ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Φραπιέρες-Μπλέντερ-Αποχυμωτές

Φραπιέρες για την παρασκευή φραπέ, fredo cappuccino, milk shake, smoothies με κύπελο inox και βάση στήριξης. Μπλέντερ με κανάτα πολύ δυνατά με δυνατότητα θραύσης πάγου, αποχυμωτές για παρασκευή ροφημάτων από φρούτα και λαχανικά και θερμομίξερ για επαγγελματική χρήση.

Model: 020.0620 Brand: SIRMAN
Αποχυμωτής Ektor 37Αποχυμωτής φρούτων και λαχανικών με χαμηλές στροφές και ειδική χοάνη για μεγάλα τεμάχια. Υψηλής απόδοσης μοτέρ, καπάκι στραγγίσματος και αποσπώμενα μέρη για εύκολο καθάρισμα.Με δύο κάδους, για χυμό και για απορρίματα. Εφοδιασμένο με δύο διαφορετικά εξαρτήματα, μαχαίρι και στραγγισ..
Model: 300.0055 Brand: DYNAMIC
B01b red Μπλέντερ Horeca σε κόκκινο χρώμαΑποχυμωτής εσπεριδοειδών βαρέως τύπου για τον κλάδο της εστίασης και παρασκευής ροφημάτων. Σταθερή απόδοση, επαγγελματική κατασκευή και αξιοπιστία. Αυτός ο αποχυμωτής είναι κατασκευασμένος από συμπαγές και ανθεκτικό ατσάλι με κυρτό πάτο, ενώ αποσυναρμολογείτα..
Model: 300.0075 Brand: DYNAMIC
BL-767 Μπλέντερ 220V με κανάταΜπλέντερ με κανάτα 2 λίτρων πολυκαρβονική, άθραυστη. Ανοξείδωτο κόμπλερ & μαχαίρια. Δυνατότητα θραύσης πάγου...
Model: MINI-COOKER Brand: SIRMAN
Ημι-επαγγελματικό θερμομίξερ Mini CookerΑλέθει, Κόβει, Θρυμματίζει,  Ζυμώνει, Μαγειρεύει. Ιδανικό για σάλτσες με κρεμώδη υφή. Συσκευή μαγειρέματος με σπάτουλα, πεταλούδα, μίξερ με διάτρητο καλάθι. Πρακτικό για χρήση κουζίνας, ισχυρό μοτέρ,ζυγό 5Kg και απόβαρο. Επιλογή ταχύτητας, ποτενσιόμετρο γ..
Model: 300.0040 Brand: DYNAMIC
Mixer για φραπέ, fredo, milk shake MS-1Διαθέτει κινητήρα δύο ταχυτήτων με ρουλεμάν για εξαιρετική απόδοση & μεγάλη διάρκεια ζωής. Aνθεκτική βάση με πόδια για σταθερότητα κατά την χρηση του. Κύπελλο από inox για εύκολο καθαρισμό, αντοχή και υγιεινή προστασία. Ιδανικό για καφέ, ζαχαροπλαστεία, μπα..
Model: 300.0041 Brand: DYNAMIC
Mixer για φραπέ, fredo, milk shake MS-2Διαθέτει κινητήρα δύο ταχυτήτων με ρουλεμάν για εξαιρετική απόδοση & μεγάλη διάρκεια ζωής. Aνθεκτική βάση με πόδια για σταθερότητα κατά την χρηση του. Κύπελλο από inox για εύκολο καθαρισμό, αντοχή και υγιεινή προστασία. Ιδανικό για καφέ, ζαχαροπλαστεία, μπα..
Model: 300.0800 Brand: SHARK
Shark BK-A30 Multi Ανοξείδωτο 3 λίτρων με 3 ταχύτητεςΑνοξείδωτο Multiτης νέας σειράς SHARK, με μεγάλη χωρητικότητα και ανθεκτικότητα. Μπορείτε να ψιλοκόψετε, να αλέσετε, να κοπανίσετε και να ανακατέψετε διάφορα υλικά, όπως κρεμμύδια, κρέας, ζαμπόν, σκόρδο, κρεμμύδι, μικρά μυρωδικά. Με 4 λεπίδες από ..
Model: 300.0801 Brand: SHARK
Shark BK-A60 Multi Ανοξείδωτο 6 λίτρων με 2 ταχύτητεςΑνοξείδωτο Multi της νέας σειράς SHARK, με μεγάλη Χωρητικότητα και ανθεκτικότητα. Μπορείτε να ψιλοκόψετε, να αλέσετε, να κοπανίσετε και να ανακατέψετε διάφορα υλικά, όπως κρεμμύδια, κρέας, ζαμπόν, σκόρδο, κρεμμύδι, μικρά μυρωδικά. Με 4 λ..
