ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Model: SI-ΑΠΟ-ΕΚΤΟ Brand: SIRMAN
Αποχυμωτής Ektor 37Αποχυμωτής φρούτων και λαχανικών με χαμηλές στροφές και ειδική χοάνη για μεγάλα τεμάχια. Υψηλής απόδοσης μοτέρ, καπάκι στραγγίσματος και αποσπώμενα μέρη για εύκολο καθάρισμα.Με δύο κάδους, για χυμό και για απορρίματα. Εφοδιασμένο με δύο διαφορετικά εξαρτήματα, μαχαίρι και στραγγισ..
Model: SI-EN-TREX Brand: SIRMAN
Τρυφεροποιητής κρέατος χειροκίνητος T-REXΚατασκευή πλήρως από ανοξείδωτο χάλυβα. Λειτουργεί χωρίς σχίσιμο των ινών του κρέατος. Εύκολος καθαρισμός. Τρυφεροποιεί την περιοχή 80x210mm σε κάθε κύκλο. Εύκολη αφαίρεση και καθαρισμός των λεπίδων. 32 αφαιρούμενες λεπίδες. Μέγιστο ύψος κοπής κρέατος 10..
Model: 020.0655 Brand: SIRMAN
Ηλεκτρική Συσκευή μεμβράνης για τρόφιμα 45KΣχεδιασμένο για συσκευασία κρέατος, τυριού, ζυμαρικών, φρούτων και λαχανικών. Μηχανή περιτυλίγματος που εξασφαλίζει γρήγορη συσκευασία σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής. Απαραίτητη για σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, ντελικατέσεν και οπουδήποτε υπάρχει εμπόριο φρ..
Model: 020.0656 Brand: SIRMAN
Ηλεκτρική Συσκευή μεμβράνης για τρόφιμα 50M2Σχεδιασμένο για συσκευασία κρέατος, τυριού, ζυμαρικών, φρούτων και λαχανικών. Μηχανή περιτυλίγματος που εξασφαλίζει γρήγορη συσκευασία σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής. Απαραίτητη για σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, ντελικατέσεν και οπουδήποτε υπάρχει εμπό..
Model: 020.0410 Brand: SIRMAN
Πολτοποιητής Cutter μηχάνημα BLITZΚόβει και αλέθει λαχανικά, φρούτα, κρέας, ψάρι,τυριά, ξηρούς καρπούς, σοκολάτα κ.α. Επίσης χτυπάει σάλτσες και μαγιονέζα. Με πολυανθρακικό καπάκι και άνοιγμα για εισαγωγή τροφίμων κατά την διάρκεια της πολτοποίησης. Βάση για το μοτέρ και τον κάδο. Μονωτικό θερμ..
Model: 020.0411 Brand: SIRMAN
Πολτοποιητής Cutter μηχάνημα C-4Ισχυρή ατσάλινη κατασκευή AISI 430. Αποσυνδεμένος κινητήρας και μπολ για καλύτερη θερμομόνωση. Κάδος από ανοξείδωτο ατσάλι με λαβές και βαρύ πυθμένα. Αεριζόμενος κινητήρας υψηλής απόδοσης για συνεχή λειτουργία. Λεπίδες ατσάλινες βαριάς κοπής. Ασφαλείς λειτουργίες που ..
Model: 020.0412 Brand: SIRMAN
Πολτοποιητής Cutter μηχάνημα C-6Ισχυρή ατσάλινη κατασκευή AISI 430. Αποσυνδεμένος κινητήρας και μπολ για καλύτερη θερμομόνωση. Κάδος από ανοξείδωτο ατσάλι με λαβές και βαρύ πυθμένα. Αεριζόμενος κινητήρας υψηλής απόδοσης για συνεχή λειτουργία. Λεπίδες ατσάλινες βαριάς κοπής. Ασφαλείς λειτουργίες που ..
Model: 020.0414 Brand: SIRMAN
Πολτοποιητής Cutter μηχάνημα C-9VVΙσχυρή ατσάλινη κατασκευή AISI 430. Αποσυνδεμένος κινητήρας και μπολ για καλύτερη θερμομόνωση. Κάδος από ανοξείδωτο ατσάλι με λαβές και βαρύ πυθμένα. Αεριζόμενος κινητήρας υψηλής απόδοσης για συνεχή λειτουργία. Λεπίδες ατσάλινες βαριάς κοπής. Ασφαλείς λειτουργί..
