ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Model: 300.0730 Brand: DYNAMIC
Dynamic 250ES-10 Ζαμπονομηχανή με ιμάνταΚατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο και ενσωματωμένο ακονιστήρι με ειδικό προφυλακτήρα που “κρύβει” τη λεπίδα του μαχαιριού. Eύκολη σε λειτουργία, με μπουτόν on/off με ρελέ ασφαλείας. Διάμετρος μαχαιριού 250mm. Πάχος κοπής 0-10mm. Ιδανική για Delicatessen,..
Model: 300.0731 Brand: DYNAMIC
Dynamic 300ES-12 Ζαμπονομηχανή με ιμάνταΚατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο και ενσωματωμένο ακονιστήρι με ειδικό προφυλακτήρα που “κρύβει” τη λεπίδα του μαχαιριού. Eύκολη σε λειτουργία, με μπουτόν on/off με ρελέ ασφαλείας. Διάμετρος μαχαιριού 300mm. Πάχος κοπής 0-15mm. Ιδανική για Delicate..
Model: 101.0061 Brand: DYNAMIC
AS MP STAR LAT Στεγνωτήριο - Γυαλιστικό για μαχαιροπήρουναΑυτόματο στεγνωτήριο μαχαιροπήρουνων AS MP START LAT. Τα μαχαιροπίρουνα βυθίζονται σε ζεστούς μικροκόκκους μέσα στη δεξαμενή και σε λίγα δευτερόλεπτα στεγνώνουν αποφεύγοντας την εμφάνιση λευκών σημαδιών ενώ απολυμαίνονται χάρη στη λάμπα UV. Α..
Model: 300.0055 Brand: DYNAMIC
B01b red Μπλέντερ Horeca σε κόκκινο χρώμαΑποχυμωτής εσπεριδοειδών βαρέως τύπου για τον κλάδο της εστίασης και παρασκευής ροφημάτων. Σταθερή απόδοση, επαγγελματική κατασκευή και αξιοπιστία. Αυτός ο αποχυμωτής είναι κατασκευασμένος από συμπαγές και ανθεκτικό ατσάλι με κυρτό πάτο, ενώ αποσυναρμολογείτα..
Model: 300.0080 Brand: DYNAMIC
B10-GFA Mixer Ζαχαροπλαστικής 10 λίτρων Κατασκευασμένο από ειδικό κράμα, πολύ σταθερή και βαριά κατασκευή με κάδο από inox. Διαθέτει ρελέ ασφαλείας για την προστασία του χειριστή και διακόπτη με ένδειξη για χρήση γάτζου ή σύρματος ή φτυαριού. Πολύ εύκολο, ασφαλές και αξιόπιστο επαγγελματικό μηχ..
Model: 300.0072 Brand: DYNAMIC
B10B Mixer Ζαχαροπλαστικής 10 λίτρων Κατασκευασμένο από ειδικό κράμα, πολύ σταθερή και βαριά κατασκευή με κάδο από inox. Διαθέτει ρελέ ασφαλείας για την προστασία του χειριστή και διακόπτη με ένδειξη για χρήση γάτζου ή σύρματος ή φτυαριού. Πολύ εύκολο, ασφαλές και αξιόπιστο επαγγελματικό μ..
Model: 300.0081 Brand: DYNAMIC
B20-GA Mixer Ζαχαροπλαστικής 20 λίτρων Κατασκευασμένο από ειδικό κράμα, πολύ σταθερή και βαριά κατασκευή με κάδο από inox. Διαθέτει ρελέ ασφαλείας για την προστασία του χειριστή και διακόπτη με ένδειξη για χρήση γάτζου ή σύρματος ή φτυαριού. Πολύ εύκολο, ασφαλές και αξιόπιστο επαγγελματικό μηχά..
Model: 300.0082 Brand: DYNAMIC
B30-GA Mixer Ζαχαροπλαστικής 30 λίτρων Κατασκευασμένο από ειδικό κράμα, πολύ σταθερή και βαριά κατασκευή με κάδο από inox. Διαθέτει ρελέ ασφαλείας για την προστασία του χειριστή και διακόπτη με ένδειξη για χρήση γάτζου ή σύρματος ή φτυαριού. Πολύ εύκολο, ασφαλές και αξιόπιστο επαγγελματικό μηχά..
