ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Πολυκοπτικά-Πολτοποιητές

Πολυκοπτικά-Πολτοποιητές μηχανήματα για  πολτοποίηση κρέατος, ψαριού, φρούτων, λαχανικών, τυριών, επεργασία γαλακτοκομικών προϊόντων. Χρησιμποιούνται στην παρασκευή πουρέ, πάστας, σάλτσας, ζύμης. Απαραίτητα εργαλεία για εστιατόρια, καντίνες, πιτσαρίες και βιοτεχνίες τροφίμων. Για επαγγελματική χρήση και μαζική παραγωγή σε επαγγελματικές κουζίνες εστιατορίων, ξενοδοχείων, θαλαμηγών, πλοίων, κρουαζιερόπλοιων, γηροκομείων, νοσοκομείων, για μαζική τροφοδοσία σε κατασκηνώσεις, στρατόπεδα, δομές κ.α.

Model: 008.0011 Brand: TRE SPADE
Tre Spade Facem BIG-65 Πολτοποιητής ντομάταςΠλαστική χοάνη και συλλέκτης. Φίλτρο από ανοξείδωτο ατσάλι. Σώμα και τρυπάνι απο χυτοσίδερο. Βάση από αντιολισθητικό κυψελωτό υλικό. Αποσυναρμολογείται εύκολα για γρήγορο καθάρισμα. Ιδανικό για την παρασκευή σάλτσας ντομάτας και μαρμελάδων...
Model: 020.0410 Brand: SIRMAN
Πολτοποιητής Cutter μηχάνημα BLITZΚόβει και αλέθει λαχανικά, φρούτα, κρέας, ψάρι,τυριά, ξηρούς καρπούς, σοκολάτα κ.α. Επίσης χτυπάει σάλτσες και μαγιονέζα. Με πολυανθρακικό καπάκι και άνοιγμα για εισαγωγή τροφίμων κατά την διάρκεια της πολτοποίησης. Βάση για το μοτέρ και τον κάδο. Μονωτικό θερμ..
Model: 020.0411 Brand: SIRMAN
Πολτοποιητής Cutter μηχάνημα C-4Ισχυρή ατσάλινη κατασκευή AISI 430. Αποσυνδεμένος κινητήρας και μπολ για καλύτερη θερμομόνωση. Κάδος από ανοξείδωτο ατσάλι με λαβές και βαρύ πυθμένα. Αεριζόμενος κινητήρας υψηλής απόδοσης για συνεχή λειτουργία. Λεπίδες ατσάλινες βαριάς κοπής. Ασφαλείς λειτουργίες που ..
Model: 020.0412 Brand: SIRMAN
Πολτοποιητής Cutter μηχάνημα C-6Ισχυρή ατσάλινη κατασκευή AISI 430. Αποσυνδεμένος κινητήρας και μπολ για καλύτερη θερμομόνωση. Κάδος από ανοξείδωτο ατσάλι με λαβές και βαρύ πυθμένα. Αεριζόμενος κινητήρας υψηλής απόδοσης για συνεχή λειτουργία. Λεπίδες ατσάλινες βαριάς κοπής. Ασφαλείς λειτουργίες που ..
Model: 020.0414 Brand: SIRMAN
Πολτοποιητής Cutter μηχάνημα C-9VVΙσχυρή ατσάλινη κατασκευή AISI 430. Αποσυνδεμένος κινητήρας και μπολ για καλύτερη θερμομόνωση. Κάδος από ανοξείδωτο ατσάλι με λαβές και βαρύ πυθμένα. Αεριζόμενος κινητήρας υψηλής απόδοσης για συνεχή λειτουργία. Λεπίδες ατσάλινες βαριάς κοπής. Ασφαλείς λειτουργί..
Model: 002.0014 Brand: CELME
Πολυκοπτικό μηχάνημα CHEF-MEC-300Ιδανικό για εστιατόρια, ξενοδοχεία, catering, καντίνες, πιτσαρίες για έως 1500 γεύματα. Κατασκευή από ανοξείδωτο αλουμίνιο, κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα. Στιβαρό με αφαιρούμενο καπάκι για εύκολο καθαρισμό. Επαγγελματικός κινητήρας αερισμού υψηλής ισχύος με θερμική ..
Model: 002.0010 Brand: CELME
Πολυκοπτικό μηχάνημα CHEF-MEC-600Πολυκοπτικό βαριάς κατασκευής, στιβαρή δομή και αφαιρούμενο καπάκι για εύκολο καθάρισμα. Κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι. Ιδανικό για εστιατόρια, καντίνες, catering, πιτσαρίες, super market και βιοτεχνίες τροφίμων. Δυναμικότητα έως 1.500 γεύματα. Συνδυάζεται με ανοξε..
