ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Model: SI-ΑΠΟ-ΕΚΤΟ Brand: SIRMAN
Αποχυμωτής Ektor 37Αποχυμωτής φρούτων και λαχανικών με χαμηλές στροφές και ειδική χοάνη για μεγάλα τεμάχια. Υψηλής απόδοσης μοτέρ, καπάκι στραγγίσματος και αποσπώμενα μέρη για εύκολο καθάρισμα.Με δύο κάδους, για χυμό και για απορρίματα. Εφοδιασμένο με δύο διαφορετικά εξαρτήματα, μαχαίρι και στραγγισ..
Model: SI-EN-TREX Brand: SIRMAN
Τρυφεροποιητής κρέατος χειροκίνητος T-REXΚατασκευή πλήρως από ανοξείδωτο χάλυβα. Λειτουργεί χωρίς σχίσιμο των ινών του κρέατος. Εύκολος καθαρισμός. Τρυφεροποιεί την περιοχή 80x210mm σε κάθε κύκλο. Εύκολη αφαίρεση και καθαρισμός των λεπίδων. 32 αφαιρούμενες λεπίδες. Μέγιστο ύψος κοπής κρέατος 10..
Model: 020.0410 Brand: SIRMAN
Πολτοποιητής Cutter μηχάνημα BLITZΚόβει και αλέθει λαχανικά, φρούτα, κρέας, ψάρι,τυριά, ξηρούς καρπούς, σοκολάτα κ.α. Επίσης χτυπάει σάλτσες και μαγιονέζα. Με πολυανθρακικό καπάκι και άνοιγμα για εισαγωγή τροφίμων κατά την διάρκεια της πολτοποίησης. Βάση για το μοτέρ και τον κάδο. Μονωτικό θερμ..
Model: 020.0411 Brand: SIRMAN
Πολτοποιητής Cutter μηχάνημα C-4Ισχυρή ατσάλινη κατασκευή AISI 430. Αποσυνδεμένος κινητήρας και μπολ για καλύτερη θερμομόνωση. Κάδος από ανοξείδωτο ατσάλι με λαβές και βαρύ πυθμένα. Αεριζόμενος κινητήρας υψηλής απόδοσης για συνεχή λειτουργία. Λεπίδες ατσάλινες βαριάς κοπής. Ασφαλείς λειτουργίες που ..
Model: 020.0412 Brand: SIRMAN
Πολτοποιητής Cutter μηχάνημα C-6Ισχυρή ατσάλινη κατασκευή AISI 430. Αποσυνδεμένος κινητήρας και μπολ για καλύτερη θερμομόνωση. Κάδος από ανοξείδωτο ατσάλι με λαβές και βαρύ πυθμένα. Αεριζόμενος κινητήρας υψηλής απόδοσης για συνεχή λειτουργία. Λεπίδες ατσάλινες βαριάς κοπής. Ασφαλείς λειτουργίες που ..
Model: 020.0414 Brand: SIRMAN
Πολτοποιητής Cutter μηχάνημα C-9VVΙσχυρή ατσάλινη κατασκευή AISI 430. Αποσυνδεμένος κινητήρας και μπολ για καλύτερη θερμομόνωση. Κάδος από ανοξείδωτο ατσάλι με λαβές και βαρύ πυθμένα. Αεριζόμενος κινητήρας υψηλής απόδοσης για συνεχή λειτουργία. Λεπίδες ατσάλινες βαριάς κοπής. Ασφαλείς λειτουργί..
Model: 020.0421 Brand: SIRMAN
Τυροτρίφτης GF-DAKOTA κάνει τα σκληρά τυριά σκόνη.Τυροτρίφτης ανοξείδωτος βαρέου τύπου και μπούκα απο ανοδιωμένο αλουμίνιο. Μεγάλο στόμιο τριψίματος & μεγάλος κάδος. Plexiglass με χειρολαβή για συλλογή του προϊόντος. Υψηλή απόδοση-χωρίς φθορές. Τρίβει τέλεια όλα τα είδη σκληρών τυριών. Ιδανικό γ..
Model: 020.0423 Brand: SIRMAN
Τυροτρίφτης GFX-GF 4hp για σκληρά τυριάΕπαγγελματικό μηχάνημα βαρέου τύπου με υψηλής απόδοσης κινητήρα για συνεχή λειτουργία. Κατασκευή από ανοδιωμένο αλουμίνιο και ανοξείδωτος κύλινδρος. Μεγάλος κάδος plexiglass για την συλλογή τυριού. Μικροδιακόπτης ασφαλείας στον κάδο συλλογής. Ιδανικό για σκληρά..
Model: 020.0424 Brand: SIRMAN
Τυροτρίφτης GFX-HP2 inox 220VΤυροτρίφτης με κύλινδρο βαρέου τύπου, όλα τα μέρη που έρχονται σε επαφή με το προϊόν είναι αποσπώμενα για να καθαρίζονται. Διαθέτει κάδο συλλογής του προιόντος. Οταν η λαβή είναι ανοιχτή το μηχάνημα δε λειτουργεί για λόγους ασφαλείας. Ιδανικό για σκληρά τυριά, τα μετετρέ..
Model: 020.0420 Brand: SIRMAN
Τυροτρίφτης GFX-HP2 inox 380VΤυροτρίφτης με κύλινδρο βαρέου τύπου, όλα τα μέρη που έρχονται σε επαφή με το προϊόν είναι αποσπώμενα για να καθαρίζονται. Διαθέτει κάδο συλλογής του προιόντος. Οταν η λαβή είναι ανοιχτή το μηχάνημα δε λειτουργεί για λόγους ασφαλείας. Ιδανικό για σκληρά τυριά, τα μετετρέ..
Model: BIFTEKO-HF-100 Brand: SIRMAN
Μπιφτεκομηχανή χειροκίνητη HF-100.Απλή και ανθεκτική πρέσα με στρογγυλεμένο σχεδιασμό. Κατασκευασμένη από ανοδιωμένο κράμα αλουμινίου. Εσωτερικό υλικό από ανοξείδωτο ατσάλι και λαστιχένια πόδια για σταθερότητα...
Model: BIFTEKO-HF-130 Brand: SIRMAN
Μπιφτεκομηχανή χειροκίνητη HF-130.Απλή και ανθεκτική πρέσα με στρογγυλεμένο σχεδιασμό. Κατασκευασμένη από ανοδιωμένο κράμα αλουμινίου. Εσωτερικό υλικό από ανοξείδωτο ατσάλι και λαστιχένια πόδια για σταθερότητα...
Εμφάνιση 1 έως 12 από 46 (4 Σελ.)