ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Συσκευές Μεμβράνης και Σφράγισης

Συσκευές Μεμβράνης και σακουλοκλείστες για επαγγελματική και οικιακή χρήση, μεγάλης αντοχής με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία σε αντίσταση και πλάκα. Διατίθενται σε διάφορα μήκη συγκόλλησης, χειροκίνητες ή ηλεκτρικές ανάλογα με τις ανάγκες και την χρήση που προορίζονται. Ιδανικές για συσκευασίες τροφίμων όπως κρέας, τυρί, ζυμαρικά, φρέσκα φρούτα και λαχανικά αλλά και πολλές παρασκευές που τυλίγονται με μεμβράνη.

Model: 020.0655 Brand: SIRMAN
Ηλεκτρική Συσκευή μεμβράνης για τρόφιμα 45KΣχεδιασμένο για συσκευασία κρέατος, τυριού, ζυμαρικών, φρούτων και λαχανικών. Μηχανή περιτυλίγματος που εξασφαλίζει γρήγορη συσκευασία σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής. Απαραίτητη για σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, ντελικατέσεν και οπουδήποτε υπάρχει εμπόριο φρ..
Model: 020.0656 Brand: SIRMAN
Ηλεκτρική Συσκευή μεμβράνης για τρόφιμα 50M2Σχεδιασμένο για συσκευασία κρέατος, τυριού, ζυμαρικών, φρούτων και λαχανικών. Μηχανή περιτυλίγματος που εξασφαλίζει γρήγορη συσκευασία σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής. Απαραίτητη για σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, ντελικατέσεν και οπουδήποτε υπάρχει εμπό..
Model: 020.0657 Brand: SIRMAN
Ηλεκτρική Συσκευή μεμβράνης για τρόφιμα HW45Ανθεκτική κατασκευή με κάλυμμα από ανοξείδωτο ατσάλι και με σύστημα κοπής και στις δύο πλευρές. Εύκολη και γρήγορη συσκευασία και πολύ απλή η αντικατάσταση της μεμβράνης. Το μέγιστο πλάτος μεμβράνης στα 450 mm. και μέγιστη διάμετρος στα 110mm. Ιδανικό εργα..
Model: 300.0720 Brand: DYNAMIC
HWM-430 Ηλεκτρική Συσκευή μεμβράνης για τρόφιμα 750W, Αυτό το μηχάνημα μπορεί να διατηρήσει τα τρόφιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα σε θερμοκρασία δωματίου. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τρόφιμα που αποθηκεύονται στο ψυγείο για να αποτρέψει την αλλοίωση, την μυρωδιά ή την αφυδάτωση. Κατασκ..
Model: 300.0721 Brand: DYNAMIC
HWM-550 Ηλεκτρική Συσκευή μεμβράνης για τρόφιμα 810WΑυτό το μηχάνημα μπορεί να διατηρήσει τα τρόφιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα σε θερμοκρασία δωματίου. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τρόφιμα που αποθηκεύονται στο ψυγείο για να αποτρέψει την αλλοίωση, την μυρωδιά ή την αφυδάτωση. Κατασκευασμέν..
Model: 300.0055 Brand: DYNAMIC
Inox ράγα μεμβράνης και αλουνινόχαρτουΑνοξείδωτη συσκευή υποδοχής της μεμβράνης και κοψίματος μήκους 60cm. Δέχεται μήκος ρολού έως 55cm και μεγέθους έως 1500 μέτρων...
Model: 300.0405 Brand: DYNAMIC
Συσκευή μεμβράνης για τρόφιμα JD-PWDΕίναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την συσκευασία των τροφίμων. Με βελτιωμένο κόφτη για την κοπή της πλαστικής μεμβράνης ή του αλουμινόχαρτου. Πολύ σταθερή κατασκευή και με αφαιρούμενη, οδοντωτή λεπίδα ασφαλείας. Μειώνει τα απόβλητα που προκαλούνται από φαγητά που ..
Model: 085.9540 Brand: OPEN
Μεταλλική συσκευή σφράγισης σακούλων Open 12mmΣακουλοκλείστης κατασκευασμένος από ανθεκτικό μεταλλικό σκελετό με σμάλτο. Μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα οπουδήποτε επειδή διαθέτει τρύπες στην βάση και στερεώνεται σε κάθε επιφάνεια. Εύκολος στη χρήση, κλείνει τις σακούλες με αυτοκόλλητη ταινία. Ιδανικό ..
Model: 300.0260 Brand: DYNAMIC
Dynamic RC95E Συσκευαστικό πλαστικών ποτηριώνΠλήρως αυτόματη μηχανή σφράγισης κυπέλλων PP και χάρτινα. Με κινητήρα χωρίς ψήκτρες και υψηλή ταχύτητα σφράγισης μπορεί να σφραγίσει 450-600 κύπελλα ανά ώρα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν υλικά στεγανοποίησης Πλαστικό/Χάρτινο Κύπελλο, PE, PC, PC. Με λειτουργ..
Model: 300.0291 Brand: DYNAMIC
Ηλεκτρική Συσκευή μεμβράνης για τρόφιμα ΒΧ-450Μηχανή συσκευασίας με μεμβράνη περιτυλίγματος τροφίμων με μήκος συγκόλλησης  450mm που μπορεί να χωρέσει ρολό μεμβράνης περιτυλίγματος έως 450mm ή 17,7 ". Τάση: 220V / 50Hz, Ισχύς: 270W. Κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι, είναι εύκολο να καθαριστεί κα..
Model: 300.0401 Brand: DYNAMIC
Inox συσκευή σφράγισης σακούλων 12mmΣακουλοκλείστης κατασκευασμένος από inox. Εύκολος στη χρήση, κλείνει τις σακούλες με αυτοκόλλητη ταινία. Ιδανικό για πλαστικές σακούλες, σακούλες παραγωγής, ψωμιού, πάγου κ.λπ. Απλά στρίψτε την σακούλα, εισάγετε στην υποδοχή διανομής ταινίας και η σακούλα κλείνει ..
Model: 300.0402 Brand: DYNAMIC
Μεταλλική συσκευή σφράγισης σακούλων 12mmΣακουλοκλείστης κατασκευασμένος από ανθεκτικό μεταλλικό σκελετό με σμάλτο. Μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα οπουδήποτε επειδή διαθέτει τρύπες στην βάση και στερεώνεται σε κάθε επιφάνεια. Εύκολος στη χρήση, κλείνει τις σακούλες με αυτοκόλλητη ταινία. Ιδανικό για π..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)