Model: 020.0421 Brand: SIRMAN
Τυροτρίφτης GF-DAKOTA κάνει τα σκληρά τυριά σκόνη.Τυροτρίφτης ανοξείδωτος βαρέου τύπου και μπούκα απο ανοδιωμένο αλουμίνιο. Μεγάλο στόμιο τριψίματος & μεγάλος κάδος. Plexiglass με χειρολαβή για συλλογή του προϊόντος. Υψηλή απόδοση-χωρίς φθορές. Τρίβει τέλεια όλα τα είδη σκληρών τυριών. Ιδανικό γ..
Model: 020.0423 Brand: SIRMAN
Τυροτρίφτης GFX-GF 4hp για σκληρά τυριάΕπαγγελματικό μηχάνημα βαρέου τύπου με υψηλής απόδοσης κινητήρα για συνεχή λειτουργία. Κατασκευή από ανοδιωμένο αλουμίνιο και ανοξείδωτος κύλινδρος. Μεγάλος κάδος plexiglass για την συλλογή τυριού. Μικροδιακόπτης ασφαλείας στον κάδο συλλογής. Ιδανικό για σκληρά..
Model: 020.0424 Brand: SIRMAN
Τυροτρίφτης GFX-HP2 inox 220VΤυροτρίφτης με κύλινδρο βαρέου τύπου, όλα τα μέρη που έρχονται σε επαφή με το προϊόν είναι αποσπώμενα για να καθαρίζονται. Διαθέτει κάδο συλλογής του προιόντος. Οταν η λαβή είναι ανοιχτή το μηχάνημα δε λειτουργεί για λόγους ασφαλείας. Ιδανικό για σκληρά τυριά, τα μετετρέ..
Model: 020.0420 Brand: SIRMAN
Τυροτρίφτης GFX-HP2 inox 380VΤυροτρίφτης με κύλινδρο βαρέου τύπου, όλα τα μέρη που έρχονται σε επαφή με το προϊόν είναι αποσπώμενα για να καθαρίζονται. Διαθέτει κάδο συλλογής του προιόντος. Οταν η λαβή είναι ανοιχτή το μηχάνημα δε λειτουργεί για λόγους ασφαλείας. Ιδανικό για σκληρά τυριά, τα μετετρέ..
Model: BIFTEKO-HF-100 Brand: SIRMAN
Μπιφτεκομηχανή χειροκίνητη HF-100.Απλή και ανθεκτική πρέσα με στρογγυλεμένο σχεδιασμό. Κατασκευασμένη από ανοδιωμένο κράμα αλουμινίου. Εσωτερικό υλικό από ανοξείδωτο ατσάλι και λαστιχένια πόδια για σταθερότητα...
Model: BIFTEKO-HF-130 Brand: SIRMAN
Μπιφτεκομηχανή χειροκίνητη HF-130.Απλή και ανθεκτική πρέσα με στρογγυλεμένο σχεδιασμό. Κατασκευασμένη από ανοδιωμένο κράμα αλουμινίου. Εσωτερικό υλικό από ανοξείδωτο ατσάλι και λαστιχένια πόδια για σταθερότητα...
Model: BIFTEKO-HF-150 Brand: SIRMAN
Μπιφτεκομηχανή χειροκίνητη HF-150.Απλή και ανθεκτική πρέσα με στρογγυλεμένο σχεδιασμό. Κατασκευασμένη από ανοδιωμένο κράμα αλουμινίου. Εσωτερικό υλικό από ανοξείδωτο ατσάλι και λαστιχένια πόδια για σταθερότητα...
Model: 020.0657 Brand: SIRMAN
Ηλεκτρική Συσκευή μεμβράνης για τρόφιμα HW45Ανθεκτική κατασκευή με κάλυμμα από ανοξείδωτο ατσάλι και με σύστημα κοπής και στις δύο πλευρές. Εύκολη και γρήγορη συσκευασία και πολύ απλή η αντικατάσταση της μεμβράνης. Το μέγιστο πλάτος μεμβράνης στα 450 mm. και μέγιστη διάμετρος στα 110mm. Ιδανικό εργα..
