ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Ζυγοί Ετικέτας

Ζυγοί Ετικέτας με έγχρωμη οθόνη αφής και δυνατότητα προβολής διαφημιστικού video. Επιτρέπουν την διαμόρφωση της ετικέτας ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Εκτυπώνουν barcode, ημερομηνία παραγωγής / λήξης, ημερομηνία συσκευασίας, επωνυμία, περιγραφή είδους, συστατικά. Ζυγαριές ετικέτας και χαρτοταινίας. Συνδέονται με Η/Υ, εκτυπωτές, πληκτρολόγιο ενώ υποστηρίζουν πρόγραμμα διαχείρισης. 

Model: BM5 Brand: MARQUES
Ηλεκτρονικός Ζυγός Κρεμαστός BM5H BM5 είναι μια κορυφαία ζυγαριά, με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, κομψή και λειτουργική. Ιδανική για να λειτουργεί σε συνθήκες υγρασίας, για ψαράδικα, κρεοπωλεία ή εγκαταστάσεις όπου ο χώρος είναι περιορισμένος. Η τοποθέτηση και η εργονομία του επιτρέπουν ευέλικ..
Model: BM5-ARM Brand: MARQUES
Ηλεκτρονικός Ζυγός BM5-ARM Το BM5 ARM είναι μια κορυφαία ζυγαριά, με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, κομψή και λειτουργική.  Πολύ ανθεκτική, εξαιρετικές δυνατότητες λογισμικού, με ενσωματωμένο scanner, εκτυπωτή, επεξεργαστή και motherboard Marques. Οθόνη αφής 15'' TFT Projected Capacitive, δ..
Model: BM5-XS Brand: MARQUES
Ηλεκτρονικός Ζυγός BM5-XSΗ BM5 είναι κάτι περισσότερο από μια ζυγαριά, είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα που ενσωματώνει, σε μια μόνο συσκευή, όλα όσα χρειάζεται μια επιχείρηση. Είναι ένα έξυπνο εργαλείο, με τις δυνατότητες ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, πολύ εύκολη στον χειρισμό και τον προγραμματισμό...
Model: ILS-1100 Brand: ICS
Ηλεκτρονικός ζυγός ετικέτας  ILS-1100Δίγραμμη LCD dot matrix οθόνη, αλφαριθμητική  με Backlight και δυνατότητα κυλιόμενου μηνύματος. Δυνατότητα αναβάθμισης του Software online. Εκτυπωτής με κασέτα για ευκολία στην αλλαγή του χαρτιού - ετικέτας. Εκτύπωση barcode 1D & 2D. ..
Model: 700.0008 Brand: T-SCALE
Ηλεκτρονικός Ζυγός ετικέτας με εκτυπωτή IP-30Ζυγαριά ετικέτας με εκτυπωτή με κασέτα για ευκολία στην αλλαγή του χαρτιού/ετικέτας. Με οθόνη χειριστή έγχρωμη 10" και οθόνη πελάτη έγχρωμη 7''. Υποστηρίζει διαφορετικούς τρόπους πωλήσεων όπως λειτουργία ετικέτας και  λειτουργία προσυσκευασίας. Εκδίδ..
Model: 700.0009 Brand: T-SCALE
Ηλεκτρονικός Ζυγός ετικέτας με εκτυπωτή PA-10dΖυγαριά ετικέτας με εκτυπωτή με κασέτα για ευκολία στην αλλαγή του χαρτιού/ετικέτας. Διαθέτει 10,1 " οθόνη χειριστή έγχρωμης αφής και έγχρωμη οθόνη πελάτη 10,1" για διαφήμιση και προσφορές. Με ενσωματωμένο λειτουργικό σύστημα TOS II (LINUX) και δυνατότητ..
Model: 700.0009 Brand: T-SCALE
Ηλεκτρονικός Ζυγός ετικέτας με εκτυπωτή PA-10eΖυγαριά ετικέτας με εκτυπωτή με κασέτα για ευκολία στην αλλαγή του χαρτιού/ετικέτας. Διαθέτει 10,1 " οθόνη χειριστή έγχρωμης αφής και έγχρωμη οθόνη πελάτη 10,1" για διαφήμιση και προσφορές. Με ενσωματωμένο λειτουργικό σύστημα TOS II (LINUX) και δυνατότητ..
Model: 700.0010 Brand: T-SCALE
Ηλεκτρονικός Ζυγός ετικέτας με εκτυπωτή PA-15Ζυγαριά ετικέτας με εκτυπωτή με κασέτα για ευκολία στην αλλαγή του χαρτιού/ετικέτας. Έγχρωμη οθόνη αφής 15" Capacitive touch screen και έγχρωμη οθόνη πελάτη 15" για διαφήμιση και προσφορές.  Με ενσωματωμένο λειτουργικό σύστημα TOS II (LINUX) και δυνα..
Model: 700.0011 Brand: T-SCALE
Ηλεκτρονικός Ζυγός ετικέτας Self Service PA-18Ζυγαριά ετικέτας με εκτυπωτή με κασέτα για ευκολία στην αλλαγή του χαρτιού/ετικέτας. Με ενσωματωμένο λειτουργικό σύστημα TOS II (LINUX) και δυνατότητα προβολής διαφήμισης με εικόνα και βίντεο στην οθόνη του πελάτη. Αναβαθμισμένη συνδεσιμότητα με πολ..
Model: PEA-10 Brand: T-SCALE
Ηλεκτρονικός Ζυγός ετικέτας με εκτυπωτή PEA-10Ζυγαριά ετικέτας με εκτυπωτή με κασέτα για ευκολία στην αλλαγή του χαρτιού/ετικέτας. Διαθέτει 10,1 " οθόνη χειριστή έγχρωμης αφής και έγχρωμη οθόνη πελάτη 10,1" για διαφήμιση και προσφορές. Με ενσωματωμένο λειτουργικό σύστημα TOS II (LINUX) και δυνα..
Model: 1559 Brand: ISHIDA
Ηλεκτρονικός Ζυγός  Uni-3 L1 Με αλφαριθμητική μπλε φωτεινή LCD οθόνη 1 γραμμής, 184 άμεσα πλήκτρα, πληκτρολόγιο κάτω. Διαστάσεις 410x437x153mm. Αναβαθμισμένες και λειτουργικές ζυγαριές ετικέτας Uni-3, ιδανικές για καταστήματα χονδρικής, κρεοπωλεία, παντοπωλεία και σούπερ μάρκετ. Η σει..
Model: 1559 Brand: ISHIDA
Ηλεκτρονικός Ζυγός  Uni-3 L1 με κολώνα      Με αλφαριθμητική μπλε φωτεινή LCD οθόνη 1 γραμμής, 184 άμεσα πλήκτρα, πληκτρολόγιο κάτω. Διαστάσεις 410 x 500 x 570mm. Αναβαθμισμένες και λειτουργικές ζυγαριές ετικέτας Uni-3, ιδανικές για καταστήματα χονδρικής, κρεοπωλεία, πα..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 26 (3 Σελ.)