ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Κρεατομηχανές

Κρεατομηχανές inox, ψυχώμενες, με προκόπτη, επιτραπέζιες, επιδαπέδιες, βαρέου τύπου για την μετατροπή του κρέατος σε κιμά. Ιδανικες σε σούπερ μαρκετ, κρεοπωλεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία, ψητοπωλεία, burger shops, παρασκευές κεμπάπ κ.α.

Model: 101.0010 Brand: PSV
Κρεατομηχανή DRC-R22 EnterpriseΚατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και ισχυρό μειωτήρα λαδιού με γρανάζια. Αθόρυβο μοτέρ και ολική προστασία IP65. Control panel με προστασία IP54. Stop ασφαλείας. Με όπισθεν και προστατευτικό στην υποδοχή κρέατος. Ανοξείδωτα: μπούκα, σαλίγκαρος, στεφάνι,προκόφτης, μ..
Model: 101.0011 Brand: PSV
Κρεατομηχανή DRC-R32 Unger 3Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και ισχυρό μειωτήρα λαδιού με γρανάζια. Αθόρυβο μοτέρ και ολική προστασία IP65. Control panel με προστασία IP54. Stop ασφαλείας. Με όπισθεν και προστατευτικό στην υποδοχή κρέατος. Ανοξείδωτα: μπούκα, σαλίγκαρος, στεφάνι,προκόφτης,..
Model: EVO TC-32 ECO Brand: SWEDLINGHAUS
Κρεατομηχανή EVO TC32 ECO 1.5hpΙταλικής κατασκευής με μοντέρνο σχεδιασμό και ανθεκτική κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι. Διαθέτει προστατευτικό στην υποδοχή του κρέατος. Διακόπτης με όπισθεν. Ειδική για κρεοπωλεία, εστιατόρια..
Model: EVO TC-32 ECO 2.5hp Brand: SWEDLINGHAUS
Κρεατομηχανή EVO TC32 ECO 2.5hpΙταλικής κατασκευής με μοντέρνο σχεδιασμό και ανθεκτική κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι. Διαθέτει προστατευτικό στην υποδοχή του κρέατος. Διακόπτης με όπισθεν. Ειδική για κρεοπωλεία, εστιατόρια..
Model: 300.0241 Brand: DYNAMIC
Κρεατομηχανή HFM-12/ 0.75hp ιδανική για κοπή κοτόπουλουΚρεατομηχανή εξ΄ολοκλήρου inox με ατσάλινο γρανάζι για την κίνηση και μπούκα-σαλίγκαρος-στεφάνι από inox. Διαθέτει διακόπτη όπισθεν. Εγκρίσεις: CE, ETL, RoHS Listed. Ιδανική για εστιατόρια και κρεοπωλεία...
Model: 300.0242 Brand: DYNAMIC
Κρεατομηχανή HFM-22/1.5hp με προκόπτη ιδανική για κοπή κοτόπουλουΚρεατομηχανή εξ΄ολοκλήρου inox με ατσάλινο γρανάζι για την κίνηση και μπούκα-σαλίγκαρος-στεφάνι από inox. Διαθέτει διακόπτη όπισθεν. Εγκρίσεις: CE, ETL, RoHS Listed. Ιδανική για εστιατόρια και κρεοπωλεία...
Model: 300.0243 Brand: DYNAMIC
Κρεατομηχανή HFM-22/1.5hp με προκόπτηΚρεατομηχανή εξ΄ολοκλήρου inox με ατσάλινο γρανάζι για την κίνηση και μπούκα-σαλίγκαρος-στεφάνι από inox. Διαθέτει διακόπτη όπισθεν. Εγκρίσεις: CE, ETL, RoHS Listed. Ιδανική για εστιατόρια και κρεοπωλεία...
Model: 300.0240 Brand: DYNAMIC
Κρεατομηχανή HFM-8 0.34hp ιδανική για κοπή κοτόπουλουΚρεατομηχανή εξ΄ολοκλήρου inox με ατσάλινο γρανάζι για την κίνηση και μπούκα-σαλίγκαρος-στεφάνι από inox. Διαθέτει διακόπτη όπισθεν. Εγκρίσεις: CE, ETL, RoHS Listed. Ιδανική για εστιατόρια και κρεοπωλεία...
