ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Σνιτσελομηχανές

Σνιτσελομηχανές χειροκίνητες, ηλεκτρικές, με ανοξείδωτα μαχαίρια, inox, από ανοξείδωτο χάλυβα. Κάνουν το κρέας τρυφερό, χωρίς να το τραυματίζουν για εύκολη και μαζική παραγωγή σνίτσελ. Ιδανικές για Super market, εστιατόρια, κρεοπωλεία, catering, πλοία, κρουαζιερόπλοια, campus, κάμπινγκ, κατασκηνώσεις κ.α.

Model: SI-EN-TREX Brand: SIRMAN
Τρυφεροποιητής κρέατος χειροκίνητος T-REXΚατασκευή πλήρως από ανοξείδωτο χάλυβα. Λειτουργεί χωρίς σχίσιμο των ινών του κρέατος. Εύκολος καθαρισμός. Τρυφεροποιεί την περιοχή 80x210mm σε κάθε κύκλο. Εύκολη αφαίρεση και καθαρισμός των λεπίδων. 32 αφαιρούμενες λεπίδες. Μέγιστο ύψος κοπής κρέατος 10..
Model: BOSTON-SNITSEL Brand: BOSTON
Σνιτσελομηχανή με ανοξείδωτα μαχαίρια Boston Είναι κατάλληλη για το μαλάκωμα φρέσκου, ωμού ή μαγειρεμένου κρέατος σε φέτες. Με ανοξείδωτα μαχαίρια. Κατασκευασμένη από ειδικό κράμα αλουμινίου. Μετάδοση κίνησης με γρανάζι. Με ρελέ ασφαλείας στο καπάκι. Τα εξαρτήματα αφαιρούνται εύκολα και είναι ε..
Model: BS-SNITSEL Brand: DYNAMIC
Σνιτσελομηχανή Inox με ρελέ ασφαλείας BS Είναι κατάλληλη για το μαλάκωμα φρέσκου, ωμού ή μαγειρεμένου κρέατος σε φέτες. Απλή και εύκολη στη λειτουργία της, με ρελέ ασφαλείας στο καπάκι και μετάδοση της κίνησης με γρανάζι. Τα εξαρτήματα αφαιρούνται εύκολα και είναι εύκολα στο καθάρισμα. Ιδανική ..
Model: KT-PK-SNITSEL Brand: KT
Σνιτσελομηχανή με ρελέ ασφαλείας KT PKΕίναι κατάλληλη για το μαλάκωμα φρέσκου, ωμού ή μαγειρεμένου κρέατος σε φέτες. με ρελέ ασφαλείας στο καπάκι και μετάδοση της κίνησης με γρανάζι. Τα εξαρτήματα αφαιρούνται εύκολα και είναι εύκολα στο καθάρισμα. Το μηχάνημα είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυ..
Model: 008.0300 Brand: TRE SPADE
Σνιτσελομηχανή Tender 900K Pro από ανοξείδωτο ατσάλιΚάλυμμα κινητήρα από ανοξείδωτο ατσάλι. Κατασκευή μπούκα από αλουμίνιο. Πιστοποιημένος για συνεχή χρήση.  Τα εξαρτήματα αφαιρούνται για εύκολο καθάρισμα. Μαχαίρια από ανοξείδωτο ατσάλι. Μονοφασικός ασύγχρονος επαγωγικός κινητήρας 220 Volt-50Hz..
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)