ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Συσκευές Μαγειρέματος - Sous Vide

Συσκευές Μαγειρέματος - Sous Vide για αργό βράσιμο εν κενώ στο νερό. Η μαγειρική Sous vide είναι μία μέθοδος όπου το προϊόν έχει συσκευασθεί σε vacuum, του έχει αφαιρεθεί ο αέρας και «βράζεται» σε χαμηλή θερμοκρασία σε νερό.  Το προϊόν δε χάνει τις βιταμίνες του και τη γεύση του. Προσφέρει στις παρασκευές εξαιρετική ποιότητα γεύσης, θρεπτικών συστατικών ενώ το τελικό αποτέλεσμα σερβίρεται σε σύντομο χρόνο γιατί είναι ήδη επεξεργασμένο.

Model: COOK-09-SOUS-VIDE-COOKER Brand: EUROMATIC
Επαγγελματική συσκευή μαγειρέματος Sous Vide Cook 09Αργό βράσιμο εν κενώ στο νερό. Η συσκευή μαγειρικής Sous vide είναι μία μέθοδος όπου το προϊόν έχει συσκευασθεί σε vacuum, του έχει αφαιρεθεί ο αέρας και «βράζεται» σε χαμηλή θερμοκρασία σε νερό μέχρι 85°C με απόκλιση 0,5°C. Το προϊόν δε χάνει..
Model: COOK-25-SOUS-VIDE-COOKER Brand: EUROMATIC
Επαγγελματική συσκευή μαγειρέματος Sous Vide Cook 25Αργό βράσιμο εν κενώ στο νερό. Η συσκευή μαγειρικής Sous vide είναι μία μέθοδος όπου το προϊόν έχει συσκευασθεί σε vacuum, του έχει αφαιρεθεί ο αέρας και «βράζεται» σε χαμηλή θερμοκρασία σε νερό μέχρι 85°C με απόκλιση 0,5°C. Το προϊόν δε χάνει..
Model: 300.0620 Brand: DYNAMIC
Θερμαινόμενος διανεμητής σάλτσας και τυριού CW 4.4AΗλεκτρικός επιτραπέζιος θερμαινόμενος διανεμητής ιδανικός για σοκολάτα, σιρόπι καραμέλας, παχύρευστων σαλτσών και σάλτσα chedar για nachos. Με 6 επιλογές για ρύθμιση της θερμοκρασίας. Κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι ειδικό για τρόφιμα, αντισκω..
Model: CW 4.4B Brand: DYNAMIC
Θερμαινόμενος διανεμητής σάλτσας και τυριού CW 4.4BΗλεκτρικός επιτραπέζιος θερμαινόμενος διανεμητής ιδανικός για σοκολάτα, σιρόπι καραμέλας, παχύρευστων σαλτσών και σάλτσα chedar για nachos. Με 6 επιλογές για ρύθμιση της θερμοκρασίας. Κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι ειδικό για τρόφιμα, αντισκω..
Model: MINI-COOKER Brand: SIRMAN
Ημι-επαγγελματικό θερμομίξερ Mini CookerΑλέθει, Κόβει, Θρυμματίζει,  Ζυμώνει, Μαγειρεύει. Ιδανικό για σάλτσες με κρεμώδη υφή. Συσκευή μαγειρέματος με σπάτουλα, πεταλούδα, μίξερ με διάτρητο καλάθι. Πρακτικό για χρήση κουζίνας, ισχυρό μοτέρ,ζυγό 5Kg και απόβαρο. Επιλογή ταχύτητας, ποτενσιόμετρο γ..
Model: 300.0625 Brand: DYNAMIC
Συσκευή παρασκευής σούπας - σουπιέρα SK 10Επαγγελματική σουπιέρα ειδικά σχεδιασμένη για να διατηρεί τις παρασκευές ζεστές  χρησιμοποιώντας υγρή θερμότητα bain-marie για να ζεσταίνει απαλά το φαγητό χωρίς να τα καεί ή να τα στεγνώνει. Παρέχει επίσης μια ελκυστική λύση πωλήσεων σε πάγκο, είναι κα..
Model: 020.0800 Brand: SIRMAN
Συσκευή μαγειρέματος Sous Vide Softcooker XP.Διαθέτει θερμόμετρο υψηλής ακρίβειας με έλεγχο της θερμοκρασίας και το μαγείρεμα γίνεται σε δοχείο με μέγιστο βάθος 16,5cm με τη βοήθεια σφικτήρα. Σε περίπτωση λειτουργίας του μηχανήματος εκτός υγρού, η συσκευή απενεργοποιείται για λόγους ασφαλείας. Αντλί..
Model: 300.5001 Brand: DYNAMIC
SVC-150 FS Circulator συσκευή Sous VideΜηχάνημα μαγειρέματος με την μέθοδο Sous Vide. Με σύστημα κυκλοφορίας νερού 360°, το sous vide θερμαίνει το νερό με ασφαλή και ομοιόμορφο τρόπο, θερμαίνοντας γρήγορα το νερό στην επιθυμητή θερμοκρασία. Ο σχεδιασμός του με πίσω γάντζο είναι κατάλληλος για εφαρμο..
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)