ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Φούρνοι - Μικροκυμάτων - Αποξηραντές-Bain Marie-Pop Corn

Φούρνοι Μικροκυμάτων, Κυκλοθερμικοί, συσκευές Pop Corn και Bain Marie για ειδικές παρασκευές και για σύγχρονους σεφ, διατίθενται με διαφορετική χωρητικότητα ανάλογα με τις ανάγκες της επαγγελματικής κουζίνας. Αποξηραντές για συντήρηση φρούτων, λαχανικών και πολλών άλλων τροφίμων. Απαραίτητοι για ξενοδοχεία, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και κάθε επαγγελματική κουζίνα.

Model: 008.0101 Brand: TRE SPADE
Facem Tre Spade ATACAMA Cube αποξηραντής τροφίμωνΚαινοτόμος, αποτελεσματικός και εύκολος στη χρήση, ο αφυγραντήρας τροφίμων Atacama επιτρέπει την συντήρηση φρούτων, λαχανικών, μανιταριών, βοτάνων και πολλών άλλων τροφίμων, εξασφαλίζοντας παράλληλα πλούσια γεύση και διατήρηση των θρεπτικών συστατικών..
Model: 008.0102 Brand: TRE SPADE
Facem Tre Spade ATACAMA PRO Delux αποξηραντής τροφίμωνΚαινοτόμος, αποτελεσματικός και εύκολος στη χρήση, ο αφυγραντήρας τροφίμων Atacama επιτρέπει την συντήρηση φρούτων, λαχανικών, μανιταριών, βοτάνων, κρεάτων, ζυμαρικών και πολλών άλλων τροφίμων. Εξασφαλίζει πλούσια γεύση και διατήρηση των θρεπτικώ..
Model: 008.0100 Brand: TRE SPADE
Facem Tre Spade ATACAMA PRO αποξηραντής τροφίμωνΚαινοτόμος, αποτελεσματικός και εύκολος στη χρήση, ο αφυγραντήρας τροφίμων Atacama επιτρέπει την συντήρηση φρούτων, λαχανικών, μανιταριών, βοτάνων και πολλών άλλων τροφίμων, εξασφαλίζοντας παράλληλα πλούσια γεύση και διατήρηση των θρεπτικών συστατικών...
Model: 300.0226 Brand: DYNAMIC
Dynamic BM-1/1 Bain Marie από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλιΕπαγγελματικό μηχάνημα 'Bain Marie' που ζεσταίνει και συντηρεί τα τρόφιμα σε θερμοκρασία ασφαλή για κατανάλωση. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι, ιδανικό για εστιατόρια, ξενοδοχεία, μπουφέ, catering, επαγγελματική εστίαση, ε..
Model: 300.0227 Brand: DYNAMIC
BM-1/2 Bain Marie από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλιΕπαγγελματικό μηχάνημα 'Bain Marie' που ζεσταίνει και συντηρεί τα τρόφιμα σε θερμοκρασία ασφαλή για κατανάλωση. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι, ιδανικό για εστιατόρια, ξενοδοχεία, μπουφέ, catering, επαγγελματική εστίαση, εκδηλώσεις, επ..
Model: 300.0650 Brand: DYNAMIC
Dynamic CO-4F φούρνος κυκλοθερμικός με 4 ταψιά - 60Lt χωρητικότηταΕπαγγελματικοί φούρνοι σχεδιασμένοι για εύκολη συντήρηση και ομοιόμορφο μαγείρεμα. Χρησιμοποιούν ζεστό αέρα ομοιόμορφα γύρω από τον θάλαμο θέρμανσης για να μαγειρέψετε το φαγητό. Με χώρισμα στους ανεμιστήρες για ομοιόμορφη διανομ..
Model: 300.0654 Brand: DYNAMIC
Dynamic CO-8F φούρνος κυκλοθερμικός με 4 ταψιά - 86Lt χωρητικότηταΕπαγγελματικοί φούρνοι σχεδιασμένοι για εύκολη συντήρηση και ομοιόμορφο μαγείρεμα. Χρησιμοποιούν ζεστό αέρα ομοιόμορφα γύρω από τον θάλαμο θέρμανσης. Με χώρισμα στους ανεμιστήρες για ομοιόμορφη διανομή ζεστού αέρα.  Ανοξείδω..
Model: 300.0651 Brand: DYNAMIC
Κυκλοθερμικός φούρνος EC 01EΟ κυκλοθερμικός φούρνος EC 01E είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι και διάφανη πόρτα με χερούλι. Οι σωλήνες θέρμανσης σε σχήμα U παρέχουν γρήγορη θέρμανση ενώ τα αντιολισθητικά ελαστικά πόδια αποτρέπουν την ολίσθηση. Ο σχεδιασμός με είσοδο νερού και λειτουργία ψεκ..
Model: 300.0026 Brand: DYNAMIC
Dynamic EP-1ST φούρνος πίτσας πέτρας μονόςΕπαγγελματικός φούρνος πίτσας με σύστημα θέρμανσης σε σχήμα U για περισσότερη θέρμανση. Όλο το μηχάνημα είναι κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι 201.  Το εύρος θερμοκρασίας είναι 0-350℃ και το πάχος του σκληρού γυαλιού είναι 5mm. Κά..
Model: 300.0027 Brand: DYNAMIC
Dynamic EP-2ST φούρνος πίτσας πέτρας διπλόςΕπαγγελματικός φούρνος πίτσας με σύστημα θέρμανσης σε σχήμα U για περισσότερη θέρμανση. Όλο το μηχάνημα είναι κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι 201.  Το εύρος θερμοκρασίας είναι 0-350℃ και το πάχος του σκληρού γυαλιού είναι 5mm. Κ..
Model: 020.0721 Brand: SIRMAN
Sirman Minneapolis MD 1000 Φούρνος μικροκυμάτων DigitalΟ φούρνος μικροκυμάτων MD 1000 διαθέτει ψηφιακό πάνελ με οθόνη και 9 επίπεδα ισχύος. Κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι. Η βάση τοποθέτησης τροφίμων είναι κεραμική. Διάφανη πόρτα με χερούλι. Χωρητικότητα 25Lt. Ισχύς 1000 Watt...
Model: 300.0655 Brand: DYNAMIC
Dynamic PC-802 Συσκευή Pop CornΕπαγγελματική μηχανή παραγωγής ποπ κορν με σωλήνα θέρμανσης σχήματος U για πολύ γρήγορη θέρμανση. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 201. Αντιολισθητικά πόδια από καουτσούκ για αποφυγή ολίσθησης. Δοχείο αλουμινίου από τεφλόν, το εσωτερικό υλικό του δοχείου είναι από ..
Model: 020.0719 Brand: SIRMAN
Φούρνος μικροκυμάτων WDB 900 COMBIΟ φούρνος μικροκυμάτων WDB 900 COMBI διαθέτει αναλογικό control χρονοδιακόπτη και 5 επίπεδα ισχύος. Κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι. Η βάση παρασκευής τροφίμων είναι κεραμική. Διάφανη πόρτα με χερούλι. Ισχύς 900 Watt...
Model: 020.0720 Brand: SIRMAN
Φούρνος μικροκυμάτων WP 1000 PFMΟ φούρνος μικροκυμάτων WP 1000 PFM διαθέτει αναλογικό control χρονοδιακόπτη και 6 επίπεδα ισχύος. Κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι. Η βάση παρασκευής τροφίμων είναι κεραμική. Διάφανη πόρτα με χερούλι. Ισχύς 1000 Watt...
Εμφάνιση 1 έως 14 από 14 (1 Σελ.)