ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Φούρνοι - Καπνιστήρια

Φούρνοι Μικροκυμα΄των, Κυκλοθερμικοί και Καπνιστήρια φούρνοι για ειδικές παρασκευές και για σύγχρονους σεφ, διατίθενται με διαφορετική χωρητικότητα ανάλογα με τις ανάγκες της επαγγελματικής κουζίνας. Πρόκειται για  ειδικούς φούρνους 'Food Smoker΄' που μπορούν να ολοκληρώσουν δύο εργασίες ταυτόχρονα: προετοιμασία τρόφιμου για μακρά συντήρηση και ειδική επεξεργασία καπνίσματος για μοναδική γεύση. Ιδανικά για καπνιστά λουκάνικα, κρέας, ψάρια κ.α. Απαραίτητο για ξενοδοχεία, εστιατόρια και κάθε επαγγελματική κουζίνα.

Model: 300.0650 Brand: DYNAMIC
Κυκλοθερμικός φούρνος CO 4FΟ κυκλοθερμικός φούρνος CO 4F είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι και διάφανη πόρτα με χερούλι. Οι σωλήνες θέρμανσης σε σχήμα U παρέχουν γρήγορη θέρμανση ενώ τα αντιολισθητικά ελαστικά πόδια αποτρέπουν την ολίσθηση. Περιλαμβάνει τέσσερις σχάρες 435x315mm. Εξωτερικέ..
Model: 300.0651 Brand: DYNAMIC
Κυκλοθερμικός φούρνος EC 01EΟ κυκλοθερμικός φούρνος EC 01E είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι και διάφανη πόρτα με χερούλι. Οι σωλήνες θέρμανσης σε σχήμα U παρέχουν γρήγορη θέρμανση ενώ τα αντιολισθητικά ελαστικά πόδια αποτρέπουν την ολίσθηση. Ο σχεδιασμός με είσοδο νερού και  λειτουργ..
Model: 020.0719 Brand: SIRMAN
Φούρνος μικροκυμάτων WDB 900 COMBIΟ φούρνος μικροκυμάτων WDB 900 COMBI διαθέτει αναλογικό control χρονοδιακόπτη και 5 επίπεδα ισχύος. Κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι. Η βάση παρασκευής τροφίμων είναι κεραμική. Διάφανη πόρτα με χερούλι. Ισχύς 900 Watt...
Model: 020.0720 Brand: SIRMAN
Φούρνος μικροκυμάτων WP 1000 PFMΟ φούρνος μικροκυμάτων WP 1000 PFM διαθέτει αναλογικό control χρονοδιακόπτη και 6 επίπεδα ισχύος. Κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι. Η βάση παρασκευής τροφίμων είναι κεραμική. Διάφανη πόρτα με χερούλι. Ισχύς 1000 Watt...
Model: 300.0161 Brand: DYNAMIC
Καπνιστήρι- ειδικός φούρνος 140lΟ ειδικός φούρνος-καπνιστήρι 'Food Smoker΄μπορεί να ολοκληρώσει δύο εργασίες ταυτόχρονα: μπορεί να προετοιμάσει το κρέας για μακρά συντήρηση αλλά και να του δώσει μια μοναδική γεύση σύμφωνα με τα συστατικά και την επεξεργασία του. Το καπνιστό φαγητό έχει ωραίο χρώμα κ..
Model: 300.0160 Brand: DYNAMIC
Καπνιστήρι- ειδικός φούρνος 70lΟ ειδικός φούρνος-καπνιστήρι 'Food Smoker΄μπορεί να ολοκληρώσει δύο εργασίες ταυτόχρονα: μπορεί να προετοιμάσει το κρέας για μακρά συντήρηση αλλά και να του δώσει μια μοναδική γεύση σύμφωνα με τα συστατικά και την επεξεργασία του. Το καπνιστό φαγητό έχει ωραίο χρώμα κα..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)