Model: 002.0012 Brand: CELME
Πολυκοπτικό μηχάνημα CHEF-MEC-800Πολυκοπτικό βαριάς κατασκευής, στιβαρή δομή και αφαιρούμενο καπάκι για εύκολο καθάρισμα. Κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι. Ιδανικό για εστιατόρια, καντίνες, catering, πιτσαρίες, super market και βιοτεχνίες τροφίμων. Δυναμικότητα έως 1.500 γεύματα. Συνδυάζεται με ανοξε..
Model: ELITE-FAMA Brand: FAMA
Πολυκοπτικό μηχάνημα ELITE για φρούτα, λαχανικά, τυριάBαρέως τύπου επαγγελματικό πολυκοπτικό μηχάνημα Ιταλίας. Από ανοδιωμένο αλουμίνιο ειδικής επεξεργασίας, αεριζόμενο μοτέρ και καπάκι inox. Διαθέτει ρελέ ασφαλείας στο καπάκι, μεγάλη χωρητικότητα στο πλατώ και μεγάλο άνοιγμα στην υποδοχή τυριού. Κί..
Model: 300.0180 Brand: DYNAMIC
Πολυκοπτικό μηχάνημα HLC-300 Το HLC300 έχει σχεδιαστεί για να τεμαχίζει και να τρίβει όλους τους τύπους λαχανικών, φρούτων και τυριών. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία από ανοξείδωτους δίσκους. Κατασκευασμένο από ειδικό ανθεκτικό κράμα αλουμινίου με αφαιρούμενο καπάκι για εύκολο καθάρισμα.Με στιβαρό σχ..
Model: 300.0224 Brand: DYNAMIC
Πολτοποιητής Cutter μηχάνημα HR-12Μηχάνημα κοπής τροφίμων 12L. Τεμαχίζει, κόβει σε φέτες, αλέθει, πολτοποιεί. Ειδικός κινητήρας, ρύθμιση στροφών, καλώδια από χάλκινο, άξονας από ανοξείδωτο ατσάλι, σχεδιασμός για ασφάλεια και αντοχή. Ανθεκτική λεπίδα από inox, ολόκληρη η κατασκευή από ανοξείδωτο ατσά..
Model: 300.0221 Brand: DYNAMIC
Πολτοποιητής Cutter μηχάνημα HR-4Μηχάνημα κοπής τροφίμων 4L. Τεμαχίζει, κόβει σε φέτες, αλέθει, πολτοποιεί. Ειδικός κινητήρας, ρύθμιση στροφών, καλώδια από χάλκινο, άξονας από ανοξείδωτο ατσάλι, σχεδιασμός για ασφάλεια και αντοχή. Ανθεκτική λεπίδα από inox, ολόκληρη η κατασκευή από ανοξείδωτο α..
Model: 300.0222 Brand: DYNAMIC
Πολτοποιητής Cutter μηχάνημα HR-6Μηχάνημα κοπής τροφίμων 6L. Τεμαχίζει, κόβει σε φέτες, αλέθει, πολτοποιεί. Ειδικός κινητήρας, ρύθμιση στροφών, καλώδια από χάλκινο, άξονας από ανοξείδωτο ατσάλι, σχεδιασμός για ασφάλεια και αντοχή. Ανθεκτική λεπίδα από inox, ολόκληρη η κατασκευή από ανοξείδωτο α..
Model: 300.0223 Brand: DYNAMIC
Πολτοποιητής Cutter μηχάνημα HR-9Μηχάνημα κοπής τροφίμων 9L. Τεμαχίζει, κόβει σε φέτες, αλέθει, πολτοποιεί. Ειδικός κινητήρας, ρύθμιση στροφών, καλώδια από χάλκινο, άξονας από ανοξείδωτο ατσάλι, σχεδιασμός για ασφάλεια και αντοχή. Ανθεκτική λεπίδα από inox, ολόκληρη η κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι..
Model: 300.0259 Brand: DYNAMIC
Dynamic HT-5.5 Ντοματομηχανή που τεμαχίζει φρούτα και λαχανικάΑνοξείδωτη μηχανή κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τεμαχίσει ντομάτες, φρούτα και διάφορα λαχανικά. Διαθέτει μία κίνηση ώθησης και ενσωματωμένους προφυλακτήρες για την προστασία των χεριών και ..
Model: 020.0415 Brand: SIRMAN
Πολτοποιητής Cutter μηχάνημα KATANA-12 για κρέας και λαχανικάΟι λεπίδες παίρνουν κίνηση από αεριζόμενο μοτέρ. Με Inox αφαιρούμενο μπωλ και τρείς λεπίδες κοπής. Καπάκι ασφαλείας. Εύκολος καθαρισμός. Αδιάβροχο πληκτρολόγιο IP67 και αδιάβροχη προστασία για το μοτέρ. Αποσπώμενες λεπίδες. Χωρητικότητα βά..
