ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Φραπιέρες-Μπλέντερ-Αποχυμωτές

Φραπιέρες για την παρασκευή φραπέ, fredo cappuccino, milk shake, smoothies με κύπελο inox και βάση στήριξης. Μπλέντερ με κανάτα πολύ δυνατά με δυνατότητα θραύσης πάγου, αποχυμωτές για παρασκευή ροφημάτων από φρούτα και λαχανικά και θερμομίξερ για επαγγελματική χρήση.

Model: 020.0620 Brand: SIRMAN
Αποχυμωτής Ektor 37Αποχυμωτής φρούτων και λαχανικών με χαμηλές στροφές και ειδική χοάνη για μεγάλα τεμάχια. Υψηλής απόδοσης μοτέρ, καπάκι στραγγίσματος και αποσπώμενα μέρη για εύκολο καθάρισμα.Με δύο κάδους, για χυμό και για απορρίματα. Εφοδιασμένο με δύο διαφορετικά εξαρτήματα, μαχαίρι και στραγγισ..
Model: 300.0055 Brand: DYNAMIC
B01b red Μπλέντερ Horeca σε κόκκινο χρώμαΑποχυμωτής εσπεριδοειδών βαρέως τύπου για τον κλάδο της εστίασης και παρασκευής ροφημάτων. Σταθερή απόδοση, επαγγελματική κατασκευή και αξιοπιστία. Αυτός ο αποχυμωτής είναι κατασκευασμένος από συμπαγές και ανθεκτικό ατσάλι με κυρτό πάτο, ενώ αποσυναρμολογείτα..
Model: 300.0075 Brand: DYNAMIC
BL-767 Μπλέντερ 220V με κανάταΜπλέντερ με κανάτα 2 λίτρων πολυκαρβονική, άθραυστη. Ανοξείδωτο κόμπλερ & μαχαίρια. Δυνατότητα θραύσης πάγου...
Model: 300.0808 Brand: TIGER
GB-A300 Μπλέντερ Αθόρυβο με κανάτα σε γκρι χρώμαΕπαγγελματικό μπλέντερ με θωράκιση για αθόρυβη λειτουργία και εξαιρετική απόδοση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παγωτομηχανή, μηχανή milkshake, μηχανή smoothie και παγοθραύστης. Ως μπλέντερ, μπορεί να αναμειγνύει διάφορα λαχανικά, φρούτα, ξηρούς καρ..
Model: 300.0809 Brand: TIGER
GB-A300 Μπλέντερ Αθόρυβο με κανάτα σε κόκκινο χρώμαΕπαγγελματικό μπλέντερ με θωράκιση για αθόρυβη λειτουργία και εξαιρετική απόδοση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παγωτομηχανή, μηχανή milkshake, μηχανή smoothie και παγοθραύστης. Ως μπλέντερ, μπορεί να αναμειγνύει διάφορα λαχανικά, φρούτα, ξηρούς ..
Model: 300.0810 Brand: TIGER
GB-A300 Μπλέντερ με κανάτα σε μαύρο χρώμαΕπαγγελματικό μπλέντερ με θωράκιση για αθόρυβη λειτουργία και εξαιρετική απόδοση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παγωτομηχανή, μηχανή milkshake, μηχανή smoothie και παγοθραύστης. Ως μπλέντερ, μπορεί να αναμειγνύει διάφορα λαχανικά, φρούτα, ξηρούς καρπούς κα..
Model: 300.0045 Brand: KARNI
KB-S020 black Μπλέντερ με κανάτα σε μαύρο χρώμαΜπλέντερ επαγγελματικό, πολύ δυνατό 2000W με γρήγορη ταχύτητα και με κανάτα 2 λίτρων. Ανθεκτική κατασκευή και απλό στην χρήση παρέχει την δυνατότητα θραύσης πάγου ενώ ανακατεύει, πολτοποιεί και θρυμματίζει με μεγάλη ευκολία. Διαθέτει αντιολισθητική βάση..
Model: 300.0044 Brand: KARNI
KB-S020 black Μπλέντερ με κανάτα σε μπλε χρώμαΜπλέντερ επαγγελματικό, πολύ δυνατό 2000W με γρήγορη ταχύτητα και με κανάτα 2 λίτρων. Ανθεκτική κατασκευή και απλό στην χρήση παρέχει την δυνατότητα θραύσης πάγου ενώ ανακατεύει, πολτοποιεί και θρυμματίζει με μεγάλη ευκολία. Διαθέτει αντιολισθητική βάση ..
Model: 300.0048 Brand: KARNI
KB-S020 gold Μπλέντερ με κανάτα σε χρυσό χρώμαΜπλέντερ επαγγελματικό, πολύ δυνατό 2000W με γρήγορη ταχύτητα και με κανάτα 2 λίτρων. Ανθεκτική κατασκευή και απλό στην χρήση παρέχει την δυνατότητα θραύσης πάγου ενώ ανακατεύει, πολτοποιεί και θρυμματίζει με μεγάλη ευκολία. Διαθέτει αντιολισθητική βάση ..
