ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Καφετιέρες-Βραστήρες

Επαγγελματικοί βραστήρες βρασμό του νερού και για διατήρηση της θερμοκρασίας, τόσο του νερού όσο και για τσάι ή καφέ φίλτρου. Διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη από μικρά 6 λίτρων έως μεγάλα 25 λίτρων. Ιδανικά για ξενοδοχεία, catering, χώρους εκδηλώσεων και συνεδρίων, εταιρείες σε meeting room, καφετέριες και snack bar. 


Model: 300.0113 Brand: DYNAMIC
CP06A Επαγγελματική συσκευή για ζεστό νερό και γαλλικό καφέΒράζει το νερό και το διατηρεί ζεστό για πάνω από 8 ώρες. Είναι ιδανική και για διατήρηση του γαλλικού καφέ αλλά και για την παρασκευή τσάι, ιδιαίτερα αν χρειάζεται συγκεκριμένη θερμοκρασία. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι. Μπορεί ..
Model: 300.0114 Brand: DYNAMIC
CP10A Επαγγελματική συσκευή για ζεστό νερό και γαλλικό καφέΒράζει το νερό και το διατηρεί ζεστό για πάνω από 8 ώρες. Είναι ιδανική και για διατήρηση του γαλλικού καφέ αλλά και για την παρασκευή τσάι, ιδιαίτερα αν χρειάζεται συγκεκριμένη θερμοκρασία. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι. Μπορεί ..
Model: 300.0115 Brand: DYNAMIC
CP15A Επαγγελματική συσκευή για ζεστό νερό και γαλλικό καφέΒράζει το νερό και το διατηρεί ζεστό για πάνω από 8 ώρες. Είναι ιδανική και για διατήρηση του γαλλικού καφέ αλλά και για την παρασκευή τσάι, ιδιαίτερα αν χρειάζεται συγκεκριμένη θερμοκρασία. Είναι ιδανική και για διατήρηση του γαλλικού ..
Model: 300.0110 Brand: DYNAMIC
WB-8L-D Επαγγελματική συσκευή για ζεστό νερόΒράζει το νερό και το διατηρεί ζεστό για πάνω από 8 ώρες. Είναι ιδανική για την παρασκευή τσάι, ιδιαίτερα αν χρειάζεται συγκεκριμένη θερμοκρασία. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι. Μπορεί να αναπτύξει θερμοκρασία από 30-100°C . Χωρητικότητα 8 λίτρων. Ιδ..
Model: 300.0111 Brand: DYNAMIC
WB-10L-D Επαγγελματική συσκευή για ζεστό νερόΒράζει το νερό και το διατηρεί ζεστό για πάνω από 8 ώρες. Είναι ιδανική και για την παρασκευή τσάι, ιδιαίτερα αν χρειάζεται συγκεκριμένη θερμοκρασία. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι. Μπορεί να αναπτύξει θερμοκρασία από 30-100°C . Χωρητικότητα 10 λίτρ..
Model: 300.0112 Brand: DYNAMIC
WB-18L-D Επαγγελματική συσκευή για ζεστό νερόΒράζει το νερό και το διατηρεί ζεστό για πάνω από 8 ώρες. Είναι ιδανική και για την παρασκευή τσάι, ιδιαίτερα αν χρειάζεται συγκεκριμένη θερμοκρασία. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι. Μπορεί να αναπτύξει θερμοκρασία από 30-100°C . Χωρητικότητα 18 λίτρ..
Model: 300.0117 Brand: DYNAMIC
WH-15 Επαγγελματική συσκευή για ζεστό νερόΒράζει το νερό και το διατηρεί ζεστό για πάνω από 8 ώρες. Είναι ιδανική και για την παρασκευή τσάι, ιδιαίτερα αν χρειάζεται συγκεκριμένη θερμοκρασία. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι. Μπορεί να αναπτύξει θερμοκρασία από 30-100°C . Χωρητικότητα 15 λίτρων...
Model: 300.0118 Brand: DYNAMIC
WH-18 Επαγγελματική συσκευή για ζεστό νερόΒράζει το νερό και το διατηρεί ζεστό για πάνω από 8 ώρες. Είναι ιδανική και για την παρασκευή τσάι, ιδιαίτερα αν χρειάζεται συγκεκριμένη θερμοκρασία. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι. Μπορεί να αναπτύξει θερμοκρασία από 30-100°C . Χωρητικότητα 18 λίτρων...
Model: 300.0119 Brand: DYNAMIC
WH-25 Επαγγελματική συσκευή για ζεστό νερό με θερμοστάτηΒράζει το νερό και το διατηρεί ζεστό για πάνω από 8 ώρες. Είναι ιδανική και για παρασκευή τσάι, ιδιαίτερα αν χρειάζεται συγκεκριμένη θερμοκρασία. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι. Μπορεί να αναπτύξει θερμοκρασία από 30-100°C . Χωρητικότητα ..
Model: 300.0116 Brand: DYNAMIC
WH-8S Επαγγελματική συσκευή για ζεστό νερό με θερμοστάτηΒράζει το νερό και το διατηρεί ζεστό για πάνω από 8 ώρες. Είναι ιδανική και για την παρασκευή τσάι, ιδιαίτερα αν χρειάζεται συγκεκριμένη θερμοκρασία. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι. Μπορεί να αναπτύξει θερμοκρασία από 30-100°C . Χωρητικότ..
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)