Model: 300.0083 Brand: DYNAMIC
B40-A Mixer Ζαχαροπλαστικής 40 λίτρων Κατασκευασμένο από ειδικό κράμα, πολύ σταθερή και βαριά κατασκευή με κάδο από inox. Διαθέτει ρελέ ασφαλείας για την προστασία του χειριστή και διακόπτη με ένδειξη για χρήση γάτζου ή σύρματος ή φτυαριού. Πολύ εύκολο, ασφαλές και αξιόπιστο επαγγελματικό μηχάν..
Model: 300.0084 Brand: DYNAMIC
B60-A Mixer Ζαχαροπλαστικής 60 λίτρων Κατασκευασμένο από ειδικό κράμα, πολύ σταθερή και βαριά κατασκευή με κάδο από inox. Διαθέτει ρελέ ασφαλείας για την προστασία του χειριστή και διακόπτη με ένδειξη για χρήση γάτζου ή σύρματος ή φτυαριού. Πολύ εύκολο, ασφαλές και αξιόπιστο επαγγελματικό μηχάν..
Model: 300.0292 Brand: DYNAMIC
Αποστειρωτής για μαχαίρια  BK-10 UVΚατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Η λάμπα υπεριώδους ακτινοβολίας UV διατηρεί όλα τα μαχαίρια και άλλα εργαλεία αποστειρωμένα και απαλλαγμένα από βακτήρια και μικρόβια. Χρονοδιακόπτης: 0-120 λεπτά. Πόρτες από πλεξιγκλάς. Ιδανικός για κρεοπωλεία, Super Mark..
Model: 300.0245 Brand: DYNAMIC
Γεμιστικό για λουκάνικα ηλεκτρικό, κάθετο BK-15Γεμιστικό για λουκάνικα με ρυθμιστή ταχύτητας και κίνηση με πεντάλ. Χωτητικότητα 15 λίτρα, ισχύς 0.6hp και τροφοδοσία 220V/50Hz. Ιδανικό για κρεοπωλεία και μονάδες επεξεργασίας κρέατος...
Model: 300.0293 Brand: DYNAMIC
Αποστειρωτής για μαχαίρια  BK-20 UVΚατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Η λάμπα υπεριώδους ακτινοβολίας UV διατηρεί όλα τα μαχαίρια και άλλα εργαλεία αποστειρωμένα και απαλλαγμένα από βακτήρια και μικρόβια. Χρονοδιακόπτης: 0-120 λεπτά. Πόρτες από πλεξιγκλάς. Ιδανικός για κρεοπωλεία, Super Mark..
Model: 300.0075 Brand: DYNAMIC
BL-767 Μπλέντερ 220V με κανάταΜπλέντερ με κανάτα 2 λίτρων πολυκαρβονική, άθραυστη. Ανοξείδωτο κόμπλερ & μαχαίρια. Δυνατότητα θραύσης πάγου...
Model: 300.0106 Brand: DYNAMIC
BLD 160 Mixer χειρός με ράβδο και μοτέρΕπαγγελματικό μίξερ για καταστήματα παγωτού, ζαχαροπλαστικής, εστιατόρια και ξενοδοχεία. Επίσης, ιδανικό για υγρές παρασκευές όπως σούπες, σάλτσες, πουρέ φρούτων και λαχανικών. Με εργονομική λαβή για τον χειριστή, κατασκευασμένο από υλικό υψηλών προδιαγραφών, α..
Model: 300.0108 Brand: DYNAMIC
Άξονας σωλήνας BLD 160 για μοτέρ IB220MV ραβδομπλέντερΆξονας σωλήνας 160mm για επαγγελματικό μίξερ χειρός που χρησιμοποιούν τα καταστήματα παγωτού, ζαχαροπλαστικής, εστιατόρια και ξενοδοχεία. Είναι ιδανικό για υγρές παρασκευές όπως σούπες, σάλτσες, πουρέ φρούτων και λαχανικών. ..