Model: 300.0043 Brand: KARNI
KB-S020 green Μπλέντερ με κανάτα σε πράσινο χρώμαΜπλέντερ επαγγελματικό, πολύ δυνατό 2000W με γρήγορη ταχύτητα και με κανάτα 2 λίτρων. Ανθεκτική κατασκευή και απλό στην χρήση παρέχει την δυνατότητα θραύσης πάγου ενώ ανακατεύει, πολτοποιεί και θρυμματίζει με μεγάλη ευκολία. Διαθέτει αντιολισθητική βά..
Model: 300.0046 Brand: KARNI
KB-S020 grey Μπλέντερ με κανάτα σε γκρι χρώμαΜπλέντερ επαγγελματικό, πολύ δυνατό 2000W με γρήγορη ταχύτητα και με κανάτα 2 λίτρων. Ανθεκτική κατασκευή και απλό στην χρήση παρέχει την δυνατότητα θραύσης πάγου ενώ ανακατεύει, πολτοποιεί και θρυμματίζει με μεγάλη ευκολία. Διαθέτει αντιολισθητική βάση ε..
Model: 300.0047 Brand: KARNI
KB-S020 red Μπλέντερ με κανάτα σε κόκκινο χρώμαΜπλέντερ επαγγελματικό, πολύ δυνατό 2000W με γρήγορη ταχύτητα και με κανάτα 2 λίτρων. Ανθεκτική κατασκευή και απλό στην χρήση παρέχει την δυνατότητα θραύσης πάγου ενώ ανακατεύει, πολτοποιεί και θρυμματίζει με μεγάλη ευκολία. Διαθέτει αντιολισθητική βάση..
Model: 300.0049 Brand: KARNI
KB-S020 silver Μπλέντερ με κανάτα σε ασημί χρώμαΜπλέντερ επαγγελματικό, πολύ δυνατό 2000W με γρήγορη ταχύτητα και με κανάτα 2 λίτρων. Ανθεκτική κατασκευή και απλό στην χρήση παρέχει την δυνατότητα θραύσης πάγου ενώ ανακατεύει, πολτοποιεί και θρυμματίζει με μεγάλη ευκολία. Διαθέτει αντιολισθητική βάσ..
Model: 300.0042 Brand: KARNI
KB-S020 wood Μπλέντερ με κανάτα στο χρώμα του ξύλουΜπλέντερ επαγγελματικό, πολύ δυνατό 2000W με γρήγορη ταχύτητα και με κανάτα 2 λίτρων. Ανθεκτική κατασκευή και απλό στην χρήση παρέχει την δυνατότητα θραύσης πάγου ενώ ανακατεύει, πολτοποιεί και θρυμματίζει με μεγάλη ευκολία. Διαθέτει αντιολισθητική ..
Model: MINI-COOKER Brand: SIRMAN
Ημι-επαγγελματικό θερμομίξερ Mini CookerΑλέθει, Κόβει, Θρυμματίζει,  Ζυμώνει, Μαγειρεύει. Ιδανικό για σάλτσες με κρεμώδη υφή. Συσκευή μαγειρέματος με σπάτουλα, πεταλούδα, μίξερ με διάτρητο καλάθι. Πρακτικό για χρήση κουζίνας, ισχυρό μοτέρ,ζυγό 5Kg και απόβαρο. Επιλογή ταχύτητας, ποτενσιόμετρο γ..
Model: 300.0040 Brand: DYNAMIC
Mixer για φραπέ, fredo, milk shake MS-1Διαθέτει κινητήρα δύο ταχυτήτων με ρουλεμάν για εξαιρετική απόδοση & μεγάλη διάρκεια ζωής. Aνθεκτική βάση με πόδια για σταθερότητα κατά την χρηση του. Κύπελλο από inox για εύκολο καθαρισμό, αντοχή και υγιεινή προστασία. Ιδανικό για καφέ, ζαχαροπλαστεία, μπα..
Model: 300.0041 Brand: DYNAMIC
Mixer για φραπέ, fredo, milk shake MS-2Διαθέτει κινητήρα δύο ταχυτήτων με ρουλεμάν για εξαιρετική απόδοση & μεγάλη διάρκεια ζωής. Aνθεκτική βάση με πόδια για σταθερότητα κατά την χρηση του. Κύπελλο από inox για εύκολο καθαρισμό, αντοχή και υγιεινή προστασία. Ιδανικό για καφέ, ζαχαροπλαστεία, μπα..
Εμφάνιση 1 έως 17 από 17 (1 Σελ.)