ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Συσκευές Μεμβράνης και Σφράγισης

Συσκευές Μεμβράνης και σακουλοκλείστες για επαγγελματική και οικιακή χρήση, μεγάλης αντοχής με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία σε αντίσταση και πλάκα. Διατίθενται σε διάφορα μήκη συγκόλλησης, χειροκίνητες ή ηλεκτρικές ανάλογα με τις ανάγκες και την χρήση που προορίζονται. Ιδανικές για συσκευασίες τροφίμων όπως κρέας, τυρί, ζυμαρικά, φρέσκα φρούτα και λαχανικά αλλά και πολλές παρασκευές που τυλίγονται με μεμβράνη.

Model: 300.0055 Brand: DYNAMIC
Inox ράγα μεμβράνης και αλουνινόχαρτουΑνοξείδωτη συσκευή υποδοχής της μεμβράνης και κοψίματος μήκους 60cm. Δέχεται μήκος ρολού έως 55cm και μεγέθους έως 1500 μέτρων...
Model: 300.0405 Brand: DYNAMIC
Συσκευή μεμβράνης για τρόφιμα JD-PWDΕίναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την συσκευασία των τροφίμων. Με βελτιωμένο κόφτη για την κοπή της πλαστικής μεμβράνης ή του αλουμινόχαρτου. Πολύ σταθερή κατασκευή και με αφαιρούμενη, οδοντωτή λεπίδα ασφαλείας. Μειώνει τα απόβλητα που προκαλούνται από φαγητά που ..
Model: 300.0291 Brand: DYNAMIC
Ηλεκτρική Συσκευή μεμβράνης για τρόφιμα ΒΧ-450Μηχανή συσκευασίας με μεμβράνη περιτυλίγματος τροφίμων με μήκος συγκόλλησης  450mm που μπορεί να χωρέσει ρολό μεμβράνης περιτυλίγματος έως 450mm ή 17,7 ". Τάση: 220V / 50Hz, Ισχύς: 270W. Κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι, είναι εύκολο να καθαριστεί κα..
Model: 300.0401 Brand: DYNAMIC
Inox συσκευή σφράγισης σακούλων 12mmΣακουλοκλείστης κατασκευασμένος από inox. Εύκολος στη χρήση, κλείνει τις σακούλες με αυτοκόλλητη ταινία. Ιδανικό για πλαστικές σακούλες, σακούλες παραγωγής, ψωμιού, πάγου κ.λπ. Απλά στρίψτε την σακούλα, εισάγετε στην υποδοχή διανομής ταινίας και η σακούλα κλείνει ..
Model: 300.0402 Brand: DYNAMIC
Μεταλλική συσκευή σφράγισης σακούλων 12mmΣακουλοκλείστης κατασκευασμένος από ανθεκτικό μεταλλικό σκελετό με σμάλτο. Μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα οπουδήποτε επειδή διαθέτει τρύπες στην βάση και στερεώνεται σε κάθε επιφάνεια. Εύκολος στη χρήση, κλείνει τις σακούλες με αυτοκόλλητη ταινία. Ιδανικό για π..
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)