ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Ζαμπονομηχανές

Ζαμπονομηχανές με γρανάζι, με ιμάντα, αυτόματες, με μετρητή, κάθετης κοπής. Χρησιμοποιούνται για την κοπή κρέατος σε φέτες και είναι απαραίτητες σε super market, mini market, εστιατόρια, μπαρ κρασιού, μπυραρίες, πιτσαρίες, κλαμπ, delicatessen, snack bar, πολυτελείς επαύλεις κ.λπ.  Επαγγελματικών προδιαγραφών για μεγάλη αντοχή, ποιοτική απόδοση και κομψό σχεδιασμό. 

Model: 110.2000 Brand: MANCONI
300 IK Ζαμπονομηχανή με γρανάζι και ειδικό μαχαίρι για τυρίΆριστη ποιότητα αλουμινίου για εύκολο καθαρισμό. Μηχανή βαρέος τύπου με ειδική κατασκευή σαργιού για εύκολη κίνηση. Ενσωματωμένο ακονιστήρι με ειδικό προφυλακτήρα που “κρύβει” τη λεπίδα του μαχαιριού κατά τη λειτουργία. Προστατευτικό κάλυμμα..
Model: 110.2004 Brand: MANCONI
330 IK Ζαμπονομηχανή αυτόματη με γρανάζι και μετρητήΜε αυτόματη κίνηση με μετρητή τεμαχίων και σύστημα αυτόματης διακοπής λειτουργίας. 'Αριστη ποιότητα αλουμινίου για εύκολο καθαρισμό. Μηχανή βαρέος τύπου με ενσωματωμένο ακονιστήρι με ειδικό προφυλακτήρα που “κρύβει” τη λεπίδα του μαχαιριού κατά τη ..
Model: 110.2001 Brand: MANCONI
350 IK Dual Ζαμπονομηχανή με γρανάζι και ειδικό μαχαίρι για τυρίΆριστη ποιότητα αλουμινίου για εύκολο καθαρισμό. Μηχανή βαρέος τύπου με ειδική κατασκευή σαργιού για εύκολη κίνηση. Ενσωματωμένο ακονιστήρι με ειδικό προφυλακτήρα που “κρύβει” τη λεπίδα του μαχαιριού κατά τη λειτουργία. Προστατευτι..
Model: 110.2002 Brand: MANCONI
350 IK Dual Ζαμπονομηχανή με ιμάντα και ειδικό μαχαίρι για τυρίΆριστη ποιότητα αλουμινίου για εύκολο καθαρισμό. Μηχανή βαρέος τύπου με ειδική κατασκευή σαργιού για εύκολη κίνηση. Ενσωματωμένο ακονιστήρι με ειδικό προφυλακτήρα που “κρύβει” τη λεπίδα του μαχαιριού κατά τη λειτουργία. Προστατευτικ..
Model: 350.0036 Brand: SWEDLINGHAUS
Ζαμπονομηχανή AF 300 INGR Teflon όλη η μηχανή με γρανάζιΚατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο, με ενσωματωμένο ακονιστήρι και με ειδικό προφυλακτήρα που “κρύβει”τη λεπίδα του μαχαιριού όταν δεν είναι σε λειτουργία. Μηχανή βαρέος τύπου, με μπουτόν on/off και με ρελέ ασφαλείας. Ρυθμιστής π..
Model: 350.0034 Brand: SWEDLINGHAUS
Ζαμπονομηχανή AF 300 INGR με γρανάζιΚατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο, με ενσωματωμένο ακονιστήρι και με ειδικό προφυλακτήρα που “κρύβει”τη λεπίδα του μαχαιριού όταν δεν είναι σε λειτουργία. Μηχανή βαρέος τύπου, με μπουτόν on/off και με ρελέ ασφαλείας. Ρυθμιστής πάχους φέτας 0-16 mm...
Model: 350.0033 Brand: SWEDLINGHAUS
AF 300 SA αυτόματη με ιμάνταΚατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο, αυτόματη με ιμάντα που ξεκινάει όταν ανοίξουμε τον ρυθμιστή φετών. Ενσωματωμένο ακονιστήρι, διαθέτει δύο μοτέρ, ένα μαχαιριού και ένα σαργιού. με υποβοήθηση του μοτέρ με δύο ανεμιστήρες. Μπουτόν on/off με ρελέ ασφαλείας και σταθερή..