Model: IP-10M Brand: SIRMAN
Αναδευτήρας Κρέατος IP10M SirmanΕπιτραπέζιος αναδευτήρας κρέατος κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι Aisi 304. Με σύστημα προστασίας εργαλείων με διπλή στεγανοποίηση και στοιχεία ελέγχου IP54 με αντιστροφή. Μειωτήρες γραναζιών λαδιού με σκληρυμένα και ελικοειδή γρανάζια. Αεριζόμενοι, ασύγχρονοι κι..
Model: 020.0403 Brand: SIRMAN
Αναδευτήρας Κρέατος IP 120M XP BA SirmanΜοντέρνος σχεδιασμός, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 και ανακλινόμενη δεξαμενή για εξαγωγή του κρέατος με πύρο ασφαλείας. Ρόδες με φρένο, με δυο άξονες ανάδευσης που λύνονται χωρίς εργαλεία. Κίνηση με γρανάζια. Με IP67 control panel, διπλή κίνησ..
Model: 020.0404 Brand: SIRMAN
Αναδευτήρας Κρέατος IP 180M XP BA SirmanΜοντέρνος σχεδιασμός, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 και ανακλινόμενη δεξαμενή για εξαγωγή του κρέατος με πύρο ασφαλείας. Ρόδες με φρένο, με δυο άξονες ανάδευσης που λύνονται χωρίς εργαλεία. Κίνηση με γρανάζια. Με IP67 control panel, διπλή κίνησ..
Model: 020.0400 Brand: SIRMAN
Αναδευτήρας Κρέατος IP20M SirmanΕπιτραπέζιος αναδευτήρας κρέατος κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι Aisi 304. Με σύστημα προστασίας εργαλείων με διπλή στεγανοποίηση και στοιχεία ελέγχου IP54 με αντιστροφή. Μειωτήρες γραναζιών λαδιού με σκληρυμένα και ελικοειδή γρανάζια. Αεριζόμενοι, ασύγχρονοι κι..
Model: 020.0401 Brand: SIRMAN
Αναδευτήρας Κρέατος IP30M SirmanΕπιτραπέζιος αναδευτήρας κρέατος κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι Aisi 304. Κιβώτιο ταχυτήτων με σύστημα διπλής στεγανοποίησης και στοιχεία ελέγχου IP54 με αντιστροφή. Μειωτήρες γραναζιών λαδιού με σκληρυμένα και ελικοειδή γρανάζια. Αεριζόμενος κινητήρας 2HP. Αφα..
Model: 020.0402 Brand: SIRMAN
Αναδευτήρας Κρέατος IP 50M XP BA SirmanΜοντέρνος σχεδιασμός, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 και ανακλινόμενη δεξαμενή για εξαγωγή του κρέατος με πύρο ασφαλείας. Ρόδες με φρένο, με δυο άξονες ανάδευσης που λύνονται χωρίς εργαλεία. Κίνηση με γρανάζια. Με IP67 control panel, διπλή κίνηση..
Model: IP-80 XP BA Brand: SIRMAN
Αναδευτήρας Κρέατος IP 80M XP BA SirmanΜοντέρνος σχεδιασμός, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 και ανακλινόμενη δεξαμενή για εξαγωγή του κρέατος με πύρο ασφαλείας. Ρόδες με φρένο, με δυο άξονες ανάδευσης που λύνονται χωρίς εργαλεία. Κίνηση με γρανάζια. Με IP67 control panel, διπλή κίνηση..
Model: 020.0700 Brand: SIRMAN
Γεμιστικό για λουκάνικα υδραυλικό 15LΚατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, εύκολο στο καθάρισμα, γεμίζει λουκάνικα σε πολύ λίγο χρόνο, οποιουδήποτε είδους κρέατος. Διαθέτει τέσσερα διαφορετικά χωνιά (διαφορετικών διαμέτρων) και πεντάλ λειτουργίας που ελέγχει τη λειτουργία του πιστονιού. Λειτουργεί α..
Εμφάνιση 1 έως 24 από 53 (3 Σελ.)