ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Ζαμπονομηχανές

Ζαμπονομηχανές με γρανάζι, με ιμάντα, αυτόματες, με μετρητή, κάθετης κοπής. Χρησιμοποιούνται για την κοπή κρέατος σε φέτες και είναι απαραίτητες σε super market, mini market, εστιατόρια, μπαρ κρασιού, μπυραρίες, πιτσαρίες, κλαμπ, delicatessen, snack bar, πολυτελείς επαύλεις κ.λπ.  Επαγγελματικών προδιαγραφών για μεγάλη αντοχή, ποιοτική απόδοση και κομψό σχεδιασμό. 

Model: 110.2000 Brand: MANCONI
300 IK Ζαμπονομηχανή με γρανάζι και ειδικό μαχαίρι για τυρίΆριστη ποιότητα αλουμινίου για εύκολο καθαρισμό. Μηχανή βαρέος τύπου με ειδική κατασκευή σαργιού για εύκολη κίνηση. Ενσωματωμένο ακονιστήρι με ειδικό προφυλακτήρα που “κρύβει” τη λεπίδα του μαχαιριού κατά τη λειτουργία. Προστατευτικό κάλυμμα..
Model: 110.2004 Brand: MANCONI
330 IK Ζαμπονομηχανή αυτόματη με γρανάζι και μετρητήΜε αυτόματη κίνηση με μετρητή τεμαχίων και σύστημα αυτόματης διακοπής λειτουργίας. 'Αριστη ποιότητα αλουμινίου για εύκολο καθαρισμό. Μηχανή βαρέος τύπου με ενσωματωμένο ακονιστήρι με ειδικό προφυλακτήρα που “κρύβει” τη λεπίδα του μαχαιριού κατά τη ..
Model: 110.2001 Brand: MANCONI
350 IK Dual Ζαμπονομηχανή με γρανάζι και ειδικό μαχαίρι για τυρίΆριστη ποιότητα αλουμινίου για εύκολο καθαρισμό. Μηχανή βαρέος τύπου με ειδική κατασκευή σαργιού για εύκολη κίνηση. Ενσωματωμένο ακονιστήρι με ειδικό προφυλακτήρα που “κρύβει” τη λεπίδα του μαχαιριού κατά τη λειτουργία. Προστατευτι..
Model: 350.0034 Brand: SWEDLINGHAUS
Ζαμπονομηχανή AF 300 INGR με γρανάζιΚατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο, με ενσωματωμένο ακονιστήρι και με ειδικό προφυλακτήρα που “κρύβει”τη λεπίδα του μαχαιριού όταν δεν είναι σε λειτουργία. Μηχανή βαρέος τύπου, με μπουτόν on/off και με ρελέ ασφαλείας. Ρυθμιστής πάχους φέτας 0-16 mm...
Model: 350.0033 Brand: SWEDLINGHAUS
AF 300 SA αυτόματη με ιμάνταΚατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο, αυτόματη με ιμάντα που ξεκινάει όταν ανοίξουμε τον ρυθμιστή φετών. Ενσωματωμένο ακονιστήρι, διαθέτει δύο μοτέρ, ένα μαχαιριού και ένα σαργιού. με υποβοήθηση του μοτέρ με δύο ανεμιστήρες. Μπουτόν on/off με ρελέ ασφαλείας και σταθερή..
Model: 350.0001 Brand: SWEDLINGHAUS
Ζαμπονομηχανή Vintage AF 300 VOLANO Μηχανή κοπής κρέατος σε φέτες σχεδιασμένη σε στυλ vintage που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εστιατόρια, μπαρ κρασιού, κλαμπ, πολυτελείς επαύλεις κ.λπ. Τα ανταλλακτικά που έρχονται σε επαφή με τα τρόφιμα είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, διαθέτει δακτύλιο προστασίας ..
Model: 350.0037 Brand: SWEDLINGHAUS
AF 300 VS κάθετης κοπήςΚατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο, ενσωματωμένο ακονιστήρι με ειδικό προφυλακτήρα που “κρύβει” τη λεπίδα του μαχαιριού κατά τη λειτουργία. Μπουτόν on/off με ρελέ ασφαλείας. Ρυθμιστής πάχους φέτας 0-16mm.  Ιδανική για μεγάλου μεγέθους προσούτο, παστουρμά και ψητό κρέ..
Model: 350.0053 Brand: SWEDLINGHAUS
Ζαμπονομηχανή AF 350 INGR με γρανάζιΚατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο, με ενσωματωμένο ακονιστήρι και με ειδικό προφυλακτήρα που “κρύβει”τη λεπίδα του μαχαιριού όταν δεν είναι σε λειτουργία. Μεγαλύτερη μηχανή, με μεγαλύερη διάσταση πλατώ, βαρέος τύπου, μπουτόν on/off και με ρελέ ασφα..
Model: 350.0002 Brand: SWEDLINGHAUS
Ζαμπονομηχανή Vintage AF 350 VOLANO Μηχανή κοπής κρέατος σε φέτες σχεδιασμένη σε στυλ vintage που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εστιατόρια, μπαρ κρασιού, κλαμπ, πολυτελείς επαύλεις κ.λπ. Τα ανταλλακτικά που έρχονται σε επαφή με τα τρόφιμα είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, διαθέτει δακτύλιο προστασίας ..
Model: 350.0058 Brand: SWEDLINGHAUS
AF 350 VS TOP κάθετης κοπήςΚατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο, ενσωματωμένο ακονιστήρι με ειδικό προφυλακτήρα που “κρύβει” τη λεπίδα του μαχαιριού κατά τη λειτουργία. Μπουτόν on/off με ρελέ ασφαλείας. Ρυθμιστής πάχους φέτας 0-16mm.  Ιδανική για μεγάλου μεγέθους προσούτο, παστουρμά και..
Model: 350.0056 Brand: SWEDLINGHAUS
AF 350 αυτόματη με γρανάζι και μετρητήΚατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο με πρόσθετα μπράτσα σαργιού για συγκράτηση προϊόντων από τον χειριστή. Ενσωματωμένο ακονιστήρι, διαθέτει δύο μοτέρ, ένα μαχαιριού και ένα σαργιού. Ξεκινάει αυτόματα όταν ανοίγεται ο ρυθμιστής φετών. Εύκολη στη λειτουργία, ..
Model: 350.0070 Brand: SWEDLINGHAUS
AF 370 RVS κάθετης κοπήςΚατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο, ενσωματωμένο ακονιστήρι με ειδικό προφυλακτήρα που “κρύβει” τη λεπίδα του μαχαιριού κατά τη λειτουργία. Μπουτόν on/off με ρελέ ασφαλείας. Ρυθμιστής πάχους φέτας 0-16mm.  Ιδανική για μεγάλου μεγέθους προσούτο, παστουρμά και ψη..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 30 (3 Σελ.)