Model: 350.0001 Brand: SWEDLINGHAUS
Ζαμπονομηχανή Vintage AF 300 VOLANO Μηχανή κοπής κρέατος σε φέτες σχεδιασμένη σε στυλ vintage που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εστιατόρια, μπαρ κρασιού, κλαμπ, πολυτελείς επαύλεις κ.λπ. Τα ανταλλακτικά που έρχονται σε επαφή με τα τρόφιμα είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, διαθέτει δακτύλιο προστασίας ..
Model: 350.0037 Brand: SWEDLINGHAUS
AF 300 VS κάθετης κοπήςΚατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο, ενσωματωμένο ακονιστήρι με ειδικό προφυλακτήρα που “κρύβει” τη λεπίδα του μαχαιριού κατά τη λειτουργία. Μπουτόν on/off με ρελέ ασφαλείας. Ρυθμιστής πάχους φέτας 0-16mm.  Ιδανική για μεγάλου μεγέθους προσούτο, παστουρμά και ψητό κρέ..
Model: 350.0053 Brand: SWEDLINGHAUS
Ζαμπονομηχανή AF 350 INGR με γρανάζιΚατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο, με ενσωματωμένο ακονιστήρι και με ειδικό προφυλακτήρα που “κρύβει”τη λεπίδα του μαχαιριού όταν δεν είναι σε λειτουργία. Μεγαλύτερη μηχανή, με μεγαλύερη διάσταση πλατώ, βαρέος τύπου, μπουτόν on/off και με ρελέ ασφα..
Model: 350.0002 Brand: SWEDLINGHAUS
Ζαμπονομηχανή Vintage AF 350 VOLANO Μηχανή κοπής κρέατος σε φέτες σχεδιασμένη σε στυλ vintage που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εστιατόρια, μπαρ κρασιού, κλαμπ, πολυτελείς επαύλεις κ.λπ. Τα ανταλλακτικά που έρχονται σε επαφή με τα τρόφιμα είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, διαθέτει δακτύλιο προστασίας ..
Model: 350.0058 Brand: SWEDLINGHAUS
AF 350 VS TOP κάθετης κοπήςΚατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο, ενσωματωμένο ακονιστήρι με ειδικό προφυλακτήρα που “κρύβει” τη λεπίδα του μαχαιριού κατά τη λειτουργία. Μπουτόν on/off με ρελέ ασφαλείας. Ρυθμιστής πάχους φέτας 0-16mm.  Ιδανική για μεγάλου μεγέθους προσούτο, παστουρμά και..
Model: 350.0056 Brand: SWEDLINGHAUS
AF 350 αυτόματη με γρανάζι και μετρητήΚατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο με πρόσθετα μπράτσα σαργιού για συγκράτηση προϊόντων από τον χειριστή. Ενσωματωμένο ακονιστήρι, διαθέτει δύο μοτέρ, ένα μαχαιριού και ένα σαργιού. Ξεκινάει αυτόματα όταν ανοίγεται ο ρυθμιστής φετών. Εύκολη στη λειτουργία, ..
Model: 350.0070 Brand: SWEDLINGHAUS
AF 370 RVS κάθετης κοπήςΚατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο, ενσωματωμένο ακονιστήρι με ειδικό προφυλακτήρα που “κρύβει” τη λεπίδα του μαχαιριού κατά τη λειτουργία. Μπουτόν on/off με ρελέ ασφαλείας. Ρυθμιστής πάχους φέτας 0-16mm.  Ιδανική για μεγάλου μεγέθους προσούτο, παστουρμά και ψη..
Model: 350.0004 Brand: SWEDLINGHAUS
Ζαμπονομηχανή με ιμάντα AF GR 220 Σχεδιασμένη για να χωράει σε μικρούς χώρους. Κράμα από ανοδιωμένο αλουμίνιο. Κλασικό vintage σχέδιο. Αθόρυβος κινητήρας επαγωγής με ιμάντα, σφυρήλατο και σκληρυμένο χαλύβδινο πτερύγιο, πλάκα τροφοδοσίας εξοπλισμένη με ειδικές συρόμενες αυλακώσεις για μείωση της..
Model: 350.0006 Brand: SWEDLINGHAUS
Ζαμπονομηχανή με ιμάντα AF GR 250 CE RED κόκκινηΣχεδιασμένη για να χωράει σε μικρούς χώρους. Κράμα από ανοδιωμένο αλουμίνιο. Κλασικό vintage σχέδιο. Αθόρυβος κινητήρας επαγωγής με ιμάντα, σφυρήλατο και σκληρυμένο χαλύβδινο πτερύγιο, πλάκα τροφοδοσίας εξοπλισμένη με ειδικές συρόμενες αυλακώσεις ..