Model: KATANA-20VV Brand: SIRMAN
Πολτοποιητής Cutter μηχάνημα KATANA-20VV για κρέας και λαχανικάΟι λεπίδες παίρνουν κίνηση από αεριζόμενο μοτέρ. Με Inox αφαιρούμενο μπωλ και τρείς λεπίδες κοπής. Καπάκι ασφαλείας. Εύκολος καθαρισμός. Αδιάβροχο πληκτρολόγιο IP67 και αδιάβροχη προστασία για το μοτέρ. Αποσπώμενες λεπίδες. Βάσ..
Model: KATANA-6 Brand: SIRMAN
Πολτοποιητής Cutter μηχάνημα KATANA-6 για κρέας και λαχανικάΟι λεπίδες παίρνουν κίνηση από αεριζόμενο μοτέρ. Με Inox αφαιρούμενο μπωλ και τρείς λεπίδες κοπής. Καπάκι ασφαλείας. Εύκολος καθαρισμός. Αδιάβροχο πληκτρολόγιο IP67 και αδιάβροχη προστασία για το μοτέρ. Αποσπώμενες λεπίδες. Χωρητικότητα βάσ..
Model: 300.0225 Brand: DYNAMIC
Πολτοποιητής Cutter μηχάνημα LFC-18V2Μηχάνημα κοπής τροφίμων 18L. Τεμαχίζει, κόβει σε φέτες, αλέθει, πολτοποιεί. Ειδικός κινητήρας, ρύθμιση στροφών, καλώδια από χάλκινο, άξονας από ανοξείδωτο ατσάλι, σχεδιασμός για ασφάλεια και αντοχή. Ανθεκτική λεπίδα από inox, ολόκληρη η κατασκευή από ανοξείδ..
Model: 008.0010 Brand: TRE SPADE
Tre Spade Facem Med Junior Πολτοποιητής ντομάταςΑνοξείδωτη χοάνη και συλλέκτης. Φίλτρο από ανοξείδωτο ατσάλι. Σώμα και τρυπάνι απο χυτοσίδερο. Βάση από αντιολισθητικό κυψελωτό υλικό. Αποσυναρμολογείται εύκολα για γρήγορο καθάρισμα. Ιδανικό για την παρασκευή σάλτσας ντομάτας και μαρμελάδων...
Model: 300.0220 Brand: DYNAMIC
Πολτοποιητής Cutter μηχάνημα SD-15 βαρέου τύπου με ψηφιακό πάνελCutter βαρέου τύπου με διπλό χρονόμετρο και ψηφιακό πάνελ λειτουργιών. Ο κάδος και οι λεπίδες είναι κατασκευασμένα από Inox ενώ το σασί είναι από αλουμίνιο. Ο κάδος και η λεπίδα είναι αφαιρούμενα για εύκολο καθάρισμα. Διαθέτει..
Model: 020.0030 Brand: SIRMAN
Πολυκοπτικό μηχάνημα TM2Αεριζόμενoς κινητήρας για συνεχή λειτουργία. Δέχεται μια μεγάλη γκάμα δίσκων κοπής για κάθε αποτέλεσμα. Κόβει σε φέτες, κύβους, Julienne όλα τα λαχανικά και τα φρούτα. Κόβει και μαλακά προϊόντα όπως τυρί mozzarella.  Απόλυτα ασφαλής λειτουργία, με καπάκι inox και κάδο συ..
Model: 300.0181 Brand: DYNAMIC
Πολυκοπτικό μηχάνημα VC65MSΤο VC65MS έχει σχεδιαστεί για να τρίβει και να τεμαχίζει όλους τους τύπους, φρούτων, λαχανικών και τυριών. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία από ανοξείδωτους δίσκους. Κατασκευασμένο από ειδικό ανθεκτικό κράμα αλουμινίου με αφαιρούμενο καπάκι για εύκολο καθάρισμα.Με στιβαρ..
Model: 101.0100 Brand: HANDEE Cheese Cutters
Handee Κοπτικό τυριών χειρός ΑγγλίαςΠρακτική συσκευή «Handee» που κόβει το τυρί γρήγορα, εύκολα και οικονομικά χωρίς θρυμματισμό ή σπατάλη. Κατασκευασμένο από λευκή μελαμίνη ειδική για τρόφιμα, είναι πλήρως ανθεκτικό και συμβατό με τη χημική σύνθεση των τυριών. Είναι υγιεινό και ασφαλές στη χρήση με..
Εμφάνιση 1 έως 24 από 25 (2 Σελ.)