ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Πατατοκαθαριστές-Πατατοκόφτες

Πατατοκαθαριστές-Πατατοκόφτες ηλεκτρικοί ή χειροκίνητοι σε διάφορα μεγέθη ανάλογα με τις ανάγκες της κουζίνας. Εξαιρετικής αντοχής για επαγγελματική χρήση και μαζική παραγωγή σε επαγγελματικές κουζίνες εστιατορίων, ξενοδοχείων, θαλαμηγών, πλοίων, κρουαζιερόπλοιων, γηροκομείων, νοσοκομείων, για μαζική τροφοδοσία σε κατασκηνώσεις, στρατόπεδα, δομές κ.α.

Model: 300.0256 Brand: DYNAMIC
Πατατοκαθαριστής ηλεκτρικός HLP-15 με κίνηση με ιμάντα. Vegan ProductΚατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι με μικροδιακόπτη ασφαλείας που απαγορεύει τη λειτουργία του μηχανήματος όταν ανοίξει το καπάκι ή την πόρτα. Το καπάκι επιτρέπει στο χειριστή να παρακολουθεί τη διαδικασία καθαρισμού των πατατών..
Model: 020.0752 Brand: SIRMAN
Πατατοκαθαριστής ηλεκτρικός PPJ-10 KGΚίνηση με αυτορυθμιζόμενο ιμάντα. Kατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304, διαθέτει μικροδιακόπτη που απαγορεύει τη λειτουργία του μηχανήματος όταν ανοίξει το καπάκι ή η πόρτα. Διάφανο καπάκι που επιτρέπει στο χρήστη να παρακολουθεί τη διαδικασία καθα..
Model: 020.0751 Brand: SIRMAN
Πατατοκαθαριστής ηλεκτρικός PPJ-10 SEC Κίνηση με αυτορυθμιζόμενο ιμάντα. Kατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304, διαθέτει μικροδιακόπτη που απαγορεύει τη λειτουργία του μηχανήματος όταν ανοίξει το καπάκι ή η πόρτα. Διάφανο καπάκι που επιτρέπει στο χρήστη να παρακολουθεί τη διαδικασία κα..
Model: 020.0750 Brand: SIRMAN
Πατατοκαθαριστής ηλεκτρικός PPJ-6 SEC Κίνηση με αυτορυθμιζόμενο ιμάντα. Kατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304, διαθέτει μικροδιακόπτη που απαγορεύει τη λειτουργία του μηχανήματος όταν ανοίξει το καπάκι ή η πόρτα. Διάφανο καπάκι που επιτρέπει στο χρήστη να παρακολουθεί τη διαδικασία καθ..
Model: PATATOKOFTIS Brand: DYNAMIC
Πατατοκόφτης χειροκίνητος βαρέου τύπουΔυνατότητα κοπής σε 3 μεγέθη. Συμπεριλαμβάνει μαχαίρια 10mm, 12mm, 15mm. ..
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)