ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Model: 061.0021 Brand: FAMA
Fama 450VV Μοτέρ Μίξερ Χειρός-ΡαβδομπλέντερΕπαγγελματικό μοτέρ για μίξερ χειρός ιδανικό για την εστίαση, ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια, catering, κατασκηνώσεις, καταστήματα παγωτού, ζαχαροπλαστικής κ.α. Απαραίτητο για υγρές παρασκευές όπως σούπες, σάλτσες, πουρέ φρούτων και λαχανικών. Με κάλυμμα κινητ..
Model: 061.0020 Brand: FAMA
Fama 650VV κομπλέ Μίξερ Χειρός με άξονα 400mm-ΡαβδομπλέντερΕπαγγελματικό μοτέρ για μίξερ χειρός ιδανικό για την εστίαση, ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια, catering, κατασκηνώσεις, καταστήματα παγωτού, ζαχαροπλαστικής κ.α. Απαραίτητο για υγρές παρασκευές όπως σούπες, σάλτσες, πουρέ φρούτων και λαχανικών. ..
Model: ELITE-FAMA Brand: FAMA
Πολυκοπτικό μηχάνημα ELITE για φρούτα, λαχανικά, τυριάBαρέως τύπου επαγγελματικό πολυκοπτικό μηχάνημα Ιταλίας. Από ανοδιωμένο αλουμίνιο ειδικής επεξεργασίας, αεριζόμενο μοτέρ και καπάκι inox. Διαθέτει ρελέ ασφαλείας στο καπάκι, μεγάλη χωρητικότητα στο πλατώ και μεγάλο άνοιγμα στην υποδοχή τυριού. Κί..
Model: 061.0024 Brand: FAMA
FAMA Whip Heavy σύρμα για ραβδομπλέντερΕξάρτημα βαρέως τύπου FAMA Whip Heavy. Ιδανικό για μαζική παραγωγή σαντιγί, σουφλέ, κρέμες, ομελέτες κ.α. Φρούστα σε acciaio inox. Πατενταρισμένο μηχάνημα εγκεκριμένο CE. Proudly Made in Italy. ..
Model: 061.0022 Brand: FAMA
FAMA άξονας 400mm για ραβδομπλέντερΆξονας μπλέντερ για σούπες, πουρέ λαχανικών, πουρέ ντομάτας, άλλα πουρέ, κουρκούτι, σάλτσες, πέστο κ.λπ. Αντέχει σε εντατική επαγγελματική χρήση-βαρέως τύπου. Σωλήνας μπλέντερ από ανοξείδωτο ατσάλι με κλειδαριά με παξιμάδι. Τύπος προσαρμογής στο μοτέρ μπαγιονέτ και..
Model: 061.0023 Brand: FAMA
FAMA άξονας 500mm για ραβδομπλέντερΆξονας μπλέντερ για σούπες, πουρέ λαχανικών, πουρέ ντομάτας, άλλα πουρέ, κουρκούτι, σάλτσες, πέστο κ.λπ. Αντέχει σε εντατική επαγγελματική χρήση-βαρέως τύπου. Σωλήνας μπλέντερ από ανοξείδωτο ατσάλι με κλειδαριά με παξιμάδι. Τύπος προσαρμογής στο μοτέρ μπαγιονέτ και..
Model: 061.0025 Brand: FAMA
FAMA άξονας 600mm για ραβδομπλέντερΆξονας μπλέντερ για σούπες, πουρέ λαχανικών, πουρέ ντομάτας, άλλα πουρέ, κουρκούτι, σάλτσες, πέστο κ.λπ. Αντέχει σε εντατική επαγγελματική χρήση-βαρέως τύπου. Σωλήνας μπλέντερ από ανοξείδωτο ατσάλι με κλειδαριά με παξιμάδι. Τύπος προσαρμογής στο μοτέρ μπαγιονέτ και..
