ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Τυροτρίφτες

Τυροτρίφτες με κώνο ή κύλινδρο για μαλακά ή σκληρά τυριά, βαρέου τύπου ή για μέτρια παραγωγή. Ιδανικοί για Super Market, Delicatessen, Εστιατόρια, Τυροκομεία, για όλες τις επαγγελματικές κουζίνες και την μαζική παραγωγή γευμάτων.

Model: 300.0210 Brand: DYNAMIC
Τυροτρίφτης CG-55SH ιδανικός για σκληρά τυριάΜηχάνημα επεξεργασίας τυριών. Αλέθει, τρίβει, κάνει πούδρα τα σκληρά τυριά. Κατασκευασμένο από ειδικό ανθεκτικό κράμα αλουμινίου με ανοξείδωτο κύλινδρο και ένα δίσκο από ανοξείδωτο ατσάλι.  Κάτω πλέγμα προστασίας, διακόπτης μοχλού πίεσης τρίφτη και α..
Model: 061.0005 Brand: FAMA
Τυροτρίφτης κώνος 1hp για μαλακά τυριά.Επαγγελματικός τυροτρίφτης με ενισχυμένη κατασκευή από AISI304s ατσάλι. Μειωτήρας γραναζιών με βύθιση λαδιού. Ασύγχρονος κινητήρας βαρέου τύπου. Προστασία από θερμική υπερφόρτωση. Ο αγωγός εκκένωσης ABS διαθέτει μικροδιακόπτη ασφαλείας. Κώνοι κοπής από ανοξείδω..
Model: 061.0003 Brand: FAMA
Τυροτρίφτης κώνος-κύλινδρος 1hp για μαλακά και σκληρά τυριά.Συνδυάζει τις δυνατότητες δύο τυροτριφτών: με κώνο και με κύλινδρο. Το μηχάνημα είναι σχεδιασμένο για το τρίψιμο παντός είδους μαλακών και σκληρών τυριών. Ιδανικό για πιτσαρίες, mini market και super market...
Model: 061.0004 Brand: FAMA
Τυροτρίφτης κώνος-κύλινδρος κόκκινος για μαλακά και σκληρά τυριά.Συνδυάζει τις δυνατότητες δύο τυροτριφτών: με κώνο και με κύλινδρο. Το μηχάνημα είναι σχεδιασμένο για το τρίψιμο παντός είδους μαλακών και σκληρών τυριών. Ιδανικό για πιτσαρίες, mini market και super market...
Model: 020.0421 Brand: SIRMAN
Τυροτρίφτης GF-DAKOTA κάνει τα σκληρά τυριά σκόνη.Τυροτρίφτης ανοξείδωτος βαρέου τύπου και μπούκα απο ανοδιωμένο αλουμίνιο. Μεγάλο στόμιο τριψίματος & μεγάλος κάδος. Plexiglass με χειρολαβή για συλλογή του προϊόντος. Υψηλή απόδοση-χωρίς φθορές. Τρίβει τέλεια όλα τα είδη σκληρών τυριών. Ιδανικό γ..
Model: 020.0423 Brand: SIRMAN
Τυροτρίφτης GFX-GF 4hp για σκληρά τυριάΕπαγγελματικό μηχάνημα βαρέου τύπου με υψηλής απόδοσης κινητήρα για συνεχή λειτουργία. Κατασκευή από ανοδιωμένο αλουμίνιο και ανοξείδωτος κύλινδρος. Μεγάλος κάδος plexiglass για την συλλογή τυριού. Μικροδιακόπτης ασφαλείας στον κάδο συλλογής. Ιδανικό για σκληρά..
Model: 020.0424 Brand: SIRMAN
Τυροτρίφτης GFX-HP2 inox 220VΤυροτρίφτης με κύλινδρο βαρέου τύπου, όλα τα μέρη που έρχονται σε επαφή με το προϊόν είναι αποσπώμενα για να καθαρίζονται. Διαθέτει κάδο συλλογής του προιόντος. Οταν η λαβή είναι ανοιχτή το μηχάνημα δε λειτουργεί για λόγους ασφαλείας. Ιδανικό για σκληρά τυριά, τα μετετρέ..
