ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Φούρνοι - Καπνιστήρια

Φούρνοι Μικροκυμα΄των, Κυκλοθερμικοί και Καπνιστήρια φούρνοι για ειδικές παρασκευές και για σύγχρονους σεφ, διατίθενται με διαφορετική χωρητικότητα ανάλογα με τις ανάγκες της επαγγελματικής κουζίνας. Πρόκειται για  ειδικούς φούρνους 'Food Smoker΄' που μπορούν να ολοκληρώσουν δύο εργασίες ταυτόχρονα: προετοιμασία τρόφιμου για μακρά συντήρηση και ειδική επεξεργασία καπνίσματος για μοναδική γεύση. Ιδανικά για καπνιστά λουκάνικα, κρέας, ψάρια κ.α. Απαραίτητο για ξενοδοχεία, εστιατόρια και κάθε επαγγελματική κουζίνα.

Model: 300.0161 Brand: DYNAMIC
Καπνιστήρι- ειδικός φούρνος 140lΟ ειδικός φούρνος-καπνιστήρι 'Food Smoker΄μπορεί να ολοκληρώσει δύο εργασίες ταυτόχρονα: μπορεί να προετοιμάσει το κρέας για μακρά συντήρηση αλλά και να του δώσει μια μοναδική γεύση σύμφωνα με τα συστατικά και την επεξεργασία του. Το καπνιστό φαγητό έχει ωραίο χρώμα κ..
Model: 300.0160 Brand: DYNAMIC
Καπνιστήρι- ειδικός φούρνος 70lΟ ειδικός φούρνος-καπνιστήρι 'Food Smoker΄μπορεί να ολοκληρώσει δύο εργασίες ταυτόχρονα: μπορεί να προετοιμάσει το κρέας για μακρά συντήρηση αλλά και να του δώσει μια μοναδική γεύση σύμφωνα με τα συστατικά και την επεξεργασία του. Το καπνιστό φαγητό έχει ωραίο χρώμα κα..
Εμφάνιση 1 έως 2 από 2 (1 Σελ.)