE Advance που λειτουργεί και χωρίς εμπορική εφαρμογήΤο Automatic Cash είναι ένα μηχάνημα που έχει σχεδιαστεί για να δέχεται αυτοματοποιημένες πληρωμές σε μετρητά και μπορεί να επιστρέφει ακριβώς τα ρέστα. Λειτουργεί αποτελεσματικά και υποστηρίζει κάθε εμπορική δραστηριότητα..
Model: VNE-AUTO-CASHIER Brand: VNE
Αυτόματο συρτάρι-ταμείο VNE που συνδέεται με εμπορική εφαρμογήΤο Automatic Cash είναι ένα μηχάνημα που έχει σχεδιαστεί για να δέχεται αυτοματοποιημένες πληρωμές σε μετρητά και μπορεί να επιστρέφει ακριβώς τα ρέστα. Λειτουργεί αποτελεσματικά και υποστηρίζει κάθε εμπορική δραστηριότητα, σύμφωνα με τις..
Εμφάνιση 1 έως 14 από 14 (1 Σελ.)