Model: 020.0420 Brand: SIRMAN
Τυροτρίφτης GFX-HP2 inox 380VΤυροτρίφτης με κύλινδρο βαρέου τύπου, όλα τα μέρη που έρχονται σε επαφή με το προϊόν είναι αποσπώμενα για να καθαρίζονται. Διαθέτει κάδο συλλογής του προιόντος. Οταν η λαβή είναι ανοιχτή το μηχάνημα δε λειτουργεί για λόγους ασφαλείας. Ιδανικό για σκληρά τυριά, τα μετετρέ..
Model: 061.0006 Brand: FAMA
Τυροτρίφτης GG-HP4 για σκληρά τυριά και inox κύλινδροΤυροτρίφτης κύλινδρος βαριάς κατασκευής με βιομηχανικό μπουτόν και ρελέ ασφαλείας. Κατασκευή κάδου από plexiglass για την συλλογή του προϊόντος. Ιδανικό για σκληρά τυριά. Απαραίτητο μηχάνημα για Super Market, τυροκομεία, μονάδες επεξεργασίας τυριο..
Model: 061.0001 Brand: FAMA
Τυροτρίφτης κύλινδρος GM mini 0.5hp για σκληρά τυριάΤυροτρίφτης κύλινδρος με ρελέ ασφαλείας και κάδο inox για την συλλογή τυριού. Iδανικό μηχάνημα για γρήγορο, ασφαλές τρίψιμο παρμεζάνας και άλλων σκληρών τυριών. Κατασκευασμένο στην Ιταλία από υψηλής ποιότητας γυαλισμένο αλουμίνιο και με ισχυρό..
Model: 061.0002 Brand: FAMA
Τυροτρίφτης κύλινδρος GMB mini 0.5hp λευκόςΤυροτρίφτης κύλινδρος με ρελέ ασφαλείας και κάδο inox για την συλλογή τυριού. Iδανικό μηχάνημα για γρήγορο, ασφαλές τρίψιμο παρμεζάνας και άλλων σκληρών τυριών. Κατασκευασμένο στην Ιταλία από υψηλής ποιότητας γυαλισμένο αλουμίνιο και με ισχυρό, γα..
Model: 061.0000 Brand: FAMA
Τυροτρίφτης κύλινδρος GS 1hp για σκληρά τυριά, ειδικά παρμεζάναΤυροτρίφτης κύλινδρος με ρελέ ασφαλείας και κάδο inox για την συλλογή τυριού. Iδανικό μηχάνημα για γρήγορο, ασφαλές τρίψιμο παρμεζάνας και άλλων σκληρών τυριών. Κατασκευασμένο στην Ιταλία από υψηλής ποιότητας γυαλισμένο αλουμίνιο και με ..
Model: 008.0200 Brand: TRE SPADE
Tre Spade Veggie Pro Τυροτρίφτης κώνος 1hp για μαλακά τυριά και λαχανικά.Επαγγελματικός τυροτρίφτης μαλακών τυριών και τεμαχιστής λαχανικών. Με κάλυμμα κινητήρα από ανοξείδωτο ατσάλι και μπούκα από αλουμίνιο. Αποσυναρμολογείται εύκολα για γρήγορο καθάρισμα. Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα κλειδώματος/..
Model: 101.0100 Brand: HANDEE Cheese Cutters
Handee Κοπτικό τυριών χειρός ΑγγλίαςΠρακτική συσκευή «Handee» που κόβει το τυρί γρήγορα, εύκολα και οικονομικά χωρίς θρυμματισμό ή σπατάλη. Κατασκευασμένο από λευκή μελαμίνη ειδική για τρόφιμα, είναι πλήρως ανθεκτικό και συμβατό με τη χημική σύνθεση των τυριών. Είναι υγιεινό και ασφαλές στη χρήση με..
Model: 107.0010 Brand: GHIZZONI
Κοπτικό τυριών Inox GhizzoniΑνοξείδωτη κατασκευή, εύκολο καθάρισμα. Κοπή τυριού με ντίζα...
Εμφάνιση 1 έως 15 από 15 (1 Σελ.)