ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Συντήρηση Μαχαιριών

Επαγγελματικές συσκευές για ακόνισμα μαχαιριών και τροχοί γυαλίσματος με μοτέρ για συνεχή χρήση. Μεγάλη ποικιλία σε απολυμαντικές συσκευές για μαχαίρια με νερό και λάμπα UV καθώς και μαγνητικές ράγες στήριξης.

Model: 101.0061 Brand: DYNAMIC
AS MP STAR LAT Στεγνωτήριο - Γυαλιστικό για μαχαιροπήρουναΑυτόματο στεγνωτήριο μαχαιροπήρουνων AS MP START LAT. Τα μαχαιροπίρουνα βυθίζονται σε ζεστούς μικροκόκκους μέσα στη δεξαμενή και σε λίγα δευτερόλεπτα στεγνώνουν αποφεύγοντας την εμφάνιση λευκών σημαδιών ενώ απολυμαίνονται χάρη στη λάμπα UV. Α..
Model: 300.0292 Brand: DYNAMIC
Αποστειρωτής για μαχαίρια  BK-10 UVΚατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Η λάμπα υπεριώδους ακτινοβολίας UV διατηρεί όλα τα μαχαίρια και άλλα εργαλεία αποστειρωμένα και απαλλαγμένα από βακτήρια και μικρόβια. Χρονοδιακόπτης: 0-120 λεπτά. Πόρτες από πλεξιγκλάς. Ιδανικός για κρεοπωλεία, Super Mark..
Model: 300.0293 Brand: DYNAMIC
Αποστειρωτής για μαχαίρια  BK-20 UVΚατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Η λάμπα υπεριώδους ακτινοβολίας UV διατηρεί όλα τα μαχαίρια και άλλα εργαλεία αποστειρωμένα και απαλλαγμένα από βακτήρια και μικρόβια. Χρονοδιακόπτης: 0-120 λεπτά. Πόρτες από πλεξιγκλάς. Ιδανικός για κρεοπωλεία, Super Mark..
Model: 101.0020 Brand: CGT
Ακονιστήρι μαχαιριών με σμιριδένιο ιμάντα CGT Ιταλικής κατασκευήςΕπαγγελματική συσκευή ακονίσματος μαχαιριών με τροχό γυαλίσματος από ειδική τσόχα. Πολύ απλό στη χρήση με φανταστικά αποτελέσματα στο γυάλισμα. Με ισχυρό μοτέρ και εύκολο στη χρήση. Διατίθενται ανταλλακτικά σμυριδόχαρτα και ανταλλ..
Model: 300.0630 Brand: DYNAMIC
Αποστειρωτής για μαχαίρια MKS 14 UV Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Η λάμπα υπεριώδους ακτινοβολίας UV διατηρεί όλα τα μαχαίρια και άλλα εργαλεία αποστειρωμένα και απαλλαγμένα από βακτήρια και μικρόβια. Χρονοδιακόπτης 0-120 λεπτά που δεν επιτρέπει την λειτουργία όταν η πόρτα είν..
Model: 101.0030 Brand: DYNAMIC
Ηλεκτρικό Επαγγελματικό Ακονιστήρι για συνεχή χρήσηΕπαγγελματική συσκευή ακονίσματος μαχαιριών. Ακονίζει όλα τα μαχαίρια, σε όποια κατάσταση και αν βρίσκονται, ακόμα και όταν δεν είναι καθαρά. Δέχεται μαχαίρια με λείες και οδοντωτές λάμες καθώς και μπαλτάδες. Ισχυρό μοτέρ και εύκολο στη χρήση. Διατί..
Model: 020.0651 Brand: SIRMAN
Αποστειρωτής μαχαιριών Ster EL με νερόΗλεκτρικός αποστειρωτής που απολυμαίνει με νερό σε θερμοκρασία 110°C. Κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι και κάλυμμα πολυαιθυλενίου HD. Είναι κατάλληλος για την αποθήκευση οποιουδήποτε είδους μαχαιριών που έχει απολυμανθεί μέσω υγρού σύμφωνα με τους κανονισμο..
Model: 020.0650 Brand: SIRMAN
Αποστειρωτής για μαχαίρια  Ster UV 16w Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι AISI430. Ο θάλαμος κλείνει με καπνιστή πόρτα πλεξιγκλάς ύψους 48 εκατοστών.  Η αφαιρούμενη διάφανη θήκη μαχαιριών πλεξιγκλάς διευκολύνει το καθάρισμα και επιτρέπει την αποστείρωση χωρίς να χρειάζεται να περιστ..
Model: Ster UV 24 Brand: SIRMAN
Αποστειρωτής για μαχαίρια  Ster UV 24w Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι AISI430. Ο θάλαμος κλείνει με καπνιστή πόρτα πλεξιγκλάς ύψους 48 εκατοστών. Η αφαιρούμενη διάφανη θήκη μαχαιριών πλεξιγκλάς διευκολύνει το καθάρισμα και επιτρέπει την αποστείρωση χωρίς να χρειάζεται να περιστραφούν..
Model: 101.0031 Brand: TORMEK
Tormek T-2 Pro Ακονιστήρι μαχαιριών με διαμαντένιο τροχό Σουηδικής κατασκευήςΕπαγγελματικό ακόνισμα σε 60 δευτερόλεπτα. Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Ο πατενταρισμένος οδηγός παρέχει σταθερή γωνία και ομαλή λοξότμηση. Λεπτόκοκκος τροχός λείανσης διαμαντιών για μέγιστη λείανση και συγκράτηση των άκ..
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)