ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Blog RSS Feed

06 / 06 / 24 Εξωτερικό πληκτρολόγιο για ICS MICRO III Εστιατορίου & Retail
Sofia 0 493
Συνδέεται με την ταμειακή μηχανή και υποστηρίζει τις λειτουργίες των καταστημάτων εστίασης και retail. Ο χειρισμός της ΦΤΜ γίνεται από το εξωτερικό πληκτρολόγιο εύκολα και γρήγορα. Υποστηρίζει: Πώληση με πακέτο, Άνοιγμα και κλείσιμο τραπεζιού, Ολική ..
01 / 05 / 24 Algobox III - Νέος Φορολογικός μηχανισμός ΦΗΜΑΣ.
Sofia 0 3600
Algobox III Φορολογικός Ηλεκτρονικός Μηχανισμός Άθροισης και Σήμανσης (ΦΗΜΑΣ)Με νέες δυνατότητες διασύνδεσης με τα EFTPOS, υποστηρίζει μέχρι 10 EFTPOS και εκτυπώνει παραστατικά με ενσωματωμένο εκτυπωτή. Απομακρυσμένη αναβάθμιση χωρίς επι τόπου επίσκε..
29 / 04 / 24 Νέα ταμειακή ICS MICRO III Εστιατορίου & Retail.
Sofia 0 912
ICS MICRO IIII Φορολογική ταμειακή μηχανή με αυξημένες δυνατότητες.Συνδέεται με εμπορικά προγράμματα και με προγράμματα παραγγελιοληψίας. Επικοινωνεί με έως και 16 εκτυπωτές κουζίνας και διαχειρίζεται έως 150 ανοικτά τραπέζια εστιατορίου με 150 είδη ..
20 / 04 / 24 Νέες επαγωγικές εστίες PHOENIX!
Sofia 0
Οι επαγωγικές εστίες PHOENIX βράζουν γρήγορα ή σιγοβράζουν σταθερά, ανάλογα με τις ανάγκες μαγειρέματος. Ιδανικές λύσεις για περιορισμένους χώρους, street food, hot dog kiosks, ψησταριές, ταβέρνες, snack bar, καφετέριες, μπουφέ ξενοδοχείων για πρωϊνά..
19 / 04 / 24 Νέα σειρά TIGER μπλέντερ με κανάτα!
Sofia 0 40
Νέα σειρά TIGER μπλέντερ με κανάτα!Επαγγελματικά μπλέντερ της επιτυχημένης σειράς TIGER με θωράκιση για αθόρυβη λειτουργία και εξαιρετική απόδοση. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως παγωτομηχανή, μηχανή milkshake, μηχανή smoothie και παγοθραύστης.Περισσότ..
18 / 04 / 24 Νέα σειρά SHARK Multi Ανοξείδωτα!
Sofia 0 33
Νέα σειρά SHARK Multi Ανοξείδωτα!Ανοξείδωτα Multi - Grinder της επιτυχημένης σειράς SHARK με πανίσχυρες λεπίδες και εξαιρετική απόδοση. Μπορούν να ψιλοκόψουν, να αλέσουν, να θρυμματίσουν και να ανακατέψουν διάφορα υλικά, όπως κρεμμύδια, κρέας, ζαμπόν..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 67 (12 Σελ.)