ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Κρεατομηχανές

Κρεατομηχανές inox, ψυχώμενες, με προκόπτη, επιτραπέζιες, επιδαπέδιες, βαρέου τύπου για την μετατροπή του κρέατος σε κιμά. Ιδανικες σε σούπερ μαρκετ, κρεοπωλεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία, ψητοπωλεία, burger shops, παρασκευές κεμπάπ κ.α.

Model: DRC-R22 Brand: PSV
Κρεατομηχανή DRC-R22 EnterpriseΚατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και ισχυρό μειωτήρα λαδιού με γρανάζια. Αθόρυβο μοτέρ και ολική προστασία IP65. Control panel με προστασία IP54. Stop ασφαλείας. Με όπισθεν και προστατευτικό στην υποδοχή κρέατος. Ανοξείδωτα: μπούκα, σαλίγκαρος, στεφάνι,προκόφτης, μ..
Model: DRC-R32 Brand: PSV
Κρεατομηχανή DRC-R32 Unger 3Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και ισχυρό μειωτήρα λαδιού με γρανάζια. Αθόρυβο μοτέρ και ολική προστασία IP65. Control panel με προστασία IP54. Stop ασφαλείας. Με όπισθεν και προστατευτικό στην υποδοχή κρέατος. Ανοξείδωτα: μπούκα, σαλίγκαρος, στεφάνι,προκόφτης,..
Model: EVO TC-32 ECO Brand: SWEDLINGHAUS
Κρεατομηχανή EVO TC32 ECO 1.5hpΙταλικής κατασκευής με μοντέρνο σχεδιασμό και ανθεκτική κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι. Διαθέτει προστατευτικό στην υποδοχή του κρέατος. Διακόπτης με όπισθεν. Ειδική για κρεοπωλεία, εστιατόρια..
Model: EVO TC-32 ECO 2.5hp Brand: SWEDLINGHAUS
Κρεατομηχανή EVO TC32 ECO 2.5hpΙταλικής κατασκευής με μοντέρνο σχεδιασμό και ανθεκτική κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι. Διαθέτει προστατευτικό στην υποδοχή του κρέατος. Διακόπτης με όπισθεν. Ειδική για κρεοπωλεία, εστιατόρια..
Model: 300.0241 Brand: DYNAMIC
Κρεατομηχανή HFM-12/ 0.75hp ιδανική για κοπή κοτόπουλουΚρεατομηχανή εξ΄ολοκλήρου inox με ατσάλινο γρανάζι για την κίνηση και μπούκα-σαλίγκαρος-στεφάνι από inox. Διαθέτει διακόπτη όπισθεν. Εγκρίσεις: CE, ETL, RoHS Listed. Ιδανική για εστιατόρια και κρεοπωλεία...
Model: 300.0242 Brand: DYNAMIC
Κρεατομηχανή HFM-22/1.5hp με προκόπτη ιδανική για κοπή κοτόπουλουΚρεατομηχανή εξ΄ολοκλήρου inox με ατσάλινο γρανάζι για την κίνηση και μπούκα-σαλίγκαρος-στεφάνι από inox. Διαθέτει διακόπτη όπισθεν. Εγκρίσεις: CE, ETL, RoHS Listed. Ιδανική για εστιατόρια και κρεοπωλεία...
Model: 300.0243 Brand: DYNAMIC
Κρεατομηχανή HFM-22/1.5hp με προκόπτηΚρεατομηχανή εξ΄ολοκλήρου inox με ατσάλινο γρανάζι για την κίνηση και μπούκα-σαλίγκαρος-στεφάνι από inox. Διαθέτει διακόπτη όπισθεν. Εγκρίσεις: CE, ETL, RoHS Listed. Ιδανική για εστιατόρια και κρεοπωλεία...
Model: 300.0240 Brand: DYNAMIC
Κρεατομηχανή HFM-8 0.34hp ιδανική για κοπή κοτόπουλουΚρεατομηχανή εξ΄ολοκλήρου inox με ατσάλινο γρανάζι για την κίνηση και μπούκα-σαλίγκαρος-στεφάνι από inox. Διαθέτει διακόπτη όπισθεν. Εγκρίσεις: CE, ETL, RoHS Listed. Ιδανική για εστιατόρια και κρεοπωλεία...
Model: TC-22/1.5hp Brand: SAP
Κρεατομηχανή TC 22/1.5hpΑθόρυβη μηχανή με Ιταλικό μοτέρ και Ιταλικό μειωτήρα. Βαριάς κατασκευής με στήριξη σε λαστιχένιες βάσεις. Περίβλημα και ταψί ΙΝΟΧ 18/8. Σίτα και μαχαίρι αυτοακονιζόμενα ανοξείδωτα. Μπούκα-σαλίγκαρος -στεφάνι ανοξείδωτα 18/8. Διαθέτει ειδικό διακόπτη με όπισθεν και προστατευτι..
Model: TC-32/3hp Brand: SAP
Κρεατομηχανή TC 32/3hpΑθόρυβη μηχανή με Ιταλικό μοτέρ και Ιταλικό μειωτήρα. Βαριάς κατασκευής με στήριξη σε λαστιχένιες βάσεις. Περίβλημα και ταψί ΙΝΟΧ 18/8. Σίτα και μαχαίρι αυτοακονιζόμενα ανοξείδωτα. Μπούκα-σαλίγκαρος -στεφάνι ανοξείδωτα 18/8. Διαθέτει ειδικό διακόπτη με όπισθεν και προστατευτικό..
Model: 101.0000 Brand: MISKA
Κρεατομηχανή inox TC 32/3hpΠερίβλημα και ταψί inox. Σίτα και μαχαίρι αυτοακονιζόμενα ανοξείδωτα. Μπούκα, σαλίγκαρος, στεφάνι ανοξείδωτα και inox γρανάζια. Με διακόπτη όπισθεν. Βαριάς κατασκευής, στήριξη σε λαστιχένιες βάσεις. Ενισχυμένος αθόρυβος κινητήρας 1200 στροφών. Προστατευτικό κάλυμμα κατά τω..
Model: TC-32G/4hp Brand: AMB
Κρεατομηχανή TC 32G/4hpΤροχήλατη κρεατομηχανή, ανοξείδωτη AISI 304 με αποσπώμενη μπούκα. Εξωτερικός κάδος και αφαιρούμενη χοάνη. Διαθέτει διακόπτη όπισθεν, αδιάβροχα εξαρτήματα IP-56 και πετάλι ποδός (προαιρετικό). Συνιστάται για χρήση παγωμένου κρέατος έως -10°C. Ιδανική για μεσαίες και μεγάλες μον..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 20 (2 Σελ.)