Model: 300.0101 Brand: DYNAMIC
BLD 300 άξονας 300mm για ραβδομπλέντερΕπαγγελματικό μίξερ χειρός για καταστήματα παγωτού, ζαχαροπλαστικής, εστιατόρια και ξενοδοχεία. Επίσης, ιδανικό για υγρές παρασκευές όπως σούπες, σάλτσες, πουρέ φρούτων και λαχανικών. Με εργονομική λαβή για τον χειριστή, κατασκευασμένο από υλικό υψηλών προδιαγρα..
Model: 300.0102 Brand: DYNAMIC
BLD 400 άξονας 400mm για ραβδομπλέντερΆξονας για το επαγγελματικό μίξερ χειρός BLD για καταστήματα παγωτού, ζαχαροπλαστικής, εστιατόρια και ξενοδοχεία. Επίσης, ιδανικό για υγρές παρασκευές όπως σούπες, σάλτσες, πουρέ φρούτων και λαχανικών. Με εργονομική λαβή για τον χειριστή, κατασκευασμένο από υλικ..
Model: 300.0103 Brand: DYNAMIC
BLD 500 άξονας 500mm για ραβδομπλέντερΕπαγγελματικό μίξερ για καταστήματα παγωτού, ζαχαροπλαστικής, εστιατόρια και ξενοδοχεία. Επίσης, ιδανικό για υγρές παρασκευές όπως σούπες, σάλτσες, πουρέ φρούτων και λαχανικών. Με εργονομική λαβή για τον χειριστή, κατασκευασμένο από υλικό υψηλών προδιαγραφών, αν..
Model: 300.0226 Brand: DYNAMIC
Dynamic BM-1/1 Bain Marie από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλιΕπαγγελματικό μηχάνημα 'Bain Marie' που ζεσταίνει και συντηρεί τα τρόφιμα σε θερμοκρασία ασφαλή για κατανάλωση. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι, ιδανικό για εστιατόρια, ξενοδοχεία, μπουφέ, catering, επαγγελματική εστίαση, ε..
Model: 300.0227 Brand: DYNAMIC
BM-1/2 Bain Marie από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλιΕπαγγελματικό μηχάνημα 'Bain Marie' που ζεσταίνει και συντηρεί τα τρόφιμα σε θερμοκρασία ασφαλή για κατανάλωση. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι, ιδανικό για εστιατόρια, ξενοδοχεία, μπουφέ, catering, επαγγελματική εστίαση, εκδηλώσεις, επ..
Model: BS-SNITSEL Brand: DYNAMIC
Σνιτσελομηχανή Inox με ρελέ ασφαλείας BS Είναι κατάλληλη για το μαλάκωμα φρέσκου, ωμού ή μαγειρεμένου κρέατος σε φέτες. Απλή και εύκολη στη λειτουργία της, με ρελέ ασφαλείας στο καπάκι και μετάδοση της κίνησης με γρανάζι. Τα εξαρτήματα αφαιρούνται εύκολα και είναι εύκολα στο καθάρισμα. Ιδανική ..
Model: 300.0021 Brand: DYNAMIC
CB-1 Βαφλιέρα που φτιάχνει χωνάκι παγωτού.Συσκευή παρασκευής βάφλας και κώνων για παγωτό χωνάκι. Εύκολη και γρήγορη παρασκευή για φρέσκο χωνάκι παγωτού. Επαγγελματική συσκευή με αντικολλητικές πλάκες που δεν καταστρέφουν το μίγμα. Εύρος θερμοκρασίας από 50-300°C. Άνοιγμα πλακών στις 90° για εύκολη χ..
Model: 300.0425 Brand: DYNAMIC
CB-10LD Επαγγελματική συσκευή για ζεστό νερό 10Lt.Βράζει το νερό και το διατηρεί ζεστό για πάνω από 8 ώρες. Χωρητικότητα 10 λίτρα. Ισχύς 950W. Κατασκευή από SS430 για την βάση και εξωτερικό τοίχωμα ενώ το εσωτερικό τοίχωμα είναι με φίλτρο SS304, SS304. Πάχος boiler 0,45mm. Λαβή ABS ανθεκτική στη θερ..
Εμφάνιση 1 έως 24 από 181 (8 Σελ.)