ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Vacuum

Vacuum εσωτερικής και εξωτερικής αναρρόφησης επιτραπέζια, επιδαπέδια, τροχήλατα για κάθε ανάγκη. Μεγάλη ποικιλία σε μήκος σφράγισης, αντλία, θάλαμο, διαστάσεις. Υψηλής αντοχής, με πίνακα χειρισμού και οθόνη, σφραγίζουν γρήγορα σακούλες και στεγανοποιούν σε δευτερόλεπτα. Ιδανικά για συσκευασίες αλλαντικών, τυριών, κρεάτων, ψαριών, φρούτων, λαχανικών κ.α.

Model: COMPAT Brand: EUROMATIC
Compat vacuum εξωτερικής αναρρόφησης επιτραπέζιοΜικρό, επαγγελματικό, ημι-αυτόματο, πολύ ευέλικτο και εύκολο στη χρήση. Ιδανικό για οικιακή χρήση και εστιατόρια - delicatessen. Συσκευασία με σακούλα vacuum γκοφρέ...
Model: 031.0000 Brand: KUNBA
DZ-260/PD vacuum εσωτερικής αναρρόφησης επιτραπέζιοΑνοξείδωτη κατασκευή που προστατεύει το ηλεκτρονικό μέρος από σκουριά. Για κάθε τύπο προϊόντος (στερεό-υγρό), πάχος αντίστασης 4mm, εύκολο καθάρισμα.  Διάφανο καπάκι για τον έλεγχο της εργασίας. Το μηχάνημα έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης της ημερ..
Model: 300.0130 Brand: DYNAMIC
DZ-260T vacuum εξωτερικής αναρρόφησης επιτραπέζιοΚατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι για εξαιρετική αντοχή και ανθεκτικότητα. Οθόνη LED. Σφραγίζει γρήγορα σακούλες σε λιγότερο από 6sec και στεγανοποιεί σε 20-40sec. Ιδανικό για συσκευασία αλλαντικών/τυριών/κρεάτων...
Model: 031.0001 Brand: KUNBA
DZ-300/PD vacuum εξωτερικής αναρρόφησης επιτραπέζιοΑνοξείδωτη κατασκευή που προστατεύει το ηλεκτρονικό μέρος από σκουριά. Για κάθε τύπο προϊόντος (στερεό-υγρό), πάχος αντίστασης 4mm, εύκολο καθάρισμα.  Διάφανο καπάκι για τον έλεγχο της εργασίας. Το μηχάνημα έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης της ημερ..
Model: 300.0131 Brand: DYNAMIC
DZ-300T vacuum εξωτερικής αναρρόφησης επιτραπέζιοΚατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι για εξαιρετική αντοχή και ανθεκτικότητα. Οθόνη LED. Σφραγίζει γρήγορα σακούλες σε λιγότερο από 6sec και στεγανοποιεί σε 20-40sec. Ιδανικό για συσκευασία αλλαντικών/τυριών/κρεάτων...
Model: 031.0002 Brand: KUNBA
DZ-400 vacuum εξωτερικής αναρρόφησης επιτραπέζιοΑνοξείδωτη κατασκευή που προστατεύει το ηλεκτρονικό μέρος από σκουριά. Για κάθε τύπο προϊόντος (στερεό-υγρό), πάχος αντίστασης 4mm, εύκολο καθάρισμα.  Διάφανο καπάκι για τον έλεγχο της εργασίας. Το μηχάνημα έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης της ημερομη..
Model: 031.0006 Brand: KUNBA
DZ-400/2E vacuum εξωτερικής αναρρόφησης επιδαπέδιο ρηχόΤροχήλατο/Επιδαπέδιο vacuum, ανοξείδωτη κατασκευή, γρήγορο και εύκολο στη χρήση. Με ηλεκτρονική ένδειξη λειτουργιών και διάφανο καπάκι για τον έλεγχο της συσκευασίας. Το μηχάνημα έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης της ημερομηνίας λήξης πάνω στη σακούλ..
Model: 031.0007 Brand: KUNBA
DZ-400/2E/20 vacuum εξωτερικής αναρρόφησης επιδαπέδιο βαθύΤροχήλατο/Επιδαπέδιο vacuum, ανοξείδωτη κατασκευή, γρήγορο και εύκολο στη χρήση. Με ηλεκτρονική ένδειξη λειτουργιών και διάφανο καπάκι για τον έλεγχο της συσκευασίας. Το μηχάνημα έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης της ημερομηνίας λήξης πάνω στ..
Model: 031.0019 Brand: KUNBA
DZ-400/2E/20 vacuum εξωτερικής αναρρόφησης επιδαπέδιο-αέριοΤροχήλατο/Επιδαπέδιο vacuum, ανοξείδωτη κατασκευή, γρήγορο και εύκολο στη χρήση. Με ηλεκτρονική ένδειξη λειτουργιών και διάφανο καπάκι για τον έλεγχο της συσκευασίας. Το μηχάνημα έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης της ημερομηνίας λήξης πάνω στη σα..
Model: 031.0003 Brand: KUNBA
DZ-400/ZT20 vacuum εξωτερικής αναρρόφησης επιτραπέζιοΑνοξείδωτη κατασκευή που προστατεύει το ηλεκτρονικό μέρος από σκουριά. Για κάθε τύπο προϊόντος (στερεό-υγρό), πάχος αντίστασης 4mm, εύκολο καθάρισμα.  Διάφανο καπάκι για τον έλεγχο της εργασίας. Το μηχάνημα έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης της ημ..
Model: 300.0133 Brand: DYNAMIC
DZ-400G vacuum εξωτερικής αναρρόφησης επιτραπέζιοΚατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι για εξαιρετική αντοχή και ανθεκτικότητα. Οθόνη LED. Σφραγίζει γρήγορα σακούλες σε λιγότερο από 6sec και στεγανοποιεί σε 20-40sec. Ιδανικό για συσκευασία αλλαντικών/τυριών/κρεάτων...
Model: 300.0132 Brand: DYNAMIC
DZ-400T vacuum εξωτερικής αναρρόφησης επιτραπέζιοΚατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι για εξαιρετική αντοχή και ανθεκτικότητα. Οθόνη LED. Σφραγίζει γρήγορα σακούλες σε λιγότερο από 6sec και στεγανοποιεί σε 20-40sec. Ιδανικό για συσκευασία αλλαντικών/τυριών/κρεάτων...
Εμφάνιση 1 έως 12 από 55 (5 Σελ.)