ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Mixer Ζαχαροπλαστικής

Mixer Ζαχαροπλαστικής κατασκευασμένα για επαγγελματική χρήση, μεγάλης αντοχής και χωρητικότητας από 5.5 λίτρα μέχρι και 60 λίτρα. Διαθέτουν ρελέ ασφαλείας για προστασία, ρυθμιστή στροφών και εξαρτήματα. Είναι ιδανικά για επαγγελματικές κουζίνες σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, catering, φούρνους, ζαχαροπλαστεία, καταστήματα με κρέπες και ντόνατς κ.α.

Model: 300.0080 Brand: DYNAMIC
B10-GFA Mixer Ζαχαροπλαστικής 10 λίτρων Κατασκευασμένο από ειδικό κράμα, πολύ σταθερή και βαριά κατασκευή με κάδο από inox. Διαθέτει ρελέ ασφαλείας για την προστασία του χειριστή και διακόπτη με ένδειξη για χρήση γάτζου ή σύρματος ή φτυαριού. Πολύ εύκολο, ασφαλές και αξιόπιστο επαγγελματικό μηχ..
Model: 300.0072 Brand: DYNAMIC
B10B Mixer Ζαχαροπλαστικής 10 λίτρων Κατασκευασμένο από ειδικό κράμα, πολύ σταθερή και βαριά κατασκευή με κάδο από inox. Διαθέτει ρελέ ασφαλείας για την προστασία του χειριστή και διακόπτη με ένδειξη για χρήση γάτζου ή σύρματος ή φτυαριού. Πολύ εύκολο, ασφαλές και αξιόπιστο επαγγελματικό μ..
Model: 300.0081 Brand: DYNAMIC
B20-GA Mixer Ζαχαροπλαστικής 20 λίτρων Κατασκευασμένο από ειδικό κράμα, πολύ σταθερή και βαριά κατασκευή με κάδο από inox. Διαθέτει ρελέ ασφαλείας για την προστασία του χειριστή και διακόπτη με ένδειξη για χρήση γάτζου ή σύρματος ή φτυαριού. Πολύ εύκολο, ασφαλές και αξιόπιστο επαγγελματικό μηχά..
Model: 300.0082 Brand: DYNAMIC
B30-GA Mixer Ζαχαροπλαστικής 30 λίτρων Κατασκευασμένο από ειδικό κράμα, πολύ σταθερή και βαριά κατασκευή με κάδο από inox. Διαθέτει ρελέ ασφαλείας για την προστασία του χειριστή και διακόπτη με ένδειξη για χρήση γάτζου ή σύρματος ή φτυαριού. Πολύ εύκολο, ασφαλές και αξιόπιστο επαγγελματικό μηχά..
Model: 300.0083 Brand: DYNAMIC
B40-A Mixer Ζαχαροπλαστικής 40 λίτρων Κατασκευασμένο από ειδικό κράμα, πολύ σταθερή και βαριά κατασκευή με κάδο από inox. Διαθέτει ρελέ ασφαλείας για την προστασία του χειριστή και διακόπτη με ένδειξη για χρήση γάτζου ή σύρματος ή φτυαριού. Πολύ εύκολο, ασφαλές και αξιόπιστο επαγγελματικό μηχάν..
Model: 300.0084 Brand: DYNAMIC
B60-A Mixer Ζαχαροπλαστικής 60 λίτρων Κατασκευασμένο από ειδικό κράμα, πολύ σταθερή και βαριά κατασκευή με κάδο από inox. Διαθέτει ρελέ ασφαλείας για την προστασία του χειριστή και διακόπτη με ένδειξη για χρήση γάτζου ή σύρματος ή φτυαριού. Πολύ εύκολο, ασφαλές και αξιόπιστο επαγγελματικό μηχάν..
Model: 300.0072 Brand: DYNAMIC
CS-B10L Mixer Ζαχαροπλαστικής 10 λίτρων Κατασκευασμένο από ειδικό κράμα, πολύ σταθερή και βαριά κατασκευή με κάδο από inox. Διαθέτει ρελέ ασφαλείας για την προστασία του χειριστή και διακόπτη με ένδειξη για χρήση γάτζου ή σύρματος ή φτυαριού. Πολύ εύκολο, ασφαλές και αξιόπιστο επαγγελματικ..
Model: 300.0070 Brand: DYNAMIC
CS-B5A Mixer Ζαχαροπλαστικής 5.5 λίτρων. Πολύ εύκολο, ασφαλές και αξιόπιστο επαγγελματικό μηχάνημα. Η κίνηση μεταδίδεται με ιμάντα και διαθέτει ρυθμιστή στροφών. Η ανάμιξη της ζύμης 0,5-0,8 Kg αλεύρι και κρέμα ανάμιξης 1,5 Kg. Κατασκευασμένο από ειδικό κράμα, με inox κάδο και ρελέ ασφαλείας για την ..
Model: 300.0071 Brand: DYNAMIC
CS-B7A Mixer Ζαχαροπλαστικής 7.5 λίτρων. Πολύ εύκολο, ασφαλές και αξιόπιστο επαγγελματικό μηχάνημα. Η κίνηση μεταδίδεται με ιμάντα και διαθέτει ρυθμιστή στροφών. Η ανάμιξη της ζύμης 0,5-0,8 Kg αλεύρι και κρέμα ανάμιξης 1,5 Kg. Κατασκευασμένο από ειδικό κράμα, με inox κάδο και ρελέ ασφαλείας για την ..
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)