Model: 300.0635 Brand: DYNAMIC
Κρεατομηχανή TC 12 750WΣταθερή και αθόρυβη κρεατομηχανή κατασκευασμένη εξ' ολοκλήρου από inox και γρανάζι από ανοξείδωτο ατσάλι. Ειδικά σχεδιασμένη να λειτουργεί με χοντρό και λεπτό μαχαίρι για να ικανοποιήσει τις υψηλές απαιτήσεις των chef. Με κινητήρα τεσσάρων πόλων, δύο στρογγυλές λεπίδες και τέσ..
Model: 063.0001 Brand: SAP
Κρεατομηχανή TC 22/1.5hpΑθόρυβη μηχανή με Ιταλικό μοτέρ και Ιταλικό μειωτήρα. Βαριάς κατασκευής με στήριξη σε λαστιχένιες βάσεις. Περίβλημα και ταψί ΙΝΟΧ 18/8. Σίτα και μαχαίρι αυτοακονιζόμενα ανοξείδωτα. Μπούκα-σαλίγκαρος -στεφάνι ανοξείδωτα 18/8. Διαθέτει ειδικό διακόπτη με όπισθεν και προστατευτι..
Model: 300.0637 Brand: DYNAMIC
Κρεατομηχανή TC 22 1100WΣταθερή και αθόρυβη κρεατομηχανή κατασκευασμένη εξ' ολοκλήρου από inox και γρανάζι από ανοξείδωτο ατσάλι. Ειδικά σχεδιασμένη να λειτουργεί με χοντρό και λεπτό μαχαίρι για να ικανοποιήσει τις υψηλές απαιτήσεις των chef. Με κινητήρα τεσσάρων πόλων, δύο στρογγυλές λεπίδες κ..
Model: 101.0002 Brand: MISKA
Κρεατομηχανή inox TC 22/1.5HpΠερίβλημα και ταψί inox. Σίτα και μαχαίρι αυτοακονιζόμενα ανοξείδωτα. Μπούκα, σαλίγκαρος, στεφάνι ανοξείδωτα και inox γρανάζια. Με διακόπτη όπισθεν. Βαριάς κατασκευής, στήριξη σε λαστιχένιες βάσεις. Ενισχυμένος αθόρυβος κινητήρας 1200 στροφών. Προστατευτικό κάλυμμα κατά ..
Model: 063.0002 Brand: SAP
Κρεατομηχανή TC 32/3hpΑθόρυβη μηχανή με Ιταλικό μοτέρ και Ιταλικό μειωτήρα. Βαριάς κατασκευής με στήριξη σε λαστιχένιες βάσεις. Περίβλημα και ταψί ΙΝΟΧ 18/8. Σίτα και μαχαίρι αυτοακονιζόμενα ανοξείδωτα. Μπούκα-σαλίγκαρος -στεφάνι ανοξείδωτα 18/8. Διαθέτει ειδικό διακόπτη με όπισθεν και προστατευτικό..
Model: 101.0001 Brand: MISKA
Κρεατομηχανή inox TC 32/2.5HpΠερίβλημα και ταψί inox. Σίτα και μαχαίρι αυτοακονιζόμενα ανοξείδωτα. Μπούκα, σαλίγκαρος, στεφάνι ανοξείδωτα και inox γρανάζια. Με διακόπτη όπισθεν. Βαριάς κατασκευής, στήριξη σε λαστιχένιες βάσεις. Ενισχυμένος αθόρυβος κινητήρας 1200 στροφών. Προστατευτικό κάλυμμα κατά ..
Model: 101.0000 Brand: MISKA
Κρεατομηχανή inox TC 32/3hpΠερίβλημα και ταψί inox. Σίτα και μαχαίρι αυτοακονιζόμενα ανοξείδωτα. Μπούκα, σαλίγκαρος, στεφάνι ανοξείδωτα και inox γρανάζια. Με διακόπτη όπισθεν. Βαριάς κατασκευής, στήριξη σε λαστιχένιες βάσεις. Ενισχυμένος αθόρυβος κινητήρας 1200 στροφών. Προστατευτικό κάλυμμα κατά τω..
Model: TC-32G/4hp Brand: AMB
Κρεατομηχανή TC 32G/4hpΤροχήλατη κρεατομηχανή, ανοξείδωτη AISI 304 με αποσπώμενη μπούκα. Εξωτερικός κάδος και αφαιρούμενη χοάνη. Διαθέτει διακόπτη όπισθεν, αδιάβροχα εξαρτήματα IP-56 και πετάλι ποδός (προαιρετικό). Συνιστάται για χρήση παγωμένου κρέατος έως -10°C. Ιδανική για μεσαίες και μεγάλες μον..
