ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Βάφλα-Κρέπα

Επαγγελματικές συσκευές παρασκευής βάφλας και κρέπας για υψηλές απαιτήσεις με εξαιρετική απόδοση και αντοχή. Για γρήγορη και εύκολη παρασκευή κρέπας και βάφλας με ενσωματωμένο σύστημα ρύθμισης και ελέγχου που διανέμει σταθερή θερμοκρασία και εξασφαλίζει ομοιόμορφο ψήσιμο. Κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι για εύκολο καθάρισμα και ανθεκτικότητα. Ιδανικές για ζαχαροπλαστεία, κρεπερί, καταστήματα παγωτού, καφέ, μπαρ και ξενοδοχεία.

Model: 300.0021 Brand: DYNAMIC
CB-1 Βαφλιέρα που φτιάχνει χωνάκι παγωτού.Συσκευή παρασκευής βάφλας και κώνων για παγωτό χωνάκι. Εύκολη και γρήγορη παρασκευή για φρέσκο χωνάκι παγωτού. Επαγγελματική συσκευή με αντικολλητικές πλάκες που δεν καταστρέφουν το μίγμα. Εύρος θερμοκρασίας από 50-300°C. Άνοιγμα πλακών στις 90° για εύκολη χ..
Model: 300.0030 Brand: DYNAMIC
EC-1 Κρεπιέρα για όλα τα καταστήματα.Γρήγορη και εύκολη παρασκευή κρέπας με ενσωματωμένο σύστημα ρύθμισης και ελέγχου που διανέμει σταθερή θερμοκρασία και εξασφαλίζει ομοιόμορφο ψήσιμο για όλες τις κρέπες. Διαθέτει αυτόματα χειριστήρια θερμοκρασίας και ρύθμιση θερμοκρασίας από 50-300°C. Κατασκευή απ..
Model: 300.0031 Brand: DYNAMIC
EC-2 Κρεπιέρα για όλα τα καταστήματα.Γρήγορη και εύκολη παρασκευή κρέπας με ενσωματωμένο σύστημα ρύθμισης και ελέγχου που διανέμει σταθερή θερμοκρασία και εξασφαλίζει ομοιόμορφο ψήσιμο για όλες τις κρέπες. Διαθέτει αυτόματα χειριστήρια θερμοκρασίας και ρύθμιση θερμοκρασίας από 50-300°C. Κατασκευή απ..
Model: 300.0020 Brand: DYNAMIC
WFR-1 Βαφλιέρα για όλα τα καταστήματα.Γρήγορη και εύκολη παρασκευή βάφλας, με περιστροφή για ομοιόμορφο ψήσιμο και εύρος θερμοκρασίας 50-300°C. Aπό ανοξείδωτο ατσάλι και με αντικολλητικές πλάκες. Ιδανικό για καφέ, ζαχαροπλαστεία, μπαρ & ξενοδοχεία...
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)