Model: 300.0804 Brand: DYNAMIC
Dynamic TIGER GB-A100 Μπλέντερ σε ασημί χρώμα, με κανάτα και 7 προγράμματαΕπαγγελματικό μπλέντερ της επιτυχημένης σειράς TIGER με θωράκιση για αθόρυβη λειτουργία και εξαιρετική απόδοση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παγωτομηχανή, μηχανή milkshake, μηχανή smoothie και παγοθραύστης. Ως μπλέντερ, μπ..
Model: 300.0802 Brand: DYNAMIC
Dynamic TIGER GB-A100 Μπλέντερ σε κόκκινο χρώμα με κανάτα και 7 προγράμματαΕπαγγελματικό μπλέντερ της επιτυχημένης σειράς TIGER με θωράκιση για αθόρυβη λειτουργία και εξαιρετική απόδοση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παγωτομηχανή, μηχανή milkshake, μηχανή smoothie και παγοθραύστης. Ως μ..
Model: 300.0803 Brand: DYNAMIC
Dynamic TIGER GB-A100 Μπλέντερ σε μαύρο, με κανάτα και 6 προγράμματαΕπαγγελματικό μπλέντερ της επιτυχημένης σειράς TIGER με θωράκιση για αθόρυβη λειτουργία και εξαιρετική απόδοση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παγωτομηχανή, μηχανή milkshake, μηχανή smoothie και παγοθραύστης. Ως μπλέντερ, μπο..
Model: 300.0807 Brand: DYNAMIC
Dynamic TIGER GB-A200 Μπλέντερ σε ασημί χρώμα, με κανάτα και 3 προγράμματαΕπαγγελματικό μπλέντερ της επιτυχημένης σειράς TIGER με θωράκιση για αθόρυβη λειτουργία και εξαιρετική απόδοση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παγωτομηχανή, μηχανή milkshake, μηχανή smoothie και παγοθραύστης. Ως μπλέντερ, μπ..
Model: 300.0805 Brand: DYNAMIC
Dynamic TIGER GB-A200 Μπλέντερ σε κόκκινο χρώμα με κανάτα και 3 προγράμματαΕπαγγελματικό μπλέντερ της επιτυχημένης σειράς TIGER με θωράκιση για αθόρυβη λειτουργία και εξαιρετική απόδοση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παγωτομηχανή, μηχανή milkshake, μηχανή smoothie και παγοθραύστης. Ως μπλέντ..
Model: 300.0806 Brand: DYNAMIC
Dynamic TIGER GB-A200 Μπλέντερ σε μαύρο χρώμα, με κανάτα και 3 προγράμματαΕπαγγελματικό μπλέντερ της επιτυχημένης σειράς TIGER με θωράκιση για αθόρυβη λειτουργία και εξαιρετική απόδοση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παγωτομηχανή, μηχανή milkshake, μηχανή smoothie και παγοθραύστης. Ως μπλέντερ, μπ..
Model: 300.0808 Brand: DYNAMIC
Dynamic TIGERGB-A300 Μπλέντερ Αθόρυβο, σε ασημί χρώμα με κανάτα Επαγγελματικό μπλέντερ της επιτυχημένης σειράς TIGER με θωράκιση για αθόρυβη λειτουργία και εξαιρετική απόδοση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παγωτομηχανή, μηχανή milkshake, μηχανή smoothie και παγοθραύστης. Ως μπλέντε..
Model: 300.0809 Brand: DYNAMIC
Dynamic TIGERGB-A300 Μπλέντερ Αθόρυβο σε κόκκινο χρώμα, με κανάτα Επαγγελματικό μπλέντερ της επιτυχημένης σειράς TIGER με θωράκιση για αθόρυβη λειτουργία και εξαιρετική απόδοση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παγωτομηχανή, μηχανή milkshake, μηχανή smoothie και παγοθραύστης. Ως μπλέντερ, ..
Model: 300.0810 Brand: DYNAMIC
Dynamic TIGER GB-A300 Μπλέντερ σε μαύρο χρώμα, αθόρυβο, με κανάτα Επαγγελματικό μπλέντερ της επιτυχημένης σειράς TIGER με θωράκιση για αθόρυβη λειτουργία και εξαιρετική απόδοση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παγωτομηχανή, μηχανή milkshake, μηχανή smoothie και παγοθραύστης. Ως μπλέντερ, ..
Εμφάνιση 1 έως 17 από 17 (1 Σελ.)