Model: TC-22 EK Brand: AMB
Κρεατομηχανή TC-22 EKΚρεατομηχανή από το καλούπι της ψυχόμενης POLO. Ανοξείδωτη AISI 304, διακόπτης με όπισθεν και ενσωματωμένο ταψί. Ιδανική για μικρούς χώρους, για εστιατόρια, κρεοπωλεία, super market...
Model: 351.0003 Brand: AMB
Κρεατομηχανή ψυχόμενη POLO TC-22Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι. Μπούκα-σαλίγκαρος–στεφάνι–σίτα–μαχαίρι ανοξείδωτα. Ισχυρός μειωτήρας λαδιού για καλύτερη απόδοση. Λειτουργεί με γρανάζια από ατσάλι. Αθόρυβη με Ιταλικό μοτέρ και Ιταλικό μειωτήρα. Διαθέτει προστατευτικό στην υποδοχή του κρέατος. Μ..
Model: 351.0001 Brand: AMB
Κρεατομηχανή ψυχόμενη ALASKA TC-32R 400V/50HZ-3PH CE BAMBEξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη μπούκα, σαλίγκαρος, βολάν. Ισχυρός μειωτής λαδιού για καλύτερη απόδοση. Αθόρυβη με Ιταλικό μοτέρ και Ιταλικό μειωτή. Διαθέτει προστατευτικό στην υποδοχή του κρέατος. Λειτουργεί με γρανάζια από ατσάλι. Τριφασικό μοτέρ. ..
Model: TC-32 EK Brand: AMB
Κρεατομηχανή TC-32 EKΚρεατομηχανή από το καλούπι της ψυχόμενης POLO. Ανοξείδωτη AISI 304, διακόπτης με όπισθεν και ενσωματωμένο ταψί. Ιδανική για μικρούς χώρους, για εστιατόρια, κρεοπωλεία, super market...
Model: 351.0005 Brand: AMB
Κρεατομηχανή ψυχόμενη POLO TC-32Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι. Μπούκα-σαλίγκαρος–στεφάνι–σίτα–μαχαίρι ανοξείδωτα. Ισχυρός μειωτήρας λαδιού για καλύτερη απόδοση. Λειτουργεί με γρανάζια από ατσάλι. Αθόρυβη με Ιταλικό μοτέρ και Ιταλικό μειωτήρα. Διαθέτει προστατευτικό στην υποδοχή του κρέατος. Μ..
Model: 020.0500 Brand: SIRMAN
Κρεατομηχανή TC42 Y12 Montana βαρέου τύπου 7hpΒαρέου τύπου εξ' ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι με προστασία IP-67. Διαθέτει ανοξείδωτη μπούκα-σαλίγκαρο- στεφάνι. Ισχυρός μειωτήρας λαδιού για καλύτερη απόδοση. Τροχήλατη με 4 ρόδες και φρένο. Διαθέτει διακόπτη όπισθεν. Μεγάλο ανοξείδωτο ταψί τροφοδοσί..
Model: 351.0004 Brand: AMB
ALASKA TC-398R UNGER Κρεατομηχανή ψυχόμενη 400V/50HZ-3PH CE(Χ) BAMBEξ’ ολοκλήρου ανοξείδωτη μπούκα, σαλίγκαρος, βολάν. Ισχυρός μειωτής λαδιού για καλύτερη απόδοση. Αθόρυβη με Ιταλικό μοτέρ και Ιταλικό μειωτή. Διαθέτει προστατευτικό στην υποδοχή του κρέατος. Λειτουργεί με γρανάζια..
Model: 300.0639 Brand: DYNAMIC
Κρεατομηχανή TK 32 1500WΚρεατομηχανή άλεσης κρέατος τροχήλατη από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 που επιτρέπει την γρήγορη και αποτελεσματική διάσπαση κάθε είδους κρέατος, βόειο, θηράματα, λουκάνικα κ.α. Αποσπώμενη μπούκα κρεατομηχανής και εξωτερικός κάδος με αφαιρούμενη χοάνη. Διακόπτης όπισθεν, αδιάβρ..
Εμφάνιση 1 έως 24 από 26 (2 Σελ.)