ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Συσκευές Μαγειρέματος - Sous Vide

Συσκευές Μαγειρέματος - Sous Vide για αργό βράσιμο εν κενώ στο νερό. Η μαγειρική Sous vide είναι μία μέθοδος όπου το προϊόν έχει συσκευασθεί σε vacuum, του έχει αφαιρεθεί ο αέρας και «βράζεται» σε χαμηλή θερμοκρασία σε νερό.  Το προϊόν δε χάνει τις βιταμίνες του και τη γεύση του. Προσφέρει στις παρασκευές εξαιρετική ποιότητα γεύσης, θρεπτικών συστατικών ενώ το τελικό αποτέλεσμα σερβίρεται σε σύντομο χρόνο γιατί είναι ήδη επεξεργασμένο.

Model: COOK-09-SOUS-VIDE-COOKER Brand: EUROMATIC
Επαγγελματική συσκευή μαγειρέματος Sous Vide Cook 09Αργό βράσιμο εν κενώ στο νερό. Η συσκευή μαγειρικής Sous vide είναι μία μέθοδος όπου το προϊόν έχει συσκευασθεί σε vacuum, του έχει αφαιρεθεί ο αέρας και «βράζεται» σε χαμηλή θερμοκρασία σε νερό μέχρι 85°C με απόκλιση 0,5°C. Το προϊόν δε χάνει..
Model: COOK-25-SOUS-VIDE-COOKER Brand: EUROMATIC
Επαγγελματική συσκευή μαγειρέματος Sous Vide Cook 25Αργό βράσιμο εν κενώ στο νερό. Η συσκευή μαγειρικής Sous vide είναι μία μέθοδος όπου το προϊόν έχει συσκευασθεί σε vacuum, του έχει αφαιρεθεί ο αέρας και «βράζεται» σε χαμηλή θερμοκρασία σε νερό μέχρι 85°C με απόκλιση 0,5°C. Το προϊόν δε χάνει..
Model: MINI-COOKER Brand: SIRMAN
Ημι-επαγγελματικό θερμομίξερ Mini CookerΑλέθει, Κόβει, Θρυμματίζει,  Ζυμώνει, Μαγειρεύει. Ιδανικό για σάλτσες με κρεμώδη υφή. Συσκευή μαγειρέματος με σπάτουλα, πεταλούδα, μίξερ με διάτρητο καλάθι. Πρακτικό για χρήση κουζίνας, ισχυρό μοτέρ,ζυγό 5Kg και απόβαρο. Επιλογή ταχύτητας, ποτενσιόμετρο γ..
Model: Y09-SOUS-VIDE-COOKER Brand: SIRMAN
Συσκευή μαγειρέματος Sous Vide Y09 Softcooker.Διαθέτει θερμόμετρο υψηλής ακρίβειας με έλεγχο της θερμοκρασίας και το μαγείρεμα γίνεται σε δοχείο με μέγιστο βάθος 16,5cm με τη βοήθεια σφικτήρα. Σε περίπτωση λειτουργίας του μηχανήματος εκτός υγρού, η συσκευή απενεργοποιείται για λόγους ασφαλείας. Αντλ..
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)