Model: 350.0005 Brand: SWEDLINGHAUS
Ζαμπονομηχανή με ιμάντα AF GR 250 Σχεδιασμένη για να χωράει σε μικρούς χώρους. Κράμα από ανοδιωμένο αλουμίνιο. Κλασικό vintage σχέδιο. Αθόρυβος κινητήρας επαγωγής με ιμάντα, σφυρήλατο και σκληρυμένο χαλύβδινο πτερύγιο, πλάκα τροφοδοσίας εξοπλισμένη με ειδικές συρόμενες αυλακώσεις για μείωση της..
Model: 350.0007 Brand: SWEDLINGHAUS
Ζαμπονομηχανή με ιμάντα AF GR 275Σχεδιασμένη για να χωράει σε μικρούς χώρους. Κράμα από ανοδιωμένο αλουμίνιο. Κλασικό vintage σχέδιο. Αθόρυβος κινητήρας επαγωγής με ιμάντα, σφυρήλατο και σκληρυμένο χαλύβδινο πτερύγιο, πλάκα τροφοδοσίας εξοπλισμένη με ειδικές συρόμενες αυλακώσεις για μείωση της τριβή..
Model: 350.0030 Brand: SWEDLINGHAUS
Ζαμπονομηχανή με ιμάντα AF GR 300Ειδικά μελετημένες διαστάσεις που συνιστώνται για μικρά έως μεσαία εστιατόρια. Μετάδοση κίνησης με ιμάντα, χειροκίνητη ή αυτόματη λειτουργία. Βαρέου τύπου για επαγγελματική χρήση, σχεδιασμένη για χρήση μεγάλης κλίμακας. Κράμα από ανοδιωμένο αλουμίνιο. Κλασικό vintage..
Model: 350.0040 Brand: SWEDLINGHAUS
Ζαμπονομηχανή με ιμάντα AF GR 330Ειδικά μελετημένες διαστάσεις που συνιστώνται για μικρά έως μεσαία εστιατόρια. Μετάδοση κίνησης με ιμάντα, χειροκίνητη ή αυτόματη λειτουργία. Βαρέου τύπου για επαγγελματική χρήση, σχεδιασμένη για χρήση μεγάλης κλίμακας. Κράμα από ανοδιωμένο αλουμίνιο. Κλασικό vintage..
Model: 350.0050 Brand: SWEDLINGHAUS
Ζαμπονομηχανή με ιμάντα AF GR 350Ειδικά μελετημένες διαστάσεις που συνιστώνται για μικρά έως μεσαία εστιατόρια. Μετάδοση κίνησης με ιμάντα, χειροκίνητη ή αυτόματη λειτουργία. Βαρέου τύπου για επαγγελματική χρήση, σχεδιασμένη για χρήση μεγάλης κλίμακας. Κράμα από ανοδιωμένο αλουμίνιο. Κλασικό vintage..
Model: 350.00 Brand: MANCONI
DUAL 330 VK FA Ζαμπονομηχανή αυτόματη με γρανάζι και οθόνη αφήςΗ νέα μηχανή Kolossal Dual 330 VK FA είναι πλήρως αυτόματη αλλά και με χειροκίνητη λειτουργία. Με την οθόνη αφής ορίζεται εύκολα ένα πρόγραμμα κοπής της φέτας και αποθηκεύονται οι ρυθμίσεις. Γίνεται έλεγχος και διάγνωση σφαλμάτων. Δίνετα..
Model: 002.0001 Brand: CELME
Ζαμπονομηχανή FAP 300 με ιμάνταΚατασκευασμένη από ειδικό κράμα αλουμινίου με προστατευτικό λεπίδας. Αντικολλητική λάμα με διπλό ρουλεμάν στήριξης. Κίνηση με ιμάντα.  Στιβαρή βάση τροφίμων. Διακόπτης μπουτόν on /off με ρελέ ασφαλείας. Ρυθμιστής πάχους φέτας 0-16mm. Ιδανική για εστιατόρια και κατ..
Model: 100.0023 Brand: MISTRO
Ζαμπονομηχανή GM 350 με ιμάνταΚατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο. Ενσωματωμένο ακονιστήρι με ειδικό προφυλακτήρα που “κρύβει” τη λεπίδα του μαχαιριού. Μπουτόν on/off με ρελέ ασφαλείας. Ιδανικό για πιτσαρίες, εστιατόρια, super market, ξενοδοχεία, mini market...
Εμφάνιση 1 έως 24 από 33 (2 Σελ.)