ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Φρυγανιέρες

Φρυγανιέρες για φέτες ψωμιού και φρυγανιέρες με φουρνάκι από ανοξείδωτο ατσάλι με επιλογές ψησίματος διπλής όψης και ρυθμιζόμενες θερμοκρασίες. Με λειτουργία αναμονής για εξοικονόμηση ενέργειας. Iδανικές για φρυγάνισμα ψωμίου σε φέτες, ζέσταμα κουλουριών, κρουασάν και σφολιατοειδών.

Model: 300.0050 Brand: DYNAMIC
ET-4 Φρυγανιέρα για όλα τα καταστήματα.Κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι 201 με διακόπτη ψησίματος / Timmer και δυνατότητα επιλογής θέσεων ψησίματος. Για το ET-4  2 ή 4. Διαθέτει συρόμενο δίσκο για την συλλογή ψίχουλων ο οποίος πλένεται στο πλυντήριο πιάτων. Μοχλός χειροκίνητος για εισαγωγή/εξαγω..
Model: 300.0051 Brand: DYNAMIC
ET-6 Φρυγανιέρα για όλα τα καταστήματα.Κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι 201 με διακόπτη ψησίματος / Timmer και δυνατότητα επιλογής θέσεων ψησίματος. Για το ET-6  4 ή 6. Διαθέτει συρόμενο δίσκο για την συλλογή ψίχουλων ο οποίος πλένεται στο πλυντήριο πιάτων. Μοχλός χειροκίνητος για εισαγωγή/εξαγω..
Model: 300.0052 Brand: DYNAMIC
MET-300 Φρυγανιέρα με σύστημα μεταφοράς.Κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι με επιλογές ψησίματος διπλής όψης και ρυθμιζόμενη ταχύτητα μεταφοράς. Λειτουργία αναμονής για εξοικονόμηση ενέργειας. Iδανική για φρυγάνισμα ψωμίου σε φέτες, κουλουριών, κρουασάν και σφολιατοειδών...
Model: 300.0053 Brand: DYNAMIC
MET-450 Φρυγανιέρα με σύστημα μεταφοράς.Κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι με επιλογές ψησίματος διπλής όψης και ρυθμιζόμενη ταχύτητα μεταφοράς. Λειτουργία αναμονής για εξοικονόμηση ενέργειας. Iδανική για φρυγάνισμα ψωμίου σε φέτες, κουλουριών, κρουασάν και σφολιατοειδών...
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)