Model: 061.0005 Brand: FAMA
Τυροτρίφτης κώνος 1hp για μαλακά τυριά.Επαγγελματικός τυροτρίφτης με ενισχυμένη κατασκευή από AISI304s ατσάλι. Μειωτήρας γραναζιών με βύθιση λαδιού. Ασύγχρονος κινητήρας βαρέου τύπου. Προστασία από θερμική υπερφόρτωση. Ο αγωγός εκκένωσης ABS διαθέτει μικροδιακόπτη ασφαλείας. Κώνοι κοπής από ανοξείδω..
Model: 061.0003 Brand: FAMA
Τυροτρίφτης κώνος-κύλινδρος 1hp για μαλακά και σκληρά τυριά.Συνδυάζει τις δυνατότητες δύο τυροτριφτών: με κώνο και με κύλινδρο. Το μηχάνημα είναι σχεδιασμένο για το τρίψιμο παντός είδους μαλακών και σκληρών τυριών. Ιδανικό για πιτσαρίες, mini market και super market...
Model: 061.0004 Brand: FAMA
Τυροτρίφτης κώνος-κύλινδρος κόκκινος για μαλακά και σκληρά τυριά.Συνδυάζει τις δυνατότητες δύο τυροτριφτών: με κώνο και με κύλινδρο. Το μηχάνημα είναι σχεδιασμένο για το τρίψιμο παντός είδους μαλακών και σκληρών τυριών. Ιδανικό για πιτσαρίες, mini market και super market...
Model: 061.0006 Brand: FAMA
Τυροτρίφτης GG-HP4 για σκληρά τυριά και inox κύλινδροΤυροτρίφτης κύλινδρος βαριάς κατασκευής με βιομηχανικό μπουτόν και ρελέ ασφαλείας. Κατασκευή κάδου από plexiglass για την συλλογή του προϊόντος. Ιδανικό για σκληρά τυριά. Απαραίτητο μηχάνημα για Super Market, τυροκομεία, μονάδες επεξεργασίας τυριο..
Model: 061.0001 Brand: FAMA
Τυροτρίφτης κύλινδρος GM mini 0.5hp για σκληρά τυριάΤυροτρίφτης κύλινδρος με ρελέ ασφαλείας και κάδο inox για την συλλογή τυριού. Iδανικό μηχάνημα για γρήγορο, ασφαλές τρίψιμο παρμεζάνας και άλλων σκληρών τυριών. Κατασκευασμένο στην Ιταλία από υψηλής ποιότητας γυαλισμένο αλουμίνιο και με ισχυρό..
Model: 061.0002 Brand: FAMA
Τυροτρίφτης κύλινδρος GMB mini 0.5hp λευκόςΤυροτρίφτης κύλινδρος με ρελέ ασφαλείας και κάδο inox για την συλλογή τυριού. Iδανικό μηχάνημα για γρήγορο, ασφαλές τρίψιμο παρμεζάνας και άλλων σκληρών τυριών. Κατασκευασμένο στην Ιταλία από υψηλής ποιότητας γυαλισμένο αλουμίνιο και με ισχυρό, γα..
Model: 061.0000 Brand: FAMA
Τυροτρίφτης κύλινδρος GS 1hp για σκληρά τυριά, ειδικά παρμεζάναΤυροτρίφτης κύλινδρος με ρελέ ασφαλείας και κάδο inox για την συλλογή τυριού. Iδανικό μηχάνημα για γρήγορο, ασφαλές τρίψιμο παρμεζάνας και άλλων σκληρών τυριών. Κατασκευασμένο στην Ιταλία από υψηλής ποιότητας γυαλισμένο αλουμίνιο και με ..
Model: miomix Brand: FAMA
Fama Miomix Μίξερ Χειρός -ΡαβδομπλέντερΕπαγγελματικό μίξερ χειρός με πλαστικό σώμα και κομψό σχεδιασμό που διατίθεται σε πολύ ιδιαίτερα χρώματα. Με ελαφριά εργονομική λαβή για άνετο στον χειρισμό και αεριζόμενο μοτέρ ιταλικής κατασκευής. Υποστηρίζει θερμική προστασία υπερφόρτωσης, ρυθμιστή ταχυ..
Εμφάνιση 1 έως 15 από 